Třebíč má jasno: k áčku přichází Roman Mejzlík

Foto: Jiří Mokrý, hstrebic.cz

Pozici hlavního trenéra a současně sportovního manažera Horácké Slavie bude po zesnulém Radku Novákovi zastávat Roman Mejzlík, který dosud působil u třebíčské mládeže.

Mejzlík provizorně v následujících týdnech zůstane i u juniorky a dorostu. Pro tyto kategorie bude Třebíč teprve muset najít trenéry.

„Opět vsázíme na svého odchovance a trenéra dlouhodobě spjatého s klubem," informuje o Mejzlíkově nástupu k áčku předseda klubu Martin Svoboda.

Dvaapadesátiletý Mejzlík už v minulosti Horáckou Slavii coby hlavní kouč trénoval – a to v sezoně 2010/2011. Jenže tehdy ho v listopadu odvolali a od té doby byl pouze u mládeže.

Nyní se do profesionálního hokeje vrací.

„Opět vsázíme na svého odchovance a trenéra dlouhodobě spjatého s klubem."

Kromě zmíněné epizodky v roli hlavního trenéra má Mejzlík zkušenosti především z pozice asistenta, kterým byl nejen v rodné Třebíči, ale také v nedaleké Jihlavě.

Čerpat může z úspěšné hráčské kariéry: dotáhl to až do československé reprezentace. V nejvyšší soutěži získal titul s Duklou, válel také za Zlín nebo Kometu.

„Co se týče přípravy, tam se nic zásadního měnit nebude."

Asistentem Romana Mejzlíka bude Jaroslav Barvíř. „S Jardou Barvířem jsme v kontaktu už několik dní. Dalekosáhle jsme o možnosti mého nástupu debatovali," říká Mejzlík pro hstrebic.cz.

„Ta situace se vyvinula, jak se vyvinula, okolnosti všichni známe. Nakonec jsem se tedy rozhodl tu možnost přijmout. Věříme, že to bude dobré řešení. Co se týče přípravy, tam se nic zásadního měnit nebude. Samozřejmě máme s Jardou konzultace, ale není třeba dělat nějaké změny," dodal nový šéf třebíčské střídačky.

Foto: hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz