Objevte legendy v nové nálepkové knize českého hokeje!

4. května 2021, 2:45

hokej.cz

Český hokej ve spolupráci s Kauflandem vydává knihu, která potěší hokejové fanoušky, fanynky i fanouščata!

Představte si příběh českého hokeje jako jeden velký strhující zápas. V první třetině se Češi hokej učili a šlo jim to náramně! Už před druhou světovou válkou byli v Evropě nejlepší, a to po většinu té doby neměli ani vlastní stadion s umělým ledem. Ve druhé třetině, té československé, přišli i první světové tituly a zvláštní náboj měly i nezapomenutelné souboje se Sbornou. A ve třetině třetí? Pod samostatnou českou vlajkou to byla teprve jízda! Světové tituly, zlatý hattrick i vrchol na turnaji století.

Více než rok trvající partnerství Kauflandu a Českého hokeje vyústilo v unikátní projekt – první nálepkovou knihu o českém hokeji. I když cílovou skupinou nálepkových knih jsou zejména mladí čtenáři, od této se určitě neodlepí ani jejich rodiče a prarodiče. I když je nemožné uvést všechna jména a události v jedné knize, na 110 stranách jsme nezapomněli na žádnou velkou událost. Nezapomněli jsme ani na mládež, na ženy, na parahokejisty, zkrátka na nikoho, kdo v naší krásné zemi miluje hokej.

Nálepková kniha obsahuje kompletní text, velké množství fotografií a 210 prázdných míst. Ta mohou majitelé knihy vyplnit nálepkami, které získají zdarma za nákupy v Kauflandu. Autorem textů je sportovní komentátor a hokejový historik Tomáš Kučera. Díky němu je publikace nabitá historkami, které si nelze vygooglit. První medaile, období zlatých žní i velká jména českého hokeje patří do povinné sestavy. Věděli jste však, co způsobil v reprezentačním autobusu ztracený salám nebo který český brankář si poprvé nasadil ochrannou masku? 

Kniha však není jen pasivní přehlídkou velkých okamžiků českého hokeje. Už na prvních stránkách jsou čtenáři vyzváni, aby ji četli se staženou mobilní aplikací. S tou mohou skenovat nálepky na označených stránkách, a otevřít si tím dveře k dalšímu exkluzivnímu obsahu. Chcete-li například nanovo prožít zapomenutá vítězství, poslechněte si Roberta Zárubu komentovat zápasy z roku 1938. Zejména mladým čtenářům věnují legendy českého hokeje promluvy, ve kterých se vrací na své kluziště z dětství a vzpomínají na to, co jim pomohlo formovat svou vůli. Právě ta je dovedla k velkým úspěchům.

Jsme přesvědčeni, že příběh českého hokeje touto knihou nekončí. Ne náhodou jsou poslední stránky knihy věnované dětskému a mládežnickému hokeji. Český hokej ve spolupráci se svými partnery realizuje i projekty pro mladé talenty, aby nové legendy i kapitoly o dalších vítězstvích neustále přibývaly.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz