<

Kometa obrala Duklu, loupily i Plzeň a Třinec. Spartu srazil Červený

Foto: Ivo Dostál, hc-kometa.cz

5. listopadu 2017, 17:30

Václav Jáchim

Poslední kolo před první reprezentační přestávkou sezony nabízí Tipsport extraliga. Očekávaná bitva slavných rivalů skončila před vyprodanými jihlavskými tribunami vítězstvím Komety. Venku loupily i vedoucí Plzeň a Třinec, urputný duel Zlína s Olomoucí rozhodli lepším závěrem Hanáci. Liberec podruhé v sezoně zvítězil venku, skalp Pirátů zajistil v prodloužení Bulíř. Sparta si připsala pátou porážku v řadě, vítězství Mountfieldu zařídil v nastavení Červený. A Mladá Boleslav doma nestačila na Vítkovice.

Jízdu Plzně řídil Mertl, Svoboda zase s nulou!

Hokejisté Pardubic vyhráli na domácím ledě tři ze čtyř předchozích utkání, ovšem proti Plzni neuspěli. Východočeši nevykoupili hříchy za potupnou desítku z minulé vzájemné bitvy, i díky tomu, že nezachytili nástup do utkání. Škoda hraje v pohodě, pomohly jí dvě branky čerstvého reprezentanta Tomáše Mertla z první třetiny. Zkušený útočník se pak nahrávkou podílel na další plzeňské radosti po zakončení Moravčíka, domácí se sice pokoušeli odpovědět, ale na zvrat nedosáhli. Radost hostů pečetil v 59. minutě mladík Kodýtek, který Kloučka překonal z trestného střílení. Po vydřených dvou bodech v Jihlavě tedy Holáňův tým vyšel naprázdno, Plzeň dál drží první příčku tabulky, vyhrála potřetí za sebou a gólman Svoboda přitom pokaždé udržel čisté konto!

Miloš Holaň (trenér Pardubic): „Směr utkání byl udán naší úvodní přesilovkou pět na tři, kterou jsme neproměnili. Potom už jsme se trápili až do konce zápasu, neproměnili jsme ani ty nejvyloženější šance. Gól jsme nedali. Říká se, že když nedáte přesilovku pět na tři, tak si nezasloužíte vyhrát. Dnes se to potvrdilo.“

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Pro vývoj zápasu bylo důležité, že jsme na začátku uhráli oslabení. Hned potom, co jsme se dostali do rovnovážného stavu, tak jsme dali na 1:0. Z naší strany jsme ze zápasu spokojení pouze s body. Výkon nebyl ideální a hokej nebyl na pohled moc pěkný. Chtěl bych vyzdvihnout našeho brankáře Míru Svobodu, který podal výborný výkon. Nebýt jeho, tak byl určitě výsledek jiný.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC ŠKODA PLZEŇ 0:4 (0:2, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 5. Mertl (D. Kubalík), 16. Mertl (Stach, Gulaš), 25. Moravčík (Mertl, Hollweg), 59. Kodýtek z trestního střílení.
Rozhodčí: Horák, Hradil – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 6:9, navíc Rolinek (Pardubice) na 10 minut a do konce utkání.
Bez využití.
Oslabení: 0:1.
Střely na branku: 31:38.
Diváci: 6856
Nejlepší hráči: Marek Trončinský – Tomáš Mertl.
HC Dynamo Pardubice:Klouček – Cardwell, Wishart, Ščotka, Mojžíš, Holland, Trončinský – J. Sýkora, Marosz, Rolinek – P. Sýkora, Tomášek, Treille – Beran, Poulíček, Starý – Perret, Bojko, M. Kaut – Vondráček. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.
HC Škoda Plzeň: M. Svoboda – Jones, J. Kindl, Čerešňák, Kvasnička, Kaňák, Moravčík – Gulaš, Mertl, Schleiss – Indrák, Stach, D. Kubalík – M. Chalupa, Kracík, Straka – Hollweg, Preisinger, Kodýtek. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Čihák a Jiří Hanzlík.

Urputná bitva s lepším koncem pro Hanáky

Souboje Zlína a Olomouce bývají urputné, také tentokrát se hrál hodně náročný a bojovný hokej. Domácí povzbudila páteční výhra na litvínovském ledě, v zádech měli pět utkání, kdy dokázali bodovat. Ale Hanáci také jedou. A nakonec se radovali, zvládli totiž lépe závěr utkání. Po trefách Knotka a Fořta bylo skóre dlouho vyrovnané, ve třetím dějství se ovšem prosadil Burian, přičemž vzápětí mířil do černého také Herman. Hokejisté Olomouce už těsné vedení udrželi, vyhráli čtvrtý z posledních šesti duelů a soka přeskočili v tabulce. Zlín doma čeká na tříbodové vítězství od 8. října, kdy svěřenci trenérů Svobody a Hamrlíka zdolali Spartu.

Martin Hamrlík (asistent trenéra Aukro Berani Zlín): "Byli jsme víc než tři čtvrtiny zápasu lepším celkem, o to víc nás prohra mrzí. Bohužel jsme nedali góly, neboť brankář soupeře byl bezchybný. Na tu hrůzu, co jsme hráli v předchozím zápase doma s Jihlavou, byl náš výkon nyní zcela odlišný. Ale paradoxně jsme zůstali bez bodů. Nemůžeme nic říci, nedali jsme branky a proto prohráli."

Jan Tomajko (asistent trenéra HC Olomouc): "Pro nás jsou tři body, jako by nám spadly z nebe. Zlín hrál výborně, dobře bruslil, byl lepší v osobních soubojích. První dvě třetiny nás jasně přehrával. Ve třetí třetině se hra vyrovnala a hodně nás podržel brankář Braňo Kondrád. Tři body jsou pro nás po takovém průběhu opravdu nádhera."

AUKRO BERANI ZLÍN – HC OLOMOUC 1:3 (0:1, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 33. Fořt (Okál, O. Veselý) – 16. J. Knotek, 53. Burian (Herman, Skladaný), 58. Herman (Ondrušek, Houdek).
Rozhodčí: Hejduk, Kika – Hanzlík, Hlavatý.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 34:30.
Diváci: 3530.
Nejlepší hráči: Zdeněk Okál – Branislav Konrád.
Aukro Berani Zlín:Kašík – Ferenc, Freibergs, Matějíček, Valenta, Řezníček, Žižka – D. Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Okál, Fořt, O. Veselý – Ondráček, Sedláček, Kubiš – Popelka, Fryšara, Klhůfek. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.
HC Olomouc:Konrád – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Ondrušek, J. Galvas, L. Galvas – Eberle, J. Knotek, Laš – Skladaný, Sundher, Burian – Ostřížek, Mráz, Strapáč – Buc, Herman, R. Vlach. Trenéři: Venera, Moták a Tomajko.

Verva doma znovu padla, slaví Oceláři

Šestkrát za sebou dokázali bodovat, dvě domácí utkání se ale hokejistům Litvínova nepovedla. Verva nejprve podlehla Zlínu, teď jí body sebrali i Oceláři. Hosté se k duelu přesunuli po porážce v Liberci, vzhledem ke zdravotním výpadkům některých opor nebyli kompletní, ale dokráčeli k vítězství. V 9. minutě otevřel skóre Krajíček, později sice Hübl srovnal, jenomže další branky přidali Třinečtí, k zakončení Linharta z poloviny utkání se přidal polský útočník Chmielewski, Následné snížení z hokejky Gerháta už nic neřešilo. Verva tedy ze dvou víkendových nemá nic a zůstává poslední, Oceláři si připsali druhé vítězství z pěti posledních zápasů.

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): "Na začátku měl Třinec lepší pohyb, led jsme ale nedali zadarmo. Bylo to od nás urputnější než v pátek, přesto měl soupeř nějaké šance. Utkání vlastně rozhodly přesilovky, Třinec dvě využil, my sice jednu také, ale z té série přesilovek se nám skórovat nepodařilo. Po kontaktním gólu už nebylo dost času a prostoru na srovnání. Kluci zápas odmakali."

Václav Varaďa (trenér Třince): "Jsme za výsledek velice rádi. Od první třetiny jsme měli lepší pohyb, hráli jsme hodně dobře zezadu, měli dost šancí. Nakopl nás první gól, domácí utlumil, ti pak ale s utkáním hodně zamíchali. Povedlo se jim snížit po naší nedisciplinovanosti. Zkušeně jsme si to hlídali, pak se Litvínovu podařilo snížit na 2:3, ale závěr kluci odmakali a výsledkem jsou tři body zezimáku, kde se jen tak nevyhrává."

HC VERVA LITVÍNOV – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 34. Hübl (Kubát, Ihnačák), 58. Gerhát (Trávníček) – 9. Krajíček (Martin Růžička, Mikulík), 30. Linhart (Adamský, Jank), 49. Chmielewski (Martin Růžička, Krajíček)
Rozhodčí: Šír, Úlehla – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 5:7.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 29:30.
Diváci: 4468.
Nejlepší hráči: Karel Kubát – Lukáš Krajíček.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Sörvik, Kubát, Gula, L. Doudera, Pilař, Baránek, Dietz – Jánský, Hübl, J. Černý – Vandas, Ihnačák, Matoušek – Gerhát, M. Hanzl, Trávníček – Jurčík, Šimeček, J. Doležal. Trenéři: Rulík, D. Stránský a Šlégr.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Krajíček, M. Doudera, Adámek, D. Musil, Linhart, Jank – Martin Růžička, M. Kovařčík, Chmielewski – Irgl, Marcinko, Mikulík – Dravecký, Polanský, Adamský – Svačina, Cienciala, Rákos. Trenéři: Varaďa a Zadina.

Tygři sahali po třech bodech. Bulíř jim zajistil dva

Napínavý hokej nabídlo klání Pirátů s Bílými Tygry. Dlouho to vypadalo, že blíž k výhře budou mít domácí, góly Flemminga a Vondrky je poslaly do vedení, jež platilo i po druhé třetině. Pak ale hosté zabrali, Lakatoš dvěma trefami zavelel k obratu. Jarní finalisté play off sahali po první letošní tříbodové výhře venku, jenomže Piráti v závěru odvolali gólmana Lukeše a přesně dvě minuty před koncem třetího dějství vyrovnal Skokan. Zápas musel do prodloužení, v něm si Bílí Tygři nakonec výhru přece jen vzali. V čase 63:03 rozhodl Bulíř, Liberec si tím pádem připsal druhé vítězství na cizím ledě v ročníku. Piráti stále nemohou chytit povedenou sérii, z posledních jedenácti zápasů vyhráli pouze dvakrát.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "Před utkáním se nám ke zraněnému Růžičkovi přidal Sklenář a na začátku se navíc zranil Tomica, což je pro nás obrovská komplikace. Vytáhli jsme si kluky z Kadaně, kteří utkání odmakali a odbojovali, ale nesplňují extraligové parametry. Utkání se pro nás nevyvíjelo dobře, Liberec po nás šel a my jenom díky Lukešovi a štěstí hned neinkasovali. Pak jsme se z toho vymanili, vedli 2:0 a měli zápas výborně rozehraný. I když kluci bojovali, pomalu jsme začali tahat za kratší konec. Mysleli jsme, že je zápas ztracený, když dal Dominik Lakatoš na 3:2, ale silou vůle a charakterem podpořeným odvoláním brankáře se nám podařilo vyrovnat. Bod byl pro nás v tu chvílí úžasný, i když jsme chtěli dva."

Filip Pešán (trenér Liberce): "Opět jsme vstoupili do utkání výborně, měli jsme o dva nebo tři góly úvodní třetinu vyhrát, ale paradoxně jsme ji o dva góly prohráli. Jsem rád, že jsme nesložili zbraně a ještě trošičku přidali. Hra se srovnala, protože domácím z vedení narostla křídla. Byli jsme poctiví a šli jsme si krok za krokem pro vedení. V závěru utkání přišlo nesmyslné vyloučení, které soupeř potrestal a poslal duel do prodloužení. V něm byl na ledě jenom jeden tým, a byl to Chomutov, ale my jsme v jejich tlaku ujeli a dali šťastný gól. Myslím, že jsme byli o bod lepší."

PIRÁTI CHOMUTOV – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 3:4 po prodloužení (2:0, 0:1, 1:2 – 0:1)

Branky a nahrávky: 10. Flemming (Chlouba), 13. Vondrka z trestného střílení, 58. Skokan (Valach, Vondrka) – 22. Bakoš (Ševc, Jašek), 49. Lakatoš, 53. Lakatoš (Ordoš, J. Stránský), 64. Bulíř
Rozhodčí: Hodek, Souček – Pešek, Zíka.
Vyloučení: 7:8.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 26:39.
Diváci: 4089.
Nejlepší hráči: Michal Vondrka – Dominik Lakatoš.
Piráti Chomutov: Š. Lukeš – Mrázek, Valach, Dlapa, Flemming, L. Chalupa, Slovák, Grman – Vondrka, Skokan, Tomica – J. Havel, Huml, Poletín – Koblasa, Lauko, Štovíček – V. Tomeček, Chlouba, Chrpa. Trenéři: Růžička st., Martínek a J. Šťastný.
Bílí Tygři Liberec: Will – Havlín, Ševc, Jánošík, Šmíd, Kolmann, Derner – Jašek, Jelinek, Krenželok – Lakatoš, Redenbach, Bakoš – Ordoš, Bulíř, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, Bartovič. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Souboj slavných klubů ovládla Kometa

Patří k nejlepším klubům české hokejové historie, teď si to Jihlava a Kometa rozdaly podruhé v sezoně. Na mistry republiky se těšil vyprodaný Horácký zimní stadion, fanoušci sledovali napínavé klání, ale nakonec jenom dva góly. Oba dali hosté, brankář Čiliak udržel čisté konto a vydatně přispěl k vítězství. Ovšem činil se i domácí Škarek. Kometě dal klid vedoucí trefou Mallet, na další přesné zakončení se pak čekalo až do finiše třetí třetiny. Postaral se o něj zkušený brněnský bojovník Čermák, který tím pádem razítkoval radost hostů. Kometa si připsala druhé vítězství v normální době ze tří posledních bitev, Dukla naopak po třech utkáních, v nichž dokázala bodovat, odešla z ledu s prázdnou.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): „Hodně nám pomohl první gól ve vyrovnané první třetině, že jsme se dostali do vedení. Co se týče druhé třetiny, tak si myslím, že až do té penalty jsme byli lepší. Poslední čtyři minuty po té penaltě Jihlava ukázala, jak asi bude hrát ve třetí třetině. Nachystali jsme se na to a musím kluky pochválit, že hráli v obraně velice dobře a nepouštěli domácí do žádných gólových šancí. Počkali si trpělivě na brejkovou situaci, která přišla a Leoš Čermák ji proměnil. Vezeme vítězství 2:0, čehož si ceníme. Jsme rádi, chtěl bych poděkovat i našim divákům, kteří přispěli k výborné atmosféře.“

František Zeman (asistent trenéra Jihlavy): „Myslím si, že v první třetině jsme byli lepším týmem. Bohužel ji paradoxně vyhrála Kometa 1:0. Ve druhé třetině to bylo naopak. Neproměnili jsme penaltu, což nás trošku uzemnilo. Do třetí třetiny jsme šli s tím, že chceme utkání zdramatizovat, že chceme dát gól. Myslím si, že to bylo na ledě vidět, protože jsme Kometu i přestříleli. Bohužel znovu jsme byli lepší, ale Kometa ujela, dala gól na 2:0 a pak už si to pohlídala. Nicméně klukům musíme poděkovat, protože když takový výkon budou předvádět v každém utkání, pak si myslím, že se diváci mají na co těšit.“

HC DUKLA JIHLAVA – HC KOMETA BRNO 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 19. Mallet (V. Němec), 52. L. Čermák (Dočekal)
Rozhodčí: Mrkva, Svoboda – Kis, Rampír.
Vyloučení: 3:4.
Bez využití.
Střely na branku: 23:25.
Diváci: 6500 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Jakub Škarek – Marek Čiliak.
HC Dukla Jihlava: Škarek – de la Rose, Suchánek, Bryhnisveen, Ulrych, Váňa, Kajínek, J. Zdráhal – T. Kubalík, Skořepa, Jiránek – Čachotský, Seman, A. Zeman – Žálčík, M. Hlinka, Anděl – Diviš, Hubáček, Rys. Trenéři: Vlk a F. Zeman.
HC Kometa Brno: Čiliak – O. Němec, Barinka, Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec – M. Erat, Hruška, Zaťovič – Dočekal, Čermák, T. Svoboda – H. Zohorna, V. Němec, Mallet – Haščák, Nahodil, R. Zohorna. Trenéři: Zábranský, Pokorný a Horáček.

Červený šokoval. Rozhodl vteřinu před sirénou 

Soupeři byli před bitvou v odlišném rozpoložení. Sparta v pátek poprvé nastoupila pod vedením trenéra Výborného, v sestavě se objevil také zkušený Zbyněk Michálek, jenomže zlepšený výkon stačil jen na bod. Východočeši se mohli pochlubit kvalitní obranou, nicméně v Olomouci padli těsně 0:1. Proto ani nepřekvapilo, když utkání na ledě O2 areny nabídlo v normální době jen dvě branky: nejprve se trefil hostující Látal, po polovině zápasu vyrovnal Kudrna. Už se zdálo, že nerozhodne ani prodloužení, ale nakonec se tak stalo. Vteřinu (!) před sirénou dostal za Honzíka kotouč Rudolf Červený a Mountfieldu zajistil vítězství. Sparta podlehla popáté v řadě.

Jaroslav Nedvěd (trenér Sparty Praha): "Myslím, že to bylo z obou stran výborné utkání. I když nepadlo moc gólů, tak si diváci přišli na své. Byla to urputná bitva se spoustou šancí. Brankáři chytali výborně, proto padly jen tři góly. Děkuju hráčům za skvělou bojovnost proti Kometě a Hradci Králové, což jsou jedny z nejlepších mužstev v soutěži. Uhráli jsme pokaždé bod a trošku bychom už potřebovali, aby se v posledních sekundách překlopilo štěstí na naši stranu. Máme teď týden, abychom na tom zapracovali. Díky divákům i hráčům za pěkný zápas."

Tomáš Martinec (asistent trenéra Hradce Králové): "Myslím, že to byl vyrovnaný zápas. V první třetině jsme šli do vedení šťastným gólem. Od té doby jsme byli lepším týmem a vypracovali si příležitosti, abychom Spartě odskočili. Škoda, že se nám to nepovedlo. Pak ve třetí části byl lepší soupeř a bylo důležité, že se nám podařilo ubránit oslabení. Podržel nás Patrik Rybár. Po základní hrací době to byla spravedlivá remíza, za výhru v prodloužení jsme moc rádi. Hráčům bych chtěl poděkovat za soudržný týmový výkon. Bylo vidět, že si za tím šli. Poděkování patří i našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu."

HC SPARTA PRAHA – MOUNTFIELD HK 1:2 po prodloužení (0:1, 1:0, 0:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 34. Kudrna – 17. Látal (F. Pavlík), 65. Červený (Pláněk).
Rozhodčí: Hribík, Pešina – Hynek, Lederer.
Vyloučení: 0:2.
Bez využití.
Střely na branku: 29:38.
Diváci: 8465.
Nejlepší hráči: David Honzík – Patrik Rybár.
HC Sparta Praha: Honzík – Z. Michálek, T. Pavelka, Kalina, Mikuš, Dvořák, Švrček, Piskáček – Forman, Pech, Kumstát 0 Kudrna, Vrána, Rousek – Reichenberg, Klimek, Říčka – Uher, Černoch, Smejkal. Trenéři: F. Výborný a J. Nedvěd.
Mountfield HK: Rybár – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Rosandič, Vydarený – Köhler, Dragoiun, Jarůšek – Bednář, Džerinš, Látal – CIngel, Koukal, Červený – Vopelka, Kukumberg, R. Pavlík. Trenéři: V. Sýkora, Hynek a T. Martinec.

Bruslaři selhali, Vítkovicím velel střelec Roman

Hokejisté Mladé Boleslavi nastoupili do soutěžního duelu po týdenní pauze a chtěli navázat na skalp Liberce z minulé neděle, jenže v cestě jim stály rozjeté Vítkovice. Svěřenci trenérů Petra a Trnky slavili výhru v pěti z předchozích sedmi zápasů, přičemž dokázali loupit v Pardubicích, Třinci nebo Zlíně. Teď bilanci vylepšili, z města aut totiž odjeli také s plným ziskem. Rozhodl o tom zejména výkon brankáře Bartošáka, defenziva týmu a dvě trefy dispečera Romana, díky nimž hosté v prostřední třetině odskočili. Bruslaři se snažili odpovědět, leč marně. Dál tedy zůstávají na celkových 26 bodech, naopak Vítkovičtí se stále drží na dohled nejlepší čtveřici soutěže.

Patrik Augusta (trenér Mladé Boleslavi): "V našem podání to byl od začátku špatný výkon, chyběl tomu pohyb a agresivita. Soupeř nás jasně přehrával, my si trochu mysleli, že to půjde samo. Na začátku druhé třetiny jsme se dostali do hry přesilovkovým gólem, vytvořili si několik dobrých šancí. Jednu z nich jsme ale vyřešili špatně, soupeř se dostal do protiútoku a dal na 2:1, na nás po tomto momentu padla deka. Vůbec nechci snižovat výkon soupeře, který hrál výborně a závěr si s přehledem pohlídal, ale od nás to bylo asi nejhorší utkání v sezoně."

Jakub Petr (trenér Vítkovic): "Chybělo nám několik hráčů, příležitost dostali mladí kluci, kteří se prezentovali velmi aktivním hokejem. Nebylo to moc o taktice, měli jsme krátká střídání a snažili se soupeře vysoko napadat. Dařilo se nám proměňovat šance, hokej mě opravdu bavil a musím říct, že po dlouhé době jsem tým pochválil."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:4 (0:1, 1:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 21. Žejdl (Klepiš) – 9. Kurovský (T. Jáchym, Tomi), 28. O. Roman (D. Květoň, Baláž), 36. O. Roman (D. Květoň, Baranka), 60. Szturc (Olesz, Klok).
Rozhodčí: Pražák, Petružálek – Klouček, Lhotský.
Vyloučení: 7:7.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 30:33.
Diváci: 2077.
Nejlepší hráči: Jan Růžička – Patrik Bartošák.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička – Kotvan, Eminger, Hanzlík, Knot, Němeček, J. Říha, Hrdinka – Valský, Holík, Klepiš – Orsava, Žejdl, Martin Procházka – Lenc, P. Musil, Pacovský – Kousal, Urban, Pabiška. Trenéři: Augusta, Ujčík a Žabka.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk – Baláž, Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Lev, Olesz – Š. Stránský, Kolouch, Szturc – Tomi, Jáchym, Kurovský. Trenéři: Petr a Trnka.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Škoda Plzeň 19 10 3 4 2 69:39 40
2. HC Kometa Brno 20 10 3 4 3 66:44 40
3 HC Oceláři Třinec 21 11 2 2 6 61:49 39
4. Mountfield HK 20 10 2 2 6 44:33 36
5. HC VÍTKOVICE RIDERA 20 9 2 2 7 60:49 33
6. HC Olomouc 20 7 3 3 7 47:52 30
7. Piráti Chomutov 20 6 3 5 6 52:56 29
8. Aukro Berani Zlín 20 5 5 3 7 49:52 28
9. BK Mladá Boleslav 19 7 1 3 8 40:42 26
10. HC Sparta Praha 19 7 1 2 9 46:53 25
11. Bílí Tygři Liberec 19 6 3 1 9 41:57 25
12. HC Dynamo Pardubice 20 5 3 1 11 45:65 22
13. HC Dukla Jihlava 19 4 3 3 9 42:53 21
14. HC VERVA Litvínov 20 4 3 2 11 39:57 20

Další program Tipsport extraligy

Úterý 14. listopadu – předehrávka 21. kola:
18:00 HC Olomouc – HC Oceláři Třinec

Středa 15. listopadu – 21. kolo:
17:20 HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov (ČT sport)
17:30 HC VERVA Litvínov – BK Mladá Boleslav
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Dukla Jihlava
18:00 HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha
18:00 Mountfield HK – Aukro Berani Zlín

Pátek 17. listopadu – 22. kolo:
15:30 Aukro Berani Zlín – HC Oceláři Třinec
15:30 Piráti Chomutov – HC VERVA Litvínov
17:00 HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE
17:00 HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec
17:20 BK Mladá Boleslav – Mountfield HK (ČT sport)
17:30 HC Dukla Jihlava – HC Škoda Plzeň
18:30 HC Sparta Praha – HC Olomouc

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz