MS v para hokeji se blíží. Vstupenky už jsou v prodeji!

Foto: paraostrava2019.cz

Od 19. do 26. června se v Ostravě uskuteční mistrovství světa v para hokeji. Od středečního rána je spuštěný předprodej vstupenek pro fanoušky.

» Odkaz na předprodej vstupenek

Když pořádalo Česko šampionát v para hokeji naposledy, tedy v roce 2019, atmosféra na vítkovickém stadionu nadchla celý hokejový svět.

„Vidět Čechy v roce 2019 hrát před domácím publikem, to bylo skvělé. Všichni se těšíme, že změříme své síly opět před diváky,“ říká po příletu do Ostravy kapitán kanadské reprezentace Tyler McGregor. 

Letošní ročník sice budou provázet hygienická opatření proti šíření koronaviru, i tak ale budou moct do Ostravar arény fanoušci.

„Ve fanzóně máme připravený skvělý doprovodný program."

Stadion se bude moct zaplnit jen částečně, takže se po lístcích určitě rychle zapráší. Zvlášť, když jsou vstupenky za dostupné ceny: na utkání české reprezentace se dostanete už za 190 Kč, zápasy ostatních týmů budou za 90 korun.

Prodej vstupenek bude probíhat pouze online. „Počet vstupenek je omezený, proto jsme se rozhodli nabídnout fanouškům možnost fandit spolu také před halou,“ říká člen výkonného výboru Českého hokeje Jiří Šindler.

Do fanzóny se budou vstupenky kupovat zvlášť (zde), a to rovněž za příjemných 90 korun. „Máme připravený skvělý doprovodný program," hlásí vedoucí fanzóny Zuzana Janošová. 

„Návštěvníci si mohou vyzkoušet na čtyřech mobilních hřištích zajímavé para sporty, zasoutěžit si o ceny nebo využít originální fotokoutky,“ láká diváky.

Program základní skupiny MS v para hokeji 2021

Sobota 19. června
12:00 Jižní Korea – Česko
15:00 Kanada – USA
18:00 Norsko – Itálie
21:00 Rusko – Slovensko

Neděle 20. června
11:30 Kanada – Jižní Korea
14:30 Česko – USA
17:30 Itálie – Rusko
20:30 Slovensko – Norsko

Úterý 22. června
11:30 Norsko – Rusko
14:30 Kanada – Česko
17:30 Itálie – Slovensko
20:30 USA – Jižní Korea

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz