Momenty 2. ligy: bitky v derby i rozhodcovský záskok

16. února 2020, 19:58

Ondřej Mach

Další zajímavé kolo má za sebou třetí nejvyšší soutěž. Na které okamžiky budou fanoušci vzpomínat?

Krkonošské derby okořenily pěstní výměny názorů
Tradičně velmi vyhecované bylo derby mezi Vrchlabím a Novou Pakou, rozhodčí v zápase rozdali celkem 96 trestných minut. Jiskřilo to především ve druhé třetině, kdy se do sebe pustilo hned několik rohovníků. Zapojil se i vyhlášený tvrďák Jiří Vašíček

Na zápas Hodonína se opozdili rozhodčí, kdo za ně zaskočil?
Netradiční problém museli řešit v Hodoníně. Delegovaní sudí měli zpoždění, takže za své kolegy museli zaskočit téměř šedesátiletý Jan Holub a další místní rozhodčí Tomáš Lidák.

Příbram opět lídrem
Baník v prvním ročníku po návratu do druhé ligy nepřestává udivovat. Příbramští hokejisté zvládli na horkém ledě Kolína souboj o první místo a po čase jsou znovu nejlepším celkem skupiny Střed.

Foto: Jan Kobzáň, sckolin.cz

Rodos slaví postup do semifinále
Důležitý zápas odehrál Dvůr Králové nad Labem. Rodos si díky případnému vítězství nad Bílinou mohl zajistit přímý postup do semifinále play off, a to se mu povedlo. Do vyřazovací části tedy vstoupí o něco později.

Foto: hcrodos.cz

Písecký týden hrůzy
Na poslední dva zápasy budou zcela jistě chtít zapomenout hráči Písku. Na středeční porážku 1:12 navázali Králové dalším vysokým debaklem. Tentokrát jim osm branek nadělily Klatovy.

Foto: Facebook IHC Králové Písek

Další radost z hodonínské kabiny
Drtiči proti Opavě přerušili nepříznivou sérii tří porážek. Hodonínští důležitou výhru následně důkladně oslavili v kabině, v tabulce mimo jiné udrželi kontakt se třetím Valašským Meziříčím.

 

Draci počtvrté přehráli Havlíčkův Brod
Vzájemné bilance ze základní části mezi Šumperkem a Havlíčkovým Brodem letos hovoří pro suverénní Draky. Ti v sobotu svého velkého konkurenta porazili už počtvrté a patří mezi hlavní favority na postup do Chance ligy.

Foto: Luboš Vácha, bkhb.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz