Komplikace pro Liberec. Dva obránci nestihnou start soutěže

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

Ještě se ani nezačalo a Bílým Tygrům už se plní marodka. První zápasy blížící se extraligové sezony nestihnou obránci Michal Ivan (na fotce) s Janem Štibingrem. Zranění jsou navíc i útočníci Oscar Flynn s Jakubem Rychlovským.

Jakub Rychlovský s novou posilou Oscarem Flynnem letos nezasáhli ještě ani do jednoho přípravného zápasu, úvodní duel v Hradci Králové, který je v plánu na 16. září, by ovšem mohli stihnout.

Doba jejich léčby se totiž odhaduje na jeden až dva týdny. „Oba mají zranění v dolní části těla, nicméně už začali s individuálním tréninkem," vysvětlují Bílí Tygři na svém webu.

U jejich dvou výše zmíněných spoluhráčů se ovšem očekává výrazně delší rekonvalescence.  Slovenský reprezentant Ivan dokonce musel kvůli zranění ruky na operaci, návrat do sestavy proto ohlásí nejdříve v říjnu.

Pro Bílé Tygry půjde o citelnou ztrátu, Ivan si totiž loni v týmu vypracoval důležitou pozici: v základní části zaujal třinácti body a v květnu si zahrál na mistrovství světa.

Mladý bek Štibingr se pak do sestavy podle odhadů vrátí za tři až čtyři týdny, vyrovnat se tak bude muset s nepříjemnou absencí zápasové praxe.

Aktuální kádr Bílých Tygrů Liberec

Brankáři: Daniel Král, Petr Kváča, Jakub Neužil.

Obránci: David Aubrecht, Uvis Janis Balinskis, Lukáš Derner, Jakub Dvořák, Michal Ivan, Petr Kolmann, T. J. Melancon, Mislav Rosandić, Jakub Šedivý, Jan Štibingr, Ondřej Vitásek.

Útočníci: Michal Birner, Michal Bulíř, Sebastian Čederle, Adam Dlouhý, Martin Faško-Rudáš, Tomáš Filippi, Oscar Flynn, Michael Frolík, Petr Jelínek, Adam Najman, Jan Ordoš, Jakub Rychlovský, Jan Šír, Jaroslav Vlach.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz