Kladno si zastřílelo, poslední je Motor! Wallson začal výhrou, Kometa se trápí

Foto: Josef Poláček, rytirikladno.cz

25. listopadu 2022, 19:46

Adam Bagar

Hokejisté Kladna porazili Olomouc hladce 5:2 a odlepili se ze dna tabulky, kam po další venkovní prohře klesly České Budějovice. Vedoucí Pardubice zapsaly už dvanáctou výhru v řadě. Zato Kometa potřetí za sebou prohrála, Mladá Boleslav se tak poprvé od 14. října mohla radovat z tříbodového zisku. V dalších utkáních Hradec Králové podlehl Plzni, Třinec v prodloužení dokonal obrat v Litvínově a švédský trenér Hans Wallson prožil vítěznou premiéru na střídačce Sparty, která zdolala Liberec.

Dynamo vyhrálo už podvanácté za sebou

Pardubice zavítaly na led Karlových Varů, které je jako jediné prozatím dokázaly porazit v základní hrací době. Další překvapení ale favorit nepřipustil, rozhodl ve druhé třetině góly Tomáše Zohorny a Roberta Říčky. Dominika Frodla, který pochytal 32 střel, překonal pouze Petr Koblasa. Dynamo si znovu upevnilo první pozici, jeho dvanácté vítězství v řadě pečetil trefou do odkryté klece Jan Košťálek.

Vojtěch Šik (asistent trenéra Karlových Varů): „Do utkání jsme šli s tím, že si chceme pohlídat hru Pardubic, rychle otáčet hru a posouvat kotouče, což se nám dařilo celý zápas. Ve druhé třetině se nám nepodařilo ubránit dvě oslabení, i když to jedno bylo už po konci. Ale nedokázali jsme vyhodit a soupeř nám odskočil. Věřili jsme, že když budeme plnit to, co jsme chtěli hrát, že bychom mohli utkání dorovnat. Povedlo se nám snížit, ale soupeř nás poté nepustil do předbrankového prostoru a nic se nám tam neodrazilo. Musíme ale pochválit naše hráče, hráli výborně, drželi se celou dobu plánu, který jsme chtěli hrát, ale nepovedlo se nám to. Musíme na výkon navázat v neděli ve Vítkovicích.“

Radim Rulík (trenér Pardubic): „Byl to opatrnější hokej. Karlovy Vary si nás trochu hlídaly, neotevíraly hru a my jsme se tomu trochu přizpůsobili. Byl to vyrovnaný zápas bez větších šancí. Pro nás je důležité, že se nám ve druhé třetině podařilo odskočit o dva góly. Jeden jsme dali na konci přesilové hry, druhý už po konci. V poslední třetině jsme inkasovali v oslabení, kdy nám v útočném pásmu vypadl hráč. Nebyli jsme tam ve čtyřech, ale ve třech, a soupeř nás přehrál hezkou akcí. Poté už to byl boj, ale podařilo se nám udržet vítězství. Jsme rádi, že jsme zápas zvládli.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC DYNAMO PARDUBICE 1:3 (0:0, 0:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 46. Koblasa (O. Beránek, Černoch) – 22. Zohorna (R. Kousal, Radil), 31. Říčka (Radil, Čerešňák), 60. Košťálek.
Rozhodčí: Horák, Kika – Brejcha, Malý.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 33:26.
Diváci: 2 805.
Nejlepší hráči: Petr Koblasa – Robert Říčka.
HC Energie Karlovy Vary: Habal – Huttula, Plutnar, Dlapa, Pulpán, Havlín, Bernad – Rachůnek, Gríger, Chalupa – Koblasa, Černoch, O. Beránek – Redlich, Jiskra, Kohout – Rulík, Osmík, Kružík. Trenéři: Bruk, Skuhravý a Šik.
HC Dynamo Pardubice: Frodl – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, Bučko – R. Kousal, Zohorna, Radil – Říčka, Cienciala, Matýs – Paulovič, Poulíček, Koffer – Rouha, Rákos, Urban. Trenéři: Rulík, Král a Zadina.

Motor venku padl už podesáté a je poslední

Motor od úvodního kola, kdy vyhrál v Třinci, nepřivezl z kluzišť soupeřů ani bod. Venkovní bídu natáhl ve Vítkovicích, kterým už se vrátili všichni marodi. Ostravané sice ztratili v první třetině získané vedení 3:1, ale v závěru jim tři body vystřelil bek Petr Gewiese. Ridera tak na svém ledě bodovala i podesáté, Motor naopak venku podesáté padl, a jelikož Kladno si proti Olomouci zastřílelo, klesl na samé dno.

Miloš Holaň (trenér Vítkovic): „Nám vyšel vstup do zápasu. Myslím, že do desáté minuty jsme byli lepší. Nechápu ale, co se v našich řadách stalo. Deset minut před koncem první třetiny plus celá druhá třetina, to jsme hráli asi náš nejhorší hokej v této sezoně. Nám to paradoxně možná ublížilo, že jsme vedli 2:0 a 3:1. Hráči si asi mysleli, že to půjde samo. Chyběly nám tam malé věci jako blokování střel, pomoc obráncům při rozehrávce, dobré zakončení. Přesilové hry nám vůbec nešly. Ve třetí třetině jsme zredukovali sestavu a šli jsme do ní tak, že budeme trpěliví a klidně čekat do poslední minuty. Není to jednoduché hrát tolik zápasů doma a mít tu hlavu pořád kvalitně nastavenou. Musíme ale počítat s tím, že každý soupeř se na nás poctivě připraví. Byli jsme potom šťastní za ten gól po dobré souhře a střele z první. Ne, že bychom si to pohlídali, ale hráli jsme zodpovědně a utkání jsme dovedli do tříbodového vítězství, čehož si vážíme, ale vrátíme se zpátky do té tvrdé práce, protože soupeři jsou kvalitní a my k nim musíme mít respekt a pokoru, stejně jako hráč k hráči v našem mužstvu.“

Jaroslav Modrý (trenér Českých Budějovic): „Neměli jsme utkání rozehrané dobře, oni na nás vlítli. Udělali jsme chyby, které nás stály vstup do zápasu. Kluci ukázali výborný charakter, ve druhé třetině jsme se dostali do hry. Lépe jsme bruslili, měli jsme lepší pohyb a pak už to ve třetí třetině bylo o tom, kdo dá gól. Tým, který je v laufu, hraje lehčeji a má nějakou pozici v tabulce. My ne, jedna maličkost nám ublíží a stojí nás to utkání a body, které nám chybí. Je to o zablokované střele, pomoci spoluhráči, chtít puk, jsou to malé věci, které musíme dělat lépe.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 4:3 (3:1, 0:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Bukarts (Mueller, Krieger), 7. Fridrich (Mikuš, Stezka), 18. Chlán, 48. Gewiese (L. Kovář, Kalus) – 15. Strnad (Gulaš, Gazda), 25. Šenkeřík, 37. Pech (Strnad, Gulaš).
Rozhodčí: Šír, Mrkva – Lederer, Rožánek.
Vyloučení: 1:3.
Bez využití.
Střely na branku: 27:26.
Diváci: 5 045.
Nejlepší hráči: Petr Gewiese – Lukáš Pech.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Stezka – Koch, Raskob, Mikuš, Grman, L. Kovář, Gewiese, J. Stehlík – Fridrich, Chlán, Lakatoš – Bukarts, Krieger, Mueller – Dej, Lindberg, Kalus – L. Krenželok, Marosz, Lednický. Trenéři: Holaň a Philipp.
HC Motor České Budějovice: Hrachovina – Štencel, Vráblík, Bindulis, Gazda, Šenkeřík, Hovorka – Strnad, Pech, Gulaš – Dzierkals, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Přikryl – Tomeček, Vopelka, Karabáček. Trenéři: Modrý, Čermák a Fousek.

Oceláři srazili Litvínov v přesilovkách

Litvínov předchozí čtyři zápasy na svém ledě ovládl při skóre 20:8, ale další domácí vítězství nepřidal. Proti Třinci jej sice poslal do vedení z trestného střílení Giorgio Estephan, ale více mu Marek Mazanec nedovolil. Oceláři si pomohli přesilovými hrami, nejdřív Martin Růžička vyrovnal a v nastavení dokonal obrat Tomáš Marcinko. Na úvod venkovního tripu tak odčinili poslední porážku proti Olomouci.

Karel Mlejnek (trenér Litvínova): „Z našeho pohledu bylo utkání velmi vyrovnané. Napomohlo nám, že jsme měli poměrně dost přesilovek, nepodařilo se nám je využít. V závěru třetí třetiny soupeř potvrdil svoje kvality v útočném pásmu. Mají silné, velké hráče, kteří umí podržet kotouč. Tam to viselo na vlásku, jestli soupeř dá a promění na 2:1 už v základní hrací době. Díky velmi dobrému výkonu Denise Godly jsme tuhle důležitou část ustáli. Věřím tomu, že pro naše mužstvo je fajn, že jsme s opravdu vynikajícím soupeřem bodovali.“

Vladimír Országh (asistent trenéra Třince): „Nesmírně si vážíme dvou bodů z Litvínova, protože potvrdil výbornou formu z posledních zápasů. Byl to pro nás velmi těžký duel. Z obou stran kvalitní, rychlý na malém hřišti, kde není čas a prostor na nic. Začátkem druhé třetiny jsme trochu vypadli z tempa, měli jsme hodně vyloučených. Litvínov byl v tlaku i kvůli přesilovkám. Dostali jsme gól, několikrát nás podržel brankář Mazanec. Z přesilovky jsme dokázali vyrovnat. Měli jsme několik dobrých šancí na konci třetí třetiny. Remíza byla spravedlivá, potom jsme proměnili přesilovku v prodloužení a máme bod navíc, kterého si velmi ceníme, protože jsme hráli proti velice dobrému soupeři.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:2 v prodloužení (0:0, 1:1, 0:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 26. Estephan z trest. střílení – 36. M. Růžička (Hrňa, Marcinko), 61. Marcinko (M. Růžička, Daňo).
Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Ondráček, Hynek.
Vyloučení: 4:5.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 33:33.
Diváci: 3 469.
Nejlepší hráči: Denis Godla – Erik Hrňa.
HC VERVA Litvínov: Godla – Zile, Zeman, Strejček, Jaks, Demel (A), Wesley, Freibergs – Kudrna, Sukeľ, Abdul – Š. Stránský, Estephan, Zdráhal – Straka, Gut, Hlava – Zygmunt, Berka, Havelka. Trenéři: Mlejnek, Reichel a Kočí.
HC Oceláři Třinec: Mazanec – Marinčin, M. Doudera, Čukste, J. Jeřábek, Jaroměřský, Mar. Adámek, Zahradníček – Voženílek, Marcinko, M. Růžička – Daňo, Hudáček, Kurovský – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Buček, Dravecký, Hrňa. Trenéři: Moták a Országh.

Bruslaři v Brně ukončili čekání na tři body

Kometa toužila odčinit debakly 1:5 v Litvínově a 0:5 s Libercem. Začala rychlým gólem, už v páté minutě potěšil více než šest tisíc diváků Kim Strömberg. Jenže to bylo z její strany všechno. Bruslaři ve druhé třetině otočili trefami Martina Beránka a Pavla Kousala, pojistku v závěru přidal Ondřej Najman. Trápící se Brno padlo potřetí za sebou, zato Mladá Boleslav po šesti týdnech ukončila čekání na tři body.

Martin Pešout (trenér Komety Brno): „První třetinu jsme nezačali dobře, neměli jsme dobrý pohyb. Díky výbornému Markovi Čiliakovi a jedné proměněné šanci jsme šli do vedení. Ve druhé třetině jsme chtěli hrát pozorně zezadu a chodit do brejků, což se nám dařilo, ale bohužel jsme nedokázali přidat druhý gól. Pak jsme dvakrát udělali zbytečnou chybu, když jsme nedokázali vyndat jednoduché puky z naší třetiny a soupeř nás potrestal. Ve třetí třetině už jsme bušili do vrat a bohužel nás nepodržela ani přesilovka, když jsme neproměnili tu čtyřminutovou. To nás stálo utkání.“

Petr Haken (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Do utkání jsme vstoupili dobře. Bohužel jsme dostali brzy branku, ale celá první třetina v našem podání nevypadala špatně. Chtěli jsme se zaměřit na pokrytí středního pásma a osy hřiště. To se nám dařilo, byli jsme schopní sbírat kotouče a naopak jsme se dokázali udržet v útočném pásmu. Viz druhá třetina, během které jsme byli aktivnější a byli jsme schopni Kometu dostávat pod tlak. Z toho pak pramenily i dvě branky. Musím pochválit všechny hráče, hlavně ty, kteří chodili do oslabení. Ty čtyři minuty pro nás byly hrozně těžké. Velká gratulace celému týmu za odvedenou práci.“

HC KOMETA BRNO – BK MLADÁ BOLESLAV 1:3 (1:0, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 5. Strömberg (Koblížek, Zaťovič) – 26. M. Beránek (Fořt), 40. P. Kousal (Stříteský), 59. O. Najman (Lantoši, Aberg).
Rozhodčí: Pražák, Obadal – Axman, Hlavatý.
Vyloučení: 1:3.
Bez využití.
Střely na branku: 31:40.
Diváci: 6 031.
Nejlepší hráči: Radek Koblížek – Gašper Krošelj.
HC Kometa Brno: Čiliak (od 41. Furch) – Ščotka, Ďaloga, Hrbas, Kundrátek, Gulaši, Kučeřík – Flek, Holík, Horký – Zaťovič, Strömberg, Koblížek – Dufek, Sallinen, Vincour – Šalé, Zbořil, Kollár – Kratochvíl. Trenéři: Pešout, Horáček a Otoupalík.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Pláněk, Pýcha, Lintuniemi, Jánošík, Stříteský, R. Jeřábek, Štich – Aberg, O. Najman, Lantoši – P. Kousal, Závora, Kantner – J. Stránský, Fořt, M. Beránek – Šťastný, Bičevskis, Kotala. Trenéři: Čihák a Haken.

Plzeň veze cenné tři body z Hradce Králové

Hradec na evropské scéně září, ale v domácí soutěži mu to stále nejde úplně dle představ. Po skalpu Färjestadu a postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů doma vyhořel s Plzní. Přestože ji přestřílel vysoko 36:20, prohrál 1:4. Skvělého Miroslava Svobodu překonal jen Kevin Klíma. Ofenzivu Škody táhl Petr Kodýtek, který se zaskvěl hned třemi asistencemi. Mountfield je osmý, o skóre právě za Západočechy.

Tomáš Martinec (trenér Hradce Králové): „Gratuluju Plzni k vítězství, myslím si, že vyhrála zaslouženě. Rozhodla i efektivita v zakončení. Neodehráli jsme úplně špatný zápas, měli jsme snahu a vypracovali si spousty šancí, ale když dáme jenom jeden gól, tak je hrozně těžké vyhrávat. Naše utkání jsou bohužel všechna stejná. Máme hodně střel a šancí, ale nejsme důrazní v zakončení a nedáváme góly.“

Petr Kořínek (trenér Plzně): „Utkání bych rozdělil na dvě poloviny. První třetina byla z naší strany špatná, sice jsme vstřelili branku, ale neměli jsme skoro žádné střely. Hradec má velmi dobré mužstvo a tlačil nás. Od osmé deváté minuty druhé třetiny jsme se zlepšili a podařilo se nám vstřelit branky. Závěr byl hektický, za stavu 3:0 jsme inkasovali gól a zápas byl pořád ještě otevřený. Musíme ale pochválit kluky za bojovnost a že ten závěr uhráli. Jsme strašně rádi za vítězství.“

MOUNTFIELD HK – HC ŠKODA PLZEŇ 1:4 (0:1, 0:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 46. Kev. Klíma (Jergl) – 17. Schleiss (Kodýtek), 33. Suchý (Kodýtek, Hrabík), 37. Houdek (Suchý, Malát), 53. Rekonen (Kodýtek, Holešinský).
Rozhodčí: Hribik, Vrba – Lučan, Rampír.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 36:20.
Diváci: 3 566.
Nejlepší hráči: Kevin Klíma – Petr Kodýtek.
Mountfield HK: Kiviaho – Jank, McCormack, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík, Marcel – Okuliar, Lev, Doležal – Kev. Klíma, Lalancette, Jergl – Pilař, Cingel, Kel. Klíma – Moravec, Štohanzl, Ouřada. Trenéři: T. Martinec, P. Svoboda a Hamara.
HC Škoda Plzeň: M. Svoboda – Baránek, Zámorský, Piskáček, Kaňák, Houdek, Kvasnička – Schleiss, Kodýtek, Hrabík – Suchý, Malát, Holešinský – Lang, Mertl, Rekonen – A. Dvořák, Bitten, Adamec. Trenéři: Kořínek a Bombic.

Kladno si zastřílelo a už není poslední

Olomouc nenavázala na skalp Třince, na Kladně schytala bůra. Rytíři byli při chuti, už v čase 24:31 vedli díky dvoubrankovým střelcům Jakubu Klepišovi a Adamu Kubíkovi 4:1 a vyhnali Jakuba Sedláčka z branky. Jana Lukáše poté ještě překonal nejproduktivnější muž střetnutí Adam Brodecki (1+2). Za hosty se trefili jen Rostislav Olesz a Lukáš Nahodil, Kladno se tak odlepilo ze dna a dotáhlo na Litvínov.

Otakar Vejvoda (trenér Kladna): „Jsem rád, že jsme navázali na výkon z Plzně, kde jsme byli první třetinu jasně lepší a pak se to rozkouskovalo přesilovkami a oslabeními. Myslím, že jsme tentokrát byli 52 minut lepší. S tím jsem velice spokojený, kluci to sehráli výborně. Jen možná posledních osm minut se po gólu Olomouc dostala do hry.“

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Utkání se mi nehodnotí dobře. Kladno podalo výborný výkon a bylo lepší úplně ve všem, v pohybu, soubojích... Od začátku jsme tahali za kratší konec. První třetinu jsme prohráli 1:3, Kladno bylo v takové euforii a my jsme se nedokázali dostat zpátky do utkání. Bohužel jsme nebyli lepší, musíme se soustředit na další zápas.“

RYTÍŘI KLADNO – HC OLOMOUC 5:2 (3:1, 2:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 5. Klepiš (Brodecki, Indrák), 8. Klepiš (Brodecki, Sotnieks), 13. Kubík (Sotnieks, Ticháček), 25. Kubík (Kehar), 38. Brodecki (Plekanec) – 13. Olesz (Knotek, J. Káňa), 50. Nahodil (Olesz, Škůrek).
Rozhodčí: Veselý, Šindel – Lhotský, Klouček.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 31:21.
Diváci: 2 917.
Nejlepší hráči: Adam Kubík – Rostislav Olesz.
Rytíři Kladno: Bow – Slováček, Kehar, Ticháček, Sotnieks, Cibulskis, Babka – M. Procházka, Plekanec, Kubík – Brodecki, Klepiš, Indrák – Melka, Zikmund, Pytlík – Bláha, Filip, Michnáč – Beran. Trenéři: Vejvoda, Skrbek a Mach.
HC Olomouc: J. Sedláček (od 25. Lukáš) – Ondrušek, Mareš, Rašner, Škůrek, Dujsík, Švrček, Řezníček – J. Káňa, Knotek, Bambula – Kusko, Nahodil, Olesz – Plášek ml., Kunc, Navrátil – Menšík, Anděl, Rutar. Trenéři: Tomajko a Žabka.

Duo Hořava – Wallson začalo vítězstvím

Miloslav Hořava už měl poprvé po ruce Hanse Wallsona. Česko-švédský trenérský tandem začal ve Spartě vítězně. Na gól ale více než devět tisíc diváků muselo čekat bezmála 27 minut. Prosadil se David Němeček, vzápětí v jediné sparťanské přesilové hře rozhodl Michal Řepík. Bílí Tygři korigovali Michalem Ivanem, ale domácí střídačku v závěru uklidnil David Tomášek. Pražané se Liberci přiblížili na bod.

Miloslav Hořava (trenér Sparty Praha): „Očekávali jsme těžký zápas, protože Liberec je výborné mužstvo. Věděli jsme, jaká je jejich síla. A jsme hrozně rádi, že vůlí a chutí se nám i se štěstím podařilo utkání zvládnout. Byl to těžký zápas, ale pro nás je stoprocentně moc dobře, že jsme úspěšně navázali na minulé vítězství v Karlových Varech.“

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Neodehráli jsme špatné utkání, ale bohužel nemáme body, takže samozřejmě nejsme spokojení. Sparta hrála výborně, my jsme se malinko vrátili do zápasu gólem na 1:2 a mysleli si, že bychom utkání mohli ještě zdramatizovat a otočit, jenže ve třetí třetině jsme si vytvořili na můj vkus málo šancí na to, abychom utkání dotáhli aspoň do prodloužení.“

HC SPARTA PRAHA – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 3:1 (0:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 27. Němeček (Jandus, Sobotka), 35. Řepík (Kempný, Tomášek), 58. Tomášek (E. Thorell) – 39. Ivan (Ordoš).
Rozhodčí: Sýkora, Hejduk – Svoboda, Hnát.
Vyloučení: 2:1.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 34:24.
Diváci: 9 279.
Nejlepší hráči: David Němeček – Jan Ordoš.
HC Sparta Praha: J. Kovář – Kempný, Polášek, Krejčík, Moravčík, Němeček, Jandus, Mikliš – Forman, Sobotka, Řepík – E. Thorell, Horák, Tomášek – Buchtele, D. Vitouch, D. Simon – Konečný, G. Thorell, Safin. Trenéři: Hořava a Wallson.
Bílí Tygři Liberec: Neužil – Balinskis, Nedomlel, Ivan, Melancon, Derner, J. Dvořák, Kolmann – A. Najman, Bulíř, Frolík – Birner, Filippi, Ordoš – Flynn, Šír, Faško-Rudáš – Dlouhý, Jelínek, Rychlovský. Trenéři: P. Augusta, Jiří Kudrna a Jiruš.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Dynamo Pardubice 22 13 5 3 1 74:42 52
2. HC VÍTKOVICE RIDERA 22 12 2 5 3 74:56 45
3. HC Olomouc 22 11 3 0 8 56:47 39
4. HC Oceláři Třinec 21 10 2 4 5 63:44 38
5. HC Kometa Brno 21 9 4 0 8 58:58 35
6. BK Mladá Boleslav 21 6 4 4 7

44:46

30
7. HC Škoda Plzeň 22 6 3 5 8 61:63 29
8. Mountfield HK 21 8 2 1 10 53:56 29
9. HC Energie Karlovy Vary 22 7 3 2 10 57:75 29
10. Bílí Tygři Liberec 21 4 5 6 6 61:59 28
11. HC Sparta Praha 22 6 4 1 11 55:61 27
12. HC VERVA Litvínov 22 6 1 5 10 58:66 25
13. Rytíři Kladno 22 5 3 4 10 48:73 25
14. HC Motor České Budějovice 21 5 2 3 11 48:64 22

Další program Tipsport extraligy

Neděle 27. listopadu – 23. kolo:
16:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary
16:00 HC Sparta Praha – Rytíři Kladno
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Oceláři Třinec
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC Kometa Brno
17:00 HC Motor České Budějovice – Bílí Tygři Liberec
17:00 HC Olomouc – Mountfield HK
17:10 BK Mladá Boleslav – HC VERVA Litvínov (ČT sport)

Úterý 29. listopadu – 24. kolo:
17:10 Rytíři Kladno – HC VÍTKOVICE RIDERA (ČT sport)
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
17:30 HC Motor České Budějovice – HC Energie Karlovy Vary
18:00 Mountfield HK – BK Mladá Boleslav
18:00 HC Kometa Brno – HC Olomouc
18:00 HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec
18:30 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz