Nová role pro Ptáčka. Bude asistentem a kondičním trenérem v Chance lize

František Ptáček | Foto: hclitomerice.cz

Litoměřice půjdou do nové sezony Chance ligy s pozměněným realizačním týmem, který však bude mít nadále pod palcem hlavní trenér Miroslav Přerost. Klub o tom informoval na svém webu.

„Hlavním trenérem zůstává Miroslav Přerost, který tým dovedl v uplynulé sezoně k pátému místu v základní části, což je druhý nejlepší výsledek v historii klubu. Takže nebylo co řešit,“ hlásí předseda Stadionu Jan Fišera.

Loučí se však asistent Radim Skuhrovec. „Ten se nakonec rozhodl přijmout jinou nabídku a u týmu dál působit nebude. Jeho místo zaujal František Ptáček z partnerské Sparty,“ prozrazuje Fišera.

„Miroslav Přerost v uplynulé sezoně dovedl tým k pátému místu v základní části, což je druhý nejlepší výsledek v historii klubu. Takže nebylo co řešit.“

48letý Ptáček naposledy v pražském klubu vedl dorostence, nyní jej čeká úplně nová role na střídačce seniorského týmu – stane se hlavním parťákem o dvanáct let staršího Přerosta.

Bývalý vynikající obránce bude zároveň v Litoměřicích působit také jako kondiční kouč, ve funkci nahradí Jana Jiskru. A ke změně došlo po letech i na postu trenéra brankářů a videokouče.

Sequens odešel do Karlových Varů, nahradí ho Vajner

Tým opustil Benjamin Sequens, zamířil do extraligových Karlových Varů. „Už na konci minulé sezony ho nahradil Vratislav Vajner, který u videa spolupracoval i s trenérem mládeže Jakubem Janouškem,“ pokračuje Fišera.

Stadion zároveň řeší ještě otázku druhého kustoda a parťáka pro Marcela Krejsu, Vojtěch Srp totiž z klubu odešel. „O případných dalších změnách v realizačním týmu budeme brzy informovat,“ zní z Litoměřic.

Aktuální složení realizačního týmu na sezonu 2023/24

Hlavní trenér: Miroslav Přerost
Asistent trenéra: František Ptáček
Trenér brankářů a videokouč: Vratislav Vajner
Kondiční trenér: František Ptáček
Asistent kondičního trenéra: Tomáš Svoboda
Vedoucí týmu: Miroslav Kejmar
Kustod: Marcel Krejsa
Fyzioterapeutka: Marie Šťastná

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz