Nová soutěž s Hokejkou. Vyhrát můžeš šprtec!

21. března 2019, 15:51

Tomáš Čekal

V nové soutěži na Hokejka.cz můžete usilovat o parádní stolní hru – šprtec (nově nazývaný také Hoockey). Vítěz získá šprtec s tématikou Tipsport extraligy a hráči Sparty a Liberce. Druhé a třetí místo bude odměněno sportovní láhví Hokejka.cz. A jak můžete šprtec vyhrát? Jako vždy bude nutné správně odpovědět na všechny soutěžní otázky. Soutěžit můžete až do čtvrtka 28. 3. 2019 do 12 hodin.

Soutěžit můžete na Hokejka.cz v sekci Zapoj se / SOUTĚŽE. Soutěžit mohou pouze registrovaní uživatelé (registrace je zdarma).

O výhercích bude jako vždy rozhodovat los ze všech správných odpovědí.

Co je Hoockey (šprtec)?

Hoockey je obdoba ledního hokeje přenesená na dřevěnou hrací desku o rozměrech 60 x 120 cm, ohraničenou mantinely s pěti hráči v poli a brankářem v malé kovové brance se síťkou.

Jednotlivý hráči na hrací desce jsou tvořeni dřevěnými kolečky o průměru 3 cm a puk je rovněž dřevěné kolečko o průměru 1,8 cm.

Hraje se malými plastovými hokejkami, kterými se uvádí jednotliví hráči na desce do pohybu oběma proti sobě hrajícími osobami. Samotná hra je tedy určena pro dva hráče, kteří se snaží jeden druhému vstřelit co nejvíce branek, stejně jako je tomu v ledním hokeji. Herní čas je určen časomírou a je rozdělen na tři třetiny po šesti minutách, přičemž každá třetina je zahrávána bez přerušení a po skončení třetiny si protihráči vždy vymění strany hrací desky.

Horní plocha dřevěných hráčů je opatřena polepy - dresy se jmény skutečných hokejových hráčů a znaky skutečných hokejových týmů. Tím se hráči, malá dřevěná kolečka, stávají pro svého lidského kouče doslova „živými“ bytostmi.

Polepů na hráče je opravdu nepřeberné množství a záleží jen a jen na vás, který ze světoznámých nebo méně známých hokejových týmů budete koučovat.

 

 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz