Budoucí opora týmu? Dynamo si pojistilo mladého reprezentanta

Foto: hcdynamo.cz

Pardubické vedení si pojistilo služby nadějného obránce Michala Hrádka, se kterým podepsalo víceletý kontrakt. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

„U Michala je vidět obrovský potenciál do budoucna a proto jsme se rozhodli s ním podepsat víceletou smlouvu. Jedná se o perspektivního hráče, který by mohl v budoucnosti patřit k oporám našeho týmu,” hlásí člen představenstva klubu Dušan Salfický.

Sedmnáctiletý Michal Hrádek je odchovancem pardubického hokeje. Za tamní áčko nastoupil už v minulé sezoně. Debutoval v závěru baráže, kdy v domácím zápase proti Chomutovu hrál téměř 19 minut, stejnou porci následně dostal i na ledě Motoru.

V letošním ročníku zasáhl do šesti extraligových utkání, kromě nejvyšší soutěže si vyzkoušel další tři soutěže. V Chance lize pomohl ve čtyřech utkáních Prostějovu, ve druhé lize jednou Dvoru Králové a nejvíc duelů (24) zapsal za juniorku Dynama.

„Jedná se o perspektivního hráče, který by mohl v budoucnosti patřit k oporám našeho týmu.”

Mladý zadák už druhým rokem také pravidelně reprezentuje. K loňským jedenácti startům v sedmnáctce přidal v probíhající sezoně už patnáct zápasů za osmnáctku. Nechyběl ani na srpnovém Hlinka Gretzky Cupu v Břeclavi, kde čeští mladíci skončili pátí.

Soupiska HC Dynamo Pardubice

Brankáři:
Ondřej Kacetl, Pavel Kantor, Tomáš Vlk.

Obránci:
Rhett Holland, Michal Hrádek, Michal Ivan, Jan Kolář, Jakub Mert, Juraj Mikuš, Karel Nedbal, Jan Oliva, Tomáš Voráček, Jan Zdráhal.

Útočníci:
Matěj Beran, Matěj Blümel, Jiří Bucek, Johan Harju, Pavel Jenyš, Denis Kindl, Robert Kousal, Matouš Kratochvil, Denis Kusý, Martin Látal, Michal Machač, Ondřej Machala, Jan Mandát, Ondřej Matýs, Matej Paulovič, Michal Pochobradský, Patrik Poulíček, Tomáš Rolinek, Michal Rouha, Vladimír Svačina, Radoslav Tybor, Michal Vondrka, Daniel Voženílek.

Foto: Ronald Hansel, Juniorský hokej

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz