REPORTÁŽ: Představení Domu českých fanoušků v Bratislavě

Foto: Alena Zapletalová

11. května 2019, 16:07

hokej.cz

Mistrovství světa přináší parádní hokej a skvělou atmosféru, to ale zdaleka není vše. Speciálně pro fanoušky národního týmu je v Bratislavě přichystán Český dům, který vznikl z iniciativy reprezentačního partnera Pilsner Urquell. Kromě tradičního piva je v něm pro fanoušky přichystána také spousta dalších aktivit, mimo jiné i virtuální realita!

Ať už jste přijeli speciálním expresem Českých drah nebo po vlastní ose, návštěvu Českého domu si nesmíte nechat uniknout. Tradiční Plzeňský Prazdroj vám totiž natočí mistři výčepního řemesla, finalisté soutěže Pilsner Urquell Master Bartender. Atmosféru můžete naladit také ve virtuální prohlídce plzeňského pivovaru, o zábavu není nouze před připravenou foto stěnou.

„Jako hrdý partner českého národního týmu jsme se rozhodli, že chceme českým fanouškům přinést kousek domova do Bratislavy. Proto jsme pro ně zorganizovali Český dům, aby měli kde si dát to nejlepší pivo,“ říká Eva Andrejčáková, Senior Brand Manager Pilsner Urquell pro Českou republiku.

Už od začátku turnaje překypovaly připravené prostory národními barvami a ve vzduchu byla cítit mistrovská atmosféra. Tu podtrhlo také slavnostní naražení speciálního zlatého ležáku, který byl uvařen právě k příležitosti světového šampionátu a ochutnali ho kromě fanoušků také Petr Nedvěd či Jaroslav Špaček.

Český dům je otevřen denně od 11 hodin až do půlnoci a nachází se v blízkosti Zimního stadionu Ondreje Nepely, po průchodu parkem už z dálky uvidíte klenutou bránu v barvách plzeňského pivovaru. A samozřejmě vás přiláká také fantastická atmosféra, kterou můžete dopředu načerpat v naší exkluzivní reportáži.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz