<

Startuje prodej vstupenek na Winter Classic ve Špindlerově Mlýně

Foto: Vlastimil Vacek, winterclassic.cz

27. července 2020, 8:05

Adam Bagar

S úderem desáté hodiny dnes bude zahájen prodej vstupenek na hokejové Winter Classic ve Špindlerově Mlýně, které proběhne v blížící se sezoně od 10. do 12. prosince.

Předprodej pro registrované fanoušky zúčastněných týmů běží už od chvíle, kdy byla unikátní akce oficiálně prezentována. A zájem byl od samého počátku obrovský. „Hned za první den v předprodeji zmizela víc než tisícovka vstupenek,“ prozrazuje Andrea Bársony.

„Věřím, že je to důkaz, že jsme pro diváky seskládali atraktivní program, který bude důvodem zajet si začátkem prosince do Špindlu, ale i důkaz zájmu lidí o hokej. A my bychom jim chtěli připravit výjimečný zážitek,“ dodává spolumajitelka pořádající agentury Eniva.

„Věřím, že to bude akce, jaká tady v Čechách nikdy nebyla a možná už nikdy nebude.“

Kapacita stadionu, který vyroste na dojezdu sjezdovky ve Svatém Petru, bude 7500 diváků. V hledišti budou připravena místa na stání a k mání budou vstupenky na jednotlivé dny, které si fanoušci budou moci zakoupit prostřednictvím webu www.winterclassic.cz.

Jsou dvě kategorie. Lístky na tribuny za brankami stojí 990 a 1390 korun, vstupenky na hlavní tribunu pak vyjdou na 1990, 2490 a 2990 korun. V ceně je i možnost přijít se v daný den podívat na dopolední rozbruslení, vstup na večerní koncert a doprovodný program.

K vidění budou postupně dva juniorské duely (zdarma), zápas Chance ligy mezi Vrchlabím a Kladnem, souboj českých a slovenských legend, utkání Česko – Slovensko v podání para hokejistů a na závěr extraligová bitva mezi Hradcem Králové a Spartou Praha.

Ústřední postavou akce bude 48letý Jaromír Jágr, který by měl odehrát minimálně dvě partie. „Věřím, že to bude akce, jaká tady v Čechách nikdy nebyla a možná už nikdy nebude,“ říká legendární útočník, který si pod širým nebem během kariéry zahrál už třikrát.

„Každé Winter Classic se dělá pro diváky, aby měli jedinečný zážitek. Pro mě je důležité, že nepůjde o jeden zápas, ale bude to takový průřez celým hokejem. Chci, aby si lidé přišli na své, podívali se na legendy a zúčastnili se společenského programu,“ doplňuje.

Pořadatelé nemají lehké spaní, napjatě neustále sledují i situaci ohledně koronaviru. Připravují se na všechny možné scénáře, i ten úplně nejhorší. „Pokud by se akce nemohla uskutečnit, fanouškům samozřejmě vrátíme vstupné v plné výši,“ hlásí Andrea Bársony.

Program Winter Classic (Špindlerův Mlýn)

čtvrtek 10. prosince:
12:00 HC Stadion Vrchlabí – Rytíři Kladno (junioři)
16:00 Mountfield HK – HC Sparta Praha (Juniorská liga akademií)

pátek 11. prosince:
12:00 HC Stadion Vrchlabí – Rytíři Kladno (Chance liga)
16:00 Česko – Slovensko (utkání legend)

sobota 12. prosince:
12:00 Česko – Slovensko (para hokej)
16:00 Mountfield HK – HC Sparta Praha (Tipsport extraliga)

Vstupenky můžete zakoupit zde

Tribuny za brankami: 990 Kč, 1390 Kč
Hlavní tribuna: 1990 Kč, 2490 Kč, 2990 Kč

Poznámky: V prodeji jsou k dispozici denní vstupenky, na jeden nákup je možné zakoupit max. 10 vstupenek. Vstup na utkání juniorských týmů bude zdarma.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz