Nespokojený s vytížeností a pozicí v týmu. Toman se v Havířově loučí

Foto: Michal Polák, hc-havirov.cz

15. ledna 2020, 11:34

Adam Bagar

Hokejistům Havířova už v dalším průběhu probíhající sezony nepomůže útočník Radim Toman. AZet s ním ukončil spolupráci, informoval o tom na své facebookové stránce.


„Radim byl nespokojený s vytížeností a svou pozicí v týmu, která korespondovala s jeho výkony v posledních týdnech,“ vysvětluje manažer Patrik Rimmel.

Dvacetiletý útočník po říjnovém přesunu z nedaleké Poruby nezačal v AZetu vůbec špatně, za prvních pět zápasů se blýskl hned třemi trefami do černého.

V šestém přidal asistenci, ale ve zbylých dvanácti utkáních vyšel naprázdno a jeho pozice upadala – po Vánocích hrál už jen okolo deseti minut na zápas.

Radim Toman nenavázal na minulou sezonu, v níž přispěl Porubě 27 body a svými výkony si řekl i o dvanáct extraligových startů za domovské Vítkovice.

V aktuálním ročníku Chance ligy zapsal ve 29 bojích pouhých sedm bodíků (3+4), dřív si zahrál druhou nejvyšší soutěž také v dresu Vsetína a Litoměřic.

Kam teď povedou jeho další kroky?

Soupiska AZ Residomo Havířov

Brankáři:
Jan Lukáš, Aleš Stezka, Jiří Matoušek, Marek Štipčák.

Obránci:
Tomáš Černý, Tomáš Dajčar, Jakub Matai, David Chroboček, Jaroslav Mrowiec, Vojtěch Ševěček, David Zdeněk, Ľubomír Malina, Martin Nepokoj, Ondřej Kachyňa, Alex Rašner, Ludvík Rutar.

Útočníci:
Jan Maruna, Filip Seman, Radek Veselý, Radek Pořízek, Lukáš Bednář, Jakub Kotala, Dominik Pawliczek, Dominik Cihlář, Lukáš Juhász, Jan Bambula, Jan Dvořák, Petr Fridrich, Ernest Bochnak, Jozef Baláž, Jan Bernovský, Jozef Danielčak, Jan Starý, Ondřej Procházka, Jakub Doktor, Nicolas Werbik, Erik Němec, Kevin Horváth.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz