Soupiska Kobry? Chystá se i návrat bývalé opory

Foto: Alena Zapletalová

23. července 2022, 14:06

Marek Hedbávný

Druholigovou Kobru by před nadcházející sezonou měli posílit útočníci Matěj Kolda s Viktorem Martínkem, zřejmě se chystá také velký comeback někdejší opory Jakuba Jedličky.

Dvaadvacetiletý Kolda má tři desítky extraligových startů za Plzeň, loni hrál za partnerské Klatovy a se 32 body ze 36 utkání skončil pátý v týmové produktivitě.

Stejně starý Martínek pro změnu patřil k nejvýraznějším osobnostem univerzitní ligy: UK Hockey Prague pomohl k titulu 41 body ve dvaceti zápasech. 

Na aktualizované soupisce Kobry na jejím klubovém webu se objevilo také jméno bývalého lídra Jakuba Jedličky. V sezoně 2016/2017 šlo o třetího nejproduktivnějšího hráče celé západní skupiny, týmovou produktivitu Kobry navíc vyhrál i o rok později. Vrátí se nyní do Prahy? Poslední sezony se bavil hokejem v kraji za Benešov.

Jedlička by svou produktivitou mohl nahradit odcházejícího Kamila Bříšku (nově Benátky nad Jizerou). V aktuálním kádru na stránkách Pražanů nenajdete ani obránce Marka Ryzáka nebo útočníka Lukáše Tondra. Co s nimi bude dál?

Pokračovat by naopak měli brankář Lukáš Sochůrek, tahoun obrany Dominik Šteiner či útočník Tomáš Šťastný, se 68 body třetí nejproduktivnější hokejista uplynulého ročníku ve skupině Jih.

Aktuální kádr HC Kobra Praha

Brankáři: Matyáš Ondrík, Lukáš Sochůrek.

Obránci: Tomáš Duda, Ondřej Holý, Sebastian Janda, Aleš Knesl, David Pelant, Václav Svach, Dominik Šteiner, Kristián Ženíšek.

Útočníci: Maxim Havrda, Filip Hlinka, Jakub Jedlička, Matěj Kolda, Viktor Martínek, Richard Mucha, Dominik Novák, Martin Petrák, Daniil Petrov, Tomáš Šťastný, Václav Zídek.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz