Talent měsíce: Aleš Jergl, Martin Réway, nebo Dominik Kubalík?

Foto: hc-olomouc.cz, hcsparta.cz, hcdynamo.cz

9. října 2015, 9:55

hokej.cz

Hvězdu měsíce za měsíc září již známe, kdo byl však nejlepší mezi hráči narozenými v roce 1993 a mladšími? Redakce webu hokej.cz vybrala tři mladíky, ze kterých budete moci svými hlasy určit toho, kdo byl podle vašeho názoru v prvním hracím měsíci nejlepší. Hlas můžete dát olomouckému Aleši Jerglovi, Martinu Réwayovi ze Sparty, nebo plzeňskému Dominiku Kubalíkovi.

Uzávěrka aktuální ankety je 11. října. Hlasování probíhá na Facebooku.

Aleš Jergl

Jednadvacetiletý útočník Aleš Jergl výrazným způsobem přispívá Olomouci ke skvělému startu do nového ročníku. První dvě utkání Hanákům sice nevyšla, posledních pět kol ale Mora nepoznala přemožitele. Jergl dostal šanci právě až ve třetím kole a od té doby si místo v sestavě rozjetého mužstva vzít nenechal. V pěti duelech zaznamenal Jergl 4 body (3+1), povedlo se mu hlavně střetnutí proti chomutovským Pirátům, kterým vstřelil dva góly. Ba co víc? Jergl je momentálně na špici bodování olomouckého klubu.

Martin Réway

Dvacetiletý útočník, který jako kapitán dotáhl slovenskou juniorskou reprezentaci na posledním světovém šampionátu k senzačním bronzovým medailím, o sobě dal během několika úvodních týdnů pořádně vědět. Nejprve schytal kritiku od vlastního kouče Jandače, následně však zazářil v nájezdech proti Hradci Králové. Aktuálně je nejproduktivnějším sparťanem a v bodování soutěže mu patří desátá příčka. V sedmi zářijových utkáních Réway nasbíral 7 bodů (3+4).

Dominik Kubalík

Plzeňská Škodovka před sezónou sice přišla o Dominika Simona, zdá se ale, že by jeho roli mohl převzít jiný mladík. Dominik Kubalík si již na začátku nového ročníku řekl o pozornost. Hned ve druhém utkání totiž prakticky sám rozhodl o výhře nad Pardubicemi, kterým vstřelil hattrick. Dařilo se mu však i nadále, proto není divu, že je aktuálně na druhé pozici týmového bodování indiánů. Za září si Kubalík připsal 6 bodů (5+1).

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz