Momenty 2. ligy: skalpy favoritů, poprvé si zahrál Davídek

Foto: Anton Martinec, HC Vrchlabí

1. prosince 2019, 16:05

Michal Hladký

Je za námi sobotní kolo 2. ligy, které už tradičně přineslo řadu zajímavých momentů. Jejich přehled přinášíme v následujícím článku.

Šumperk se poprvé vracel s prázdnou
Havlíčkův Brod si připsal cenný skalp. Průběžně vedoucí tým soutěže doma porazil 4:3, Draci se tak poprvé v sezoně vraceli do Šumperka bez jediného bodu. 

Foto: bkhb.cz

Podkrušnohorské derby pro Most
Sobotní derby mezi Mostem a Děčínem divákům nabídlo pohlednou přestřelku. Dramatickou bitvu nakonec ovládli hostující Lvi 7:6. Jak můžeme vidět na děkovačce v podání Lukáše Hosnedla, tak radost na straně Mostu byla veliká. 

 

Hattricky pro Luštince a Šafránka
Mezi nejvýraznější osobnosti sobotního kola bez debat patřili Jakub Luštinec s Davidem Šafránkem. Oba vstřelili hattrick, i díky čemuž jejich týmy dovedly své zápasy do vítězných konců.

Nová Paka zaskočila Vrchlabí
Vrchlabí šlo do zápasu proti nováčkovi soutěže v roli jasného favorita. Jenže soupeře podcenilo, po výsledku 4:5 tak domácí teprve podruhé v sezóně prohráli. Na děkovačku hostů se můžete podívat v následujícím videu: 

Davídek po šesti letech v dresu Kobry
Útočník Milan Davídek po nevýrazných výkonech v Jihlavě zamířil do svého mateřského klubu – Kobry Praha. Hned v prvním zápase proti David Servisu přispěl dvěma brankami a jednou asistencí k výhře 6:2. Více o jeho přestupu čtěte ZDE

A do třetice i děkovačka Kolína
Kozlové z Kolína si poradili v Táboře před 1 100 diváky se svým soupeřem, když zvítězili v poměru 5:3. Po vyhraném zápase nechyběla děkovačka pro své věrné, kterých na jih Čech rozhodně nepřijelo málo.

 

Plameny naposledy s knírkem
S posledním listopadovým kolem končí i akce Movember, bylo to tak v této sezóně naposledy, co se sestava Plamenů uváděla s knírky.
 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz