Sparťanská pětka napíše už čtvrtý díl, pomůže onkologicky léčeným dětem

Foto: Jakub Pláteník, hcsparta.cz

21. června 2022, 11:08

Adam Bagar

Hokejisté Sparty si přípravu znovu zpestří charitativním závodem společně se svými fanoušky. Už čtvrtý ročník oblíbené Sparťanské pětky odstartuje v úterý 28. června v 18:30 před holešovickou halou.

Akce je tentokrát věnována dětem, které se onkologicky léčí ve Fakultní nemocnici Motol. Veškerý výtěžek pětikilometrového závodu ve Stromovce pomůže financovat rekondiční pobyty, které jsou v rámci jejich léčby velmi důležité.

„Děti vracející se zdárně zpět do běžného života potřebují čas a odborné vedení na znovuzískání fyzické i psychické kondice, rekondiční pobyty jim tento přechod významně usnadňují,“ píše se v tiskové zprávě.

„Věříme, že letošní ročník Sparťanské pětky opět předčí ten poslední a pomůžeme mnoha dětem po absolvování složitých léčebných procedurách.“

„Jsme si vědomi hodnot, které Sparta pro spoustu lidí představuje. Dlouhodobě se snažíme podněcovat k pomáhání těm, kteří v životě neměli tolik štěstí,“ říká generální manažerka klubu Barbora Snopková Haberová.

„Věříme, že letošní ročník Sparťanské pětky opět předčí ten poslední a pomůžeme mnoha dětem po absolvování složitých léčebných procedurách,“ přeje si Haberová, která fanoušky zve na letošní čtvrtý ročník.

Kromě samotného závodu se mohou těšit na bohatý doprovodný program, který vedle partnerů klubu obstarají i samotní hráči. Po ukončení závodu totiž proběhne pro všechny účastníky autogramiáda sparťanského A-týmu.

Foto: Jan Beneš, hcsparta.cz

Registrace na závod se rychle plní, v pondělí bylo obsazeno přes tři čtvrtiny startovního pole. Běžci se mohou na závod registrovat zde a ke startovnému si mohou pořídit také limitované funkční tričko či sportovní vak s lahví.

Vítězové jednotlivých kategorií obdrží permanentku na novou sezonu, na další medailisty pak čekají poukázky do sparťanského fanshopu. Více informací o charitativním závodu najdete zde.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz