Potvrzeno. Třinec a Kometu čeká v zahraničí zápas pod širým nebem

Tisková konference k Winter Games v Bratislavě. | Foto: hc-kometa.cz

Další velká událost je oficiálně potvrzena. Hokejisté Třince a Komety se v pátek 13. ledna utkají při příležitosti oslav 100. výročí založení Slovanu Bratislava na Národním fotbalovém stadionu ve slovenském hlavním městě.

Organizátoři akce představili podrobný program v tiskové zprávě. Kromě souboje dvou předních českých celků se v Bratislavě odehrají také dva duely slovenské extraligy.

V sobotu se proti sobě postaví Trenčín a Zvolen, Winter Games pak v neděli završí klání Slovanu s Košicemi. Program kromě toho zpestří ještě střetnutí „Old Boys“ mezi Slovanem Bratislava a Spartou Praha.

„Velice si vážíme pozvánky od organizátorů. Bude to poprvé, co se v novodobé historii klubu chystáme na zápas pod otevřeným nebem,“ říká prezident třineckého klubu Ján Moder.

„Bude to poprvé, co se v novodobé historii klubu chystáme na zápas pod otevřeným nebem.“

„Bude to úžasný zážitek. Velmi se na to těšíme a věřím, že z Třince i Brna dorazí spoustu fanoušků a přispějí k důstojným oslavám století hokejového Slovanu,“ dodává Moder.

Možnost zahrát si pod širým nebem na stadionu, který má kapacitu 22 500 míst, kvitují také zástupci Komety. 

„S organizací utkání pod širým nebem máme zkušenosti a víme, jakou jedinečnou atmosféru umí hokeji dodat. Jsme velmi rádi, že můžeme být součástí KAUFLAND WINTER GAMES 2023,“ hlásí obchodní a marketingová ředitelka Lenka Plšková.

Brněnští fanoušci si mohou zážitek ještě vylepšit cestou oblíbeným Kometa Expresem. Bližší informace o vlakové výpravě do slovenské metropole klub zveřejní v dalších dnech.

„S organizací utkání pod širým nebem máme zkušenosti a víme, jakou jedinečnou atmosféru umí hokeji dodat.“

Vstupenky na Winter Classic v Bratislavě se budou prodávat přes Ticketportal. Ředitel APK LH Martin Loukota doufá, že bitva Třince s Kometou vzbudí i zájem domácích příznivců.

„Chci také poděkovat ostatním týmům a partnerům naší extraligy, že vyšli vstříc, aby se Oceláři a Kometa mohli utkat pod otevřeným nebem a být součástí této jedinečné sportovní akce,“ uzavírá Loukota.

Národní fotbalový stadion v Bratislavě.

Národní fotbalový stadion v Bratislavě. | Foto: skslovan.com

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz