<

Sokolov myslí na budoucnost, pojistil si kapitána a mladého beka

Foto: hcsokolov.cz

Probíhající sezona je v plném proudu, prvoligový Sokolov už ale začal s tvorbou kádru pro tu následující. Nové smlouvy s Baníkem podepsali útočník Tomáš Rohan a obránce František Klejna.

Klub se s předstihem dohodl na dalším kontraktu s dlouholetým kapitánem Rohanem.

Sokolovský odchovanec na západě Čech stráví minimálně další tři sezony. 

„Vážím si nabídky, kterou jsem od klubu dostal. Nic jiného jsem neřešil. Baník je pro mě srdeční záležitost a podepsání smlouvy byla z mé strany prakticky jen formalita,“ cituje jednoho z týmových lídrů web hcsokolov.cz.

Třiatřicetiletý forvard zažil loni vůbec nejpovedenější ročník v kariéře – ve zkrácené základní části nastřádal ve 33 zápasech stejný počet bodů (14+19). 

„Baník je pro mě srdeční záležitost a podepsání smlouvy byla z mé strany prakticky jen formalita.“

Letos jeho produkce zaznamenala mírný pokles, přesto pořád patří mezi klíčové postavy Baníku. 

„Už to tady doklepu, rozhodně nemám ve své kariéře nic jiného v plánu,“ ujišťuje Rohan, který mimo jiné odehrál přes sto utkání v extralize za Karlovy Vary. 

Součástí západočeského celku bude v následujících dvou letech také Klejna. Dvaadvacetiletý zadák v jeho dresu válí druhým rokem. 

„Pocity jsou super. Chtěl jsem prodloužit, byla to moje priorita. A těším se na další pokračování v Baníku,“ říká odchovanec tachovského hokeje. 

Během aktuální sezony naskočil do třiceti duelů a připsal si bilanci jednoho gólu a devíti nahrávek. Krátce pak vypomáhal Chebu ve druhé lize. 

Svou budoucnost každopádně spojí se Sokolovem. „Narodilo se nám druhé dítě, takže když mi Baník dal nabídku, tak nebylo co řešit,“ vysvětluje Klejna. 

Foto: hcsokolov.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz