Klubová výzva i nordic walking. Mladí Oceláři lezou po horách

Foto: Facebook Mládež HC Oceláři Třinec

16. ledna 2021, 15:58

Martin Voltr

Aktuální zima nemůže být pro mládežníky výmluvou, aby se nemohli hýbat. A když máte kousek za oknem Beskydy, jako v Třinci, výlety do zasněžených hor se přímo nabízejí.

Třinec patřil mezi kluby, které před opětovným spuštěním nejtvrdších restrikcí využily i nekrytý zimní stadion v Bruntále. Už v období kolem Vánoc ale mladým hokejistům a hokejistkám nezbylo než vyrážet do přírody.

Trenéři jim po svátcích připravili zpestření v podobě sedmidenní výzvy s názvem „Jdeme do toho!“ Žáci od čtvrté do deváté třídy plní během jednoho týdne tréninkové úkoly, někdy i dva za den.

V úvodním týdnu nechyběly klasické dřepy, kliky či sedy-lehy, ale taky driblink s tenisovým míčkem na lopatě hokejky nebo nožičky s fotbalovým míčem. Zajímavý byl pro třinecké naděje poslední úkol, kdy měly natočit krátké video o tom, proč hrají hokej a co je na něm nejvíc baví.

O víkendu ale velká část mladých Ocelářů vyrazila do hor, odkud měli poslat vtipnou fotku.

Dnešním dnem skončila první sedmidenní výzva s názvem Jdeme do toho! Jak se s ní naši mladí hokejisté a hokejistky poprali? ???

Zveřejnil(a) Mládež HC Oceláři Třinec dne Středa 13. ledna 2021

Deváťáky vedle plnění klubové výzvy čekaly také povinné vycházky, dají-li se tak tedy nazvat. Trenéři si pro ně nachystali časovku v nordic walkingu! Na krátké trase 2,4 kilometru nastoupali mladíci velmi solidních 400 metrů, cíl měli na horské chatě Ostrý.

Časovku absolvovali ve dvojicích – napoprvé se jim počítal společný čas, napodruhé sice vyrazili spolu, ale na trati pak závodili sami za sebe.

V úterý už vyrazili deváťáci do hor znovu. Trenéři si pro ně totiž připravili časovku ve dvojicích v nordic walkingu. A...

Zveřejnil(a) Mládež HC Oceláři Třinec dne Čtvrtek 14. ledna 2021

Deváťáci už jsou opět na horách a čeká je další časovka v nordic walkingu. Také dnes mladí Oceláři trasu z hájenky v Tyře na chatu Ostrý absolvují ve dvojicích, závodit už ale bude každý sám za sebe. ?

Zveřejnil(a) Mládež HC Oceláři Třinec dne Pátek 15. ledna 2021

To osmáci zamířili z Mostů u Jablunkova směrem k trojmezí na hranici Česka, Slovenska a Polska.

Pokud byste nás v těchto dnech hledali, najdete nás většinou na horách! Po deváťácích vyrazili do ? i osmáci a jejich dnešní cíl? Chata Gírová. ❄

Zveřejnil(a) Mládež HC Oceláři Třinec dne Sobota 16. ledna 2021

Co se týče domácích cvičení, tam Oceláři pro hráče natáčejí i podrobná instruktážní videa.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz