Mueller zpátky do Komety? Sportovní ředitel Vítkovic reaguje na spekulace

Foto: Petr Kotala, hc-vitkovice.cz

28. prosince 2022, 20:55

Ondřej Mach

Komentátor ČT sport Ondřej Zamazal ve středu během přímého přenosu utkání mezi Vítkovicemi a Mladou Boleslaví zmínil možný návrat hvězdného Petera Muellera do brněnské Komety. Ridera obratem na sociálních sítích zveřejnila vyjádření sportovního ředitele Romana Šimíčka.

„Všem bych chtěl oznámit, že na tom není nic pravdy. S Peterem máme kontrakt ještě na příští rok, nic takového se nechystá. O ničem takovém nevíme,“ prohlásil Šimíček.

„Chceme, aby se tady lidi bavili a neřešili, jestli Peter odchází někam pryč, což není žádná pravda,“ pokračoval.

„Všem bych chtěl oznámit, že na tom není nic pravdy.“

Americký sniper si s ostravským celkem plácl letos v létě právě po čtyřleté štaci pod Špilberkem. Vítkovice tehdy odpálily přestupovou bombu a rázem se o nich začalo hovořit jako o černém koni extraligy.

Vinou zranění Mueller zatím naskočil jen do 18 duelů. V nich ale potvrdil svou extratřídu: na kontě má dvanáct gólů a deset asistencí.

Slova sportovního ředitele Šimíčka souhlasí s informacemi na obvykle dobře informované stránce eliteprospects.com. Podle ní má Mueller s Riderou platný kontrakt až do konce sezony 2023/24.

„Ze strany Komety nic nepřišlo. I kdyby přišlo... Máme smlouvu na dva roky a věříme, že se mu tady líbí. My jsme také spokojení s tím, co přináší týmu. Nevidíme jediný důvod, proč by se to mělo dít,“ dodal Šimíček.

„Máme smlouvu na dva roky a věříme, že se mu tady líbí.“

Brno by každopádně comeback své někdejší hvězdy jistě přivítalo. Aktuálně se totiž trápí a od 18. listopadu čeká na tříbodový triumf.

Výsledkovou krizi před časem odnesl trenér Martin Pešout, klub se navíc údajně poohlíží na hráčském trhu. K návratu Muellera do moravské metropole ale podle všeho nedojde.

Peter Mueller.

Peter Mueller. | Foto: hc-kometa.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz