Olomoucký kolaps! Kladno dostalo sedm gólů, Karlovy Vary září

Foto: Roman Mareš, rytirikladno.cz

Jízda Sparty se nezastavuje: Pražané porazili Plzeň po nájezdech a sérii výher natáhli na devět! I po 14. kole Tipsport extraligy ale zůstává v čele tabulky Kometa. Jaké výsledky přinesl nedělní program?

Halloweenský horor

Kladno si na nedělní zápas s Třincem připravilo doprovodný program ve stylu Halloweenu. Bohužel pro Rytíře, kteří nastoupili ve zlaté sadě dresů, byl nakonec strašidelný i výsledek. 

Kladno vybouchlo ve druhé třetině, kde dostalo hned čtyři góly – a bylo po zápase. Nakonec Rytíři nestačili na Oceláře poměrem 1:7. Dvakrát se prosadil Matěj Stránský.

A zatímco série porážek Ocelářů po dvou nezdarech končí, Rytíři prohráli počtvrté za sebou. V tabulce proto klesli na třinácté místo. Tentokrát moc nepomohl ani Jaromír Jágr, jehož série s alespoň jedním získaným bodem skončila po sedmi utkáních.

David Čermák (trenér Kladna): „Měřítko jsme snesli jen v první třetině. Tam jsme byli lepší a měli jsme víc šancí. Šance ale bohužel neproměňujeme. Třinec byl ve vedení 1:0, my na začátku druhé třetiny přežili oslabení a pak jsme za půl minuty udělali dvě obrovské chyby. Nechat Třinec s jeho hráči vést 3:0 je sebevražda. I když jsme se snažili, tak Třinec už si na to zkušeně počkal a trestal nás."

Václav Varaďa (trenér Třince): „Chtěl bych klukům poděkovat. Výjezd na dva zápasy ve dvou dnech pro nás byl z poloviny úspěšný. Po těžkém včerejším zápase, který nám moc nevyšel, jsme začali malinko nervózně a poprvé jsme vystřelili asi až v páté minutě první třetiny. Dali jsme z toho branku a ta nám pomohla. Domácí měli hodně šancí, zejména v přesilových hrách. Neproměnili je ale. Ve druhé třetině jsme ukázali velkou produktivitu a šli jsme si za tím. Velmi si cením týmového výkonu od všech hráčů. Petra Kváču, který byl velmi dobrý, bych samozřejmě vyzdvihl. Když jsme měli příležitost, tak jsme ji proměnili a pomaličku jsme odskakovali. Ve třetí třetině už skóre narostlo a hráči byli za tvrdou práci odměněni. Ukázala se kvalita hráčů a víra v to, že branky umí dávat. Na domácích byla vidět velká snaha a bojovnost, udělali to pro nás těžké. Výsledek průběhu utkání neodpovídá."

RYTÍŘI KLADNO – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:7 (0:1, 0:4, 1:2)

Branky a nahrávky: 44. Melka (Hajný, Austin) – 9. Hrňa (P. Vrána), 22. Kofroň (Hrehorčák), 22. Marcinko (Dravecký, D. Musil), 30. Roth (Gernát, P. Vrána), 38. M. Stránský (M. Kovařčík), 41. M. Stránský (Marcinko, P. Vrána), 46. Chmielewski.
Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 0:3.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 35:32.
Diváci: 4 623.
Nejlepší hráči: Antonín Melka – Matěj Stránský.
Rytíři Kladno: Godla (od 41. Cikánek) – Nash, Austin, Zelingr, Kehar, Barinka, Romančík, Smetana – Jágr, Stach, Zikmund – Valský, T. Kaut, Réway – J. Strnad, Machač, Redlich – Hajný, Melka, Š. Bláha. Trenéři: Čermák, Lidický a Kregl.
HC Oceláři Třinec: Kváča – Gernát, Roth, M. Doudera, Kundrátek, Galvinš, D. Musil, Krajíček – M. Kovařčík, P. Vrána, M. Stránský – Dravecký, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, Hladonik, Kofroň – Chmielewski, Polanský, O. Kovařčík. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.

Boleslavský obrat v poslední třetině

Zatímco doma je Mladá Boleslav nejlepším týmem extraligy, venku už tak úspěšná nebyla. Před příjezdem do Pardubic měla venkovní bilanci dvou výher a čtyř proher. Teď si ji ale vylepšila. Díky obratu v rozmezí 47. až 49. minuty totiž bere všechny body. Byl u toho i Maris Bičevskis, nová posila z Hradce Králové.

Naopak Dynamo se pořád trápí. Jde o čtvrtou prohru za posledních pět kol. Na poslední Zlín mají Pardubice náskok jediného bodu...

Radek Bělohlav (trenér Pardubic): „Na jeden gól se těžko vyhrává, málokdy. My máme problém s góly, přetrvává, takže takovéto zápasy hold přijdou. V naší situaci uděláme ve třetí třetině tři chyby, dvě špatná střídání a dva góly rozhodnou zápas. Musíme se prosazovat v situacích, kdy ty góly mají padat a o těch gólech to je. V hokeji góly padají, musíme ty šance využívat a o tom to je. Brankář chytá, řekněme, že obrana se stabilizovala a my ty góly nedáváme. Až dáme nějaké dva tři góly, budeme sbírat body, takhle je to těžší.“

Radim Rulík (trenér Mladé Boleslavi): „Začátek jsme si představovali trochu jinak, dostali jsme hned na začátku první třetiny asi ze třetího střídání gól, což bylo strašně brzy. Myslím, že nás to trochu poznamenalo a pak pro nás bylo strašně důležité, že jsme po dvou třetinách prohrávali jen o jeden gól. Že jsme přestáli první oslabení, myslím, že byly ve druhé třetině dvě za sebou. Po oslabeních se dostaly Pardubice do tlaku, který jsme ustáli a ve třetí třetině jsme věřili, že jsme schopni nějaký gól dát, když nebudeme inkasovat. Jsme rádi, že jsme to otočili, ale myslím si, že jsme byli jen šťastnější.“

HC DYNAMO PARDUBICE – BK MLADÁ BOLESLAV 1:2 (1:0, 0:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 3. Kusý (J. Kloz) – 47. Skalický (Zbořil, Vondrka), 49. Kurka (Ševc, Flynn).
Rozhodčí: Hradil, Micka – Ganger, Klouček.
Vyloučení: 2:5.
Bez využití.
Střely na branku: 33:19.
Diváci: 7 118.
Nejlepší hráči: Oscar Eklund – Gašper Krošelj.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Holland, Eklund, Ivan, J. Kolář, J. Zdráhal, Mikuš – Tybor, R. Kousal, Mandát – Matýs, Harju, D. Kindl – Machala, J. Kloz, Kusý – Blümel, Pochobradský, Látal –Machač. Trenéři: Bělohlav, Janecký a Čáslava.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Kurka, Ševc, Fillman, Hrbas, Pláněk, Dlapa, Klikorka – Skalický, Zbořil, Vondrka – Klepiš, Cienciala, Pabiška – J. Stránský, Bičevskis, R. Zohorna – P. Kousal, Najman, Flynn. Trenéři: Rulík a Patera.

Zápas plný zvratů pro Vítkovice

Tak tohle byl kolaps... Olomouc byla blízko, aby alespoň trochu napravila nelichotivou bilanci z posledních týdnů. Jenže její krize se naopak ještě prohloubila!

Mora sice s Vítkovicemi vedla 2:0, a to až do 54. minuty, pak ale o vedení rychle přišla. Následně sice přišel další zvrat, Olomouc ale nakonec stejně prohrála! V prodloužení rozhodl Šimon Stránský. Vítkovice tak pomstily faul na Tomáše Černého, který po krosčeku do hlavy od Petra Strapáče opouštěl led na nosítkách.

Jo a ještě dovětek k té zmíněné krizi: Olomouc prohrála posedmé za posledních osm kol!

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Padesát čtyř minuty jsme zvládali zápas velmi dobře, potom přišla dvouminutovka, kterou jsme nezvládli a od toho se bohužel odvíjel zbytek zápasu. Jsme rádi, že jsme udělali alespoň jeden bod. Vážíme si ho, ale měli jsme udělat body tři."

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Utkání zajímavé pro fanoušky. Parádní atmosféra. Náš vstup do utkání byl velmi povedený, bylo tam několik přečíslení. To je to, co nás provází, taková ta nezkušenost v těchto momentech s tím naložit. Zápas mohl nabrat úplně jiný směr. Konec první třetiny a druhá třetina Olomouc evidentně lepší, nakládala s kotoučem chytřeji než my, přenášela hru do hloubky našeho pásma. My jsme chtěli být zbytečně kreativní. Olomouc měla tlak a zaslouženě se dostala do vedení. Pak se stalo to, co se stalo. Dali jsme gól a ta energie a všechno se přeneslo na naši stranu. A potom to byl divoký zápas. Při hře tři na tři byly zase šance Olomouce, takže jsme byli šťastnější, tak to řeknu. Věci mimo hokej – obrovská podpora fanoušků neskutečná věc. Obrovské poděkování k nim i do kabiny."

HC OLOMOUC – HC VÍTKOVICE RIDERA 3:4 po prodloužení (0:0, 2:0, 1:3 – 0:1)

Branky a nahrávky: 31. Hecl (V. Tomeček), 37. Irgl (Burian, Vyrůbalík), 56. Skladaný (Škůrek, Olesz) – 54. Bodák (Trška, Mallet), 54. Gregorc (O. Roman, Lakatoš), 56. Baláž (O. Roman, Schleiss), 65. Stránský (Trška).
Rozhodčí: Jeřábek, Kubičík – Bryška, Rožánek.
Vyloučení: 6:4, navíc Lakatoš (Vítkovice) 10 minut.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 40:34.
Diváci: 4 481.
Nejlepší hráči: František Skladaný – Ondřej Roman.
HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, Jaroměřský, Vyrůbalík, Škůrek, Švrček, Dujsík – Burian, Strapáč, Irgl – Klimek, P. Musil, V. Tomeček – Olesz, Kolouch, Skladaný – Hecl, Handl, Bambula. Trenéři: Moták a Tomajko.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Mi. Svoboda – Gregorc, D. Krenželok, Šidlík, Kvasnička, Trška, Černý, Bodák – Lakatoš, O. Roman, Schleiss – Mallet, Š. Stránský, P. Zdráhal – E. Němec, Vopelka, Baláž – Kurovský, Werbik, Guman. Trenéři: Petr a Trnka.

Kometa vyhrála pošesté v řadě

Kometa sice ztratila bod s týmem z chvostu tabulky, dál se ale veze na vítězné vlně. Díky úspěšným nájezdům totiž může slavit už šestou výhru za sebou! Brno tedy nadále zůstává v čele extraligové tabulky.

Tentokrát se ale úplně nepotvrdilo, že má Brno nejlepší defenzivu v lize a naopak že se Litvínov trápí v koncovce. Byla z toho totiž docela zajímavá přestřelka... Utkání nakonec rozhodl v nájezdech Vladimír Svačina, pro něhož jde o druhou trefu ve čtvrtém zápase po příchodu do Komety.

Petr Fiala (trenér Brna): „Začali jsme relativně vlažně, soupeř měl asi čtyři šance a jednou trefil břevno. Naše vedení o dva góly po první třetině podle mě úplně neodpovídalo obrazu hry. Litvínov dobře bruslil a nám se nedařilo tak, jak v předchozích zápasech. Doufám, že v dalším kole s Mladou Boleslaví bude náš výkon zase úplně jiný."

Radim Skuhrovec (asistent trenéra Litvínova): „My jsme přijížděli s vědomím toho, že nás čeká velmi silný soupeř. Chtěli jsme se dobře připravit, ale partii jsme nezačali dobře. V kabině jsme si něco řekli a podařilo se nám vyrovnat. Po třetím smolném inkasovaném gólu jsme pak znovu dokázali srovnat. V prodloužení bylo mnoho šancí na obou stranách a následné nájezdy jsme bohužel nezvládli. Klobouk dolů před našimi hráči, jak bojovali. Nezbývá, než pogratulovat soupeři. Odcházíme však se vztyčenou hlavou."

HC KOMETA BRNO – HC VERVA LITVÍNOV 4:3 po samostatných nájezdech (2:0, 1:2, 0:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 9. Kusko (Svačina, Pyrochta), 18. Plekanec (Plášek ml., L. Horký), 32. Lev (Hruška, Štencel), rozhodující nájezd Svačina – 22. F. Lukeš (Jarůšek, T. Pavelka), 27. Kašpar (Gerhát), 53. Válek (T. Pavelka).
Rozhodčí: Obadal, Stano – Jindra, Zika
Vyloučení: 2:3.
Využití: 0:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 25:26.
Diváci: 7 389.
Nejlepší hráči: Vladimír Svačina – Lukáš Válek.
HC Kometa Brno: Vejmelka – Svozil, O. Němec, Gulaši, Pyrochta, Štencel, Bartejs, Malec – Zaťovič, P. Holík, Kucsera – Plášek ml., Plekanec, L. Horký – Orsava, Hruška, Lev – Svačina, Kusko, Jenyš. Trenéři: Fiala, Pokorný, Oslizlo a Horáček.
HC VERVA Litvínov: Honzík – T. Pavelka, Jánošík, Ščotka, Baránek, L. Doudera, Štich – F. Lukeš, V. Hübl, Válek – Jarůšek, M. Hanzl, Petružálek – Kašpar, Gerhát, Myšák – Trávníček, Helt, Jurčík. Trenéři: Šlégr, Skuhrovec a Kotrla.

Růžička slaví s Hradcem první výhru

Prohra, výhra. Prohra, výhra. Prohra, výhra... Hradecké výsledky jsou jako graf sinusoidy. A tahle křivka pokračuje v pravidelném rytmu i po tomto víkendu. Po páteční porážce s Vítkovicemi přichází nedělní výhra na ledě Liberce. Jde o první vítězství Hradce pod novým trenérem Vladimírem Růžičkou. Třemi body se blýskl Matěj Chalupa (1+2).

Střídat výhry s porážkami není v dlouhodobém měřítku optimální, co by za to ale Liberec v současné chvíli dal... Prohrál totiž popáté v řadě a utíká mu čelo tabulky.

Zajímavostí k tomuto utkání je, že Hradec Králové dosud nikdy nevyhrál v Liberci v základní části za tři body. Až teď.

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Narazili jsme na velice kvalitního a organizovaného soupeře. Poslední utkání nám v útočném pásmu chybí potřebná lehkost v zakončení a nadřeme se. Bohužel teď prohráváme, zápasy jsou nervózní. Kotouč nám mnohdy odskočí v šancích. Hráčům se nedá vytknout bojovnost, i přes to jsme ale prohráli."

Petr Svoboda (asistent trenéra Hradce Králové): „Čekali jsme bojovné utkání. Do Liberce se moc často nejezdí vyhrávat, ale kluci tvrdě pracovali. Ve druhé třetině se střídaly pasáže, kdy týmy navzájem přebíraly iniciativu. Nakonec jsme to byli my, kdo odskočil na 2:1. Když už jsme vedli o dva góly, začali jsme se trošku bát o výsledek a upustili jsme od své aktivní hry, což soupeři hrálo do karet. Tygři nám zatápěli a dělali problémy. Jsme rádi, že jsme to dotáhli do vítězného konce."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – MOUNTFIELD HK 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 24. L. Hudáček (Birner), 56. Birner (Šmíd, Bulíř) – 23. M. Chalupa, 39. Koukal (Vincour, M. Chalupa), 52. Zámorský (Klíma, M. Chalupa).
Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 25:24.
Diváci: 7 158.
Nejlepší hráči: Marek Schwarz – Matěj Chalupa.
Bílí Tygři Liberec: Schwarz – Knot, Šmíd, T. Hanousek, Kotvan, Kolmann, Havlín – L. Hudáček, Bulíř, Birner – Lenc, Filippi, M. Zachar – Ordoš, P. Jelínek, L. Krenželok – D. Špaček, A. Musil, J. Vlach – Průžek. Trenéři: Augusta a Kudrna.
Mountfield HK: Mazanec – Linhart, Zámorský, Cibulskis, Nedomlel, Rosandić, F. Pavlík, Šalda – Červený, Rákos, Smoleňák – R. Pavlík, Cingel, Vincour – M. Chalupa, Koukal, Jergl – Perret, Klíma, Paulovič. Trenéři: Růžička, Martinec, Svoboda a Krátoška.

Šestá výhra ze sedmi zápasů!

Zlín po návratu Roberta Svobody na střídačku vyhrál oba předešlé zápasy: v Hradci Králové i doma s Mladou Boleslaví. Proti rozjeté Energii ale poprvé narazil...

Beranům k vítězství nepomohl ani Tomáš Fořt, který se nečekaně vrátil z marodky a hned skóroval. Jenže to byla jediná trefa Zlína za celé utkání.

Zatímco v pátek předvedl parádní výkon Jan Bednář (čisté konto proti Liberci), tentokrát držel Energii jeho parťák Filip Novotný. Karlovy Vary i díky jistotě na postu gólmana potvrzují skvělou formu: vyhrály šesté utkání z posledních sedmi kol. Dál se tedy drží v popředí tabulky.

Robert Svoboda (trenér Zlína): „Zápas se pro nás špatně nastartoval, neboť Vary se dostaly po standardní situaci do vedení. Tento okamžik se na nás podepsal. Věděli jsme, že soupeř je v naprosté pohodě, vyhrál v Liberci a daří se mu. Bohužel nám nepomohly ani přesilové hry a jeden vstřelený gól v utkání je málo. Závěrečnou power-play jsme zkusili dvakrát, protože v naší situaci byly hlavní jen body. Musím pochválit tým za to, že jsme nevypadli z role, snažili jsme se výsledek zvrátit až do samotného závěru. Určitě i fanoušci to ocenili, že kluci bojovali. Boj bude pokračovat pozítří v dalším zápase."

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Zápas se mně hodnotí díky konečnému výsledku velmi dobře. Věděli jsme, že Zlín kvalitně posílil, má skvělou formu a předvedená hra z posledních zápasů budila velký respekt. Úvodní třetina se nám vydařila, vedoucí branka nám přidala klid. Bohužel ve druhé třetině jsme ustoupili od našeho pojetí hry, Zlín dal všechny síly do ofenzívy, měli velký tlak a hráli možná vabank. Velká domácí šance skončila na tyči a vzápětí jsme hned z protiútoku odskočili na dvoubrankové vedení. Mysleli jsem si, že utkání se již dohraje, ale Zlín byl nebezpečný po celých šedesát minut. Dostali jsme gól do šatny. Klobouk dolů před naším mužstvem, že jsme se nepoložili. Ve třetí třetině jsme hráli obětavě a podržel nás gólman Filip Novotný. Zaslouženě bereme všechny body na ledě týmu, který má momentálně skvělou formu."

PSG BERANI ZLÍN – HC ENERGIE KARLOVY VARY 1:4 (0:1, 1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 40. Fořt (Fryšara, Řezníček) – 10. Koblasa (Vondráček, Skuhravý), 36. T. Rachůnek (Gríger, M. Rohan), 58. Polák (Skuhravý), 59. Kohout.
Rozhodčí: Šír, Horák – Kajínek, Špringl.
Vyloučení: 4:3.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 35:30.
Diváci: 4 511.
Nejlepší hráči: Tomáš Fořt – Tomáš Rachůnek.
PSG Berani Zlín: Čiliak – Freibergs, Ferenc, Nosek, Řezníček, Žižka, Buchta, Gazda – Kubiš, P. Sedláček, J. Ondráček – Köhler, Claireaux, Honejsek – Herman, Jeglič, Šlahař – Popelka, Fryšara, Fořt. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek, Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Křemen, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček. Trenéři: Pešout a Mariška.

Sparta slaví devátou výhru v řadě

Sparťanský válec jede dál. Pražané uspěli i v Plzni a sérii výher natáhli už na devět utkání! Nedělní zápas začal netradičně už v jednu hodinu odpoledne – a byla to pořádná přetahovaná. 

Když poslal Spartu v 54. minutě do vedení 2:1 David Tomášek, zdálo se, že hosté získají všechny body. Jenže pak zaúřadoval král této sezony. Milan Gulaš to vzal na sebe a jako správný lídr těsně před koncem vyrovnal. Gulaš zatím bodoval ve všech zápasech sezony! Po třinácti duelech se může chlubit fenomenální bilancí 16+13.

Svůj nájezd ovšem nedal, o bonusovém bodu pro Spartu rozhodl Lukáš Pech. Pražané si tak pojistili druhé místo v tabulce.

Ladislav Čihák (trenér Plzně): „Snažili jsme se hrát aktivně, chtěli jsme soupeři vštípit naši hru a zatáhnout ho do defenzivy. To se nám dařilo, měli jsme o trošku více gólových. Viděli jsme celkově bruslivé utkání. I když jsme odvedli velmi dobrý výkon, stále jsme ale tahali za kratší konec, co se výsledku týče. Pokud opomenu nájezdy, tak chci svůj tým pochválit. V sobotu to bylo těžké utkání proti Třinci, teď to samé. My samozřejmě bereme body proti silnému soupeři. Pokud budeme takové výkony opakovat, můžeme pomýšlet na dobré výsledky proti silným soupeřům i v dalších zápasech."

Uwe Krupp (trenér Sparty Praha): „Byl to velice intenzivní hokej. V první třetině se nám nevedlo úplně dobře, domácí lépe bruslili, celkově byli lepší. Stav 0:0 pro nás byl dobrý. Od druhé třetiny jsme dokázali držet krok, ale museli jsme hrát hodně do defenzivy. Ve třetí třetině se nám povedlo vytvořit si šance, skórovali jsme po úniku. Jsem šťastný za výsledek, ale nejsem tolik šťastný s předvedenou hrou.“

HC ŠKODA PLZEŇ – HC SPARTA PRAHA 2:3 po samostatných nájezdech (0:0, 0:1, 2:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 45. Moravčík, 58. Gulaš (Eberle, Rob) – 28. Řepík (Kalina), 54. Tomášek (Smejkal), rozhodující nájezd Pech.
Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 4:8.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 40:28.
Diváci: 7 109.
Nejlepší hráči: Michal Moravčík – Jakub Sedláček.
HC Škoda Plzeň: Frodl – Moravčík, Vráblík, T. Voráček, Čerešňák, Budík, L. Kaňák – Pour, Kracík , Gulaš – Suchý, R. Vlach, Rob – Straka, Kodýtek, Eberle – Vracovský, Kolda, Kantner. Trenéři: Čihák, Špaček a Hanzlík.
HC Sparta Praha: J. Sedláček – Ďaloga, Jurčina, Kalina, Blain, Polášek, Košťálek, Tomáš Dvořák – Řepík, Tomášek, Smejkal – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Dočekal, V. Růžička, Rousek – Buchtele, Pech, Forman. Trenéři: Krupp a Nedvěd.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Kometa Brno 14 9 2 1 2 42:30 32
2. HC Sparta Praha 14 6 5 1 2 57:35 29
3. HC Oceláři Třinec 16 8 1 2 5 59:45 28
4. HC Energie Karlovy Vary 15 8 1 1 5 49:40 27
5. BK Mladá Boleslav 14 7 2 1 4 42:33 26
6. Mountfield HK 15 7 1 1 6 43:43 24
7. HC Škoda Plzeň 13 7 0 2 4 49:39 23
8. HC VÍTKOVICE RIDERA 15 4 3 2 6 37:48 20
9. Bílí Tygři Liberec 13 5 2 0 6 49:52 19
10. HC Olomouc 14 4 1 3 6 27:40 17
11. HC VERVA Litvínov 14 3 1 3 7 37:45 14
12. HC Dynamo Pardubice 14 4 0 1 9 29:42 13
13. Rytíři Kladno 13 3 1 2 7 38:55 13
14. PSG Berani Zlín 14 4 0 0 10 39:50 12

Další program Tipsport extraligy

Úterý 29. října – 15. kolo:
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Olomouc
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – PSG Berani Zlín (ČT sport)
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Dynamo Pardubice
18:00 Mountfield HK – Rytíři Kladno
18:30 HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec

Pátek 1. listopadu – 16. kolo:
17:30 HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha
17:30 HC Škoda Plzeň – Mountfield HK
18:00 Rytíři Kladno – HC Energie Karlovy Vary 
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Kometa Brno – BK Mladá Boleslav 
18:00 HC Olomouc – PSG Berani Zlín
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC VÍTKOVICE RIDERA

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz