Krstev opouští Stadion, posílí Slavii. Punčochář se stěhuje do Havířova

Foto: Michal Polák, hc-havirov.cz

Prakticky celý listopad hledali ve Slavii adekvátní náhradu za Petra Punčocháře, který na začátku měsíce odnesl nelichotivé výsledky ambiciózního pražského klubu. Ale našli. Zadní řady aktuálně třetího týmu tabulky WSM Ligy posílí zkušený obránce Angel Krstev, který oblékne sešívaný dres po dlouhých patnácti sezonách. „Patří k nejlepším bekům v lize,“ hlásí sportovní manažer Luděk Bukač na klubovém webu.

Angel Krstev v pražskému klubu dokonce zaznamenal extraligový debut. Stalo se tak v sezoně 1997-98, tedy v jeho sedmnácti letech. Dohromady sehrál v nejvyšší soutěži celkem 509 utkání, v nichž zaznamenal 115 bodů. Kromě sešívaného dresu oblékal v elitní tuzemské soutěži ještě ten liberecký, vítkovický, brněnský, sparťanský či chomutovský.

Dva roky dokonce působil v ruské KHL v barvách Nižného Novgorodu nebo Jekatěrinburgu a ve svém bohatém výčtu má i několik startů ve švédské a italské lize. Letos se ale usadil ve WSM Lize, kde dosud hájil barvy Litoměřic. „Patří k nejlepším bekům v lize, proto jsme o něj projevili zájem,“ vysvětluje slávistický sportovní manažer Luděk Bukač.

Bouřka ve Slavii! Končí Punčochář a bratři Doležalové, přicházejí posily »

Ten hledal adekvátní náhradu za Petra Punčocháře, který opustil klub na začátku listopadu. „Angel je kvalitní bek, navíc už ve Slavii hrál,“ prozrazuje Bukač. Ten se s Krstevem potkal už loni v italském Neumarktu, kde zapsal dvanáct bodů v devatenácti kláních. Daří se mu také v této sezoně, zapsal v ní už patnáct bodů za dvě branky a třináct nahrávek.

Angel Krstev přichází do Slavie na hostování do konce sezony a nové působiště si už našel také dvaatřicetiletý zadák Petr Punčochář. Ten podle informací slávistického klubu míří do Havířova, kde už působil v sezoně 2013-14. Punčochář, který loňskou sezonu strávil v Českých Budějovicích, letos zaznamenal pět bodů v osmnácti střetnutích.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz