Přestřelka v Pardubicích! Kladno ladí na baráž: hattrick Procházky, Jágr 0+2

Foto: Roman Mareš, rytirikladno.cz

30. března 2023, 20:21

Adam Bagar

Hokejisté Kladna v přípravě na dubnovou baráž zapsali druhou výhru, v Pardubicích i bez kapitána Tomáše Plekance přestříleli tamní B tým 6:4. Hattrickem se zaskvěl Martin Procházka, Jaromír Jágr zapsal další dva body.

Rytíři si 42 dnů dlouhé čekání na začátek baráže zpestřují přípravnými zápasy se soupeři z Chance ligy, ale zatím si nepočínají příliš jistě. Po překvapivé porážce 2:5 z Kolína sice v domácí odvetě brali výhru 4:3, ale rozhodli o ní až v závěru. A podobně si počínali i teď v Pardubicích.

Tamní béčko dokonce po první třetině vedlo, ale favorit díky skvělému nástupu do druhé části, k němuž přispěl i Jaromír Jágr (0+2), překvapení nepřipustil. Zářil Martin Procházka, jenž v závěru trefou do odkryté klece zkompletoval hattrick. O vítěznou trefu se postaral Jakub Klepiš.

Dynamo na soupeře vyrukovalo s Dominikem Frodlem. Pro pardubického gólmana to byl první odchytaný zápas po zlomenině ruky, i v novém roce. Rytíři mu návrat "osladili" pěti vstřelenými góly za jeho záda. Odveta je na programu příští středu od 18 hodin na kladenském ledě.

HC DYNAMO PARDUBICE B – RYTÍŘI KLADNO 4:6 (2:1, 0:3, 2:2)

Branky a nahrávky: 3. Urban (Pochobradský, Rohlík), 8. Pavlata (Hrádek, Kaštánek), 42. Zeman (Zdráhal), 55. Herčík (Zeman, Matýs) – 4. Procházka (Indrák, Sotnieks), 21. Indrák (Dotchin), 25. Cibulskis (Kubík, Jágr), 26. Procházka (Dotchin, Jágr), 52. Klepiš, 60. Procházka.
HC Dynamo Pardubice B: Frodl – Hrádek, Zdráhal, Nedbal, Koudelka, Hanousek, Tvrdík, Kubíček, Kaštánek – Urban, Pochobradský, O. Rohlík, Matýs, Kaut, Kaplan, Herčík, Zeman, Rouha, Paleček, M. Rohlík, Pavlata. Trenéři: Baďouček, Havíř a Starý.
Rytíři Kladno: Brízgala – Dotchin, Kehar, Ticháček, Cibulskis, Sotnieks, Slováček – Kubík, Brodecki, Jágr, Procházka, Klepiš, Indrák, Michnáč, Zikmund, Filip, Babka, Pytlík, Bláha. Trenéři: Vejvoda, Skrbek a Mach.

Další přípravný zápas Kladna před baráží

Středa 5. dubna:
18:00 Rytíři Kladno – HC Dynamo Pardubice B

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz