Třebíč našla korejského sponzora, mění i název svého stadionu

Foto: hstrebic.cz

Horácká Slavia má nového generálního partnera: společnost Korea Hydro & Nuclear Power, která se uchází o dostavbu nedaleké elektrárny v Dukovanech. Třebíčský stadion nově ponese název KHNP Arena.

Smlouva je prozatím na rok, v dohodě je ale obsažená opce. Záležet bude i na tom, jak dopadne výběr pro dodavatele na dostavbu jaderných elektráren. „Je to velký přínos pro rozvoj našeho hokeje po všech stránkách,” uvedl pro klubové stránky generální ředitel třebíčského hokeje Karel Čapek. „Podpis smlouvy s novým generálním partnerem znamená pro náš klub jedním slovem stabilitu," dodal obchodní manažer Daniel Šlapák.

Generálním partnerem Horácké Slavie nadále zůstává společně s městem i Skupina ČEZ. „Trošku jiná je situace u firmy MANN+HUMMEL, která už nebude generálním partnerem. Nicméně jsme se dohodli na pokračování další spolupráce v jiném rozsahu,“ osvětlil Šlapák. 

Horácká Slavia je nejdéle působícím týmem v Chance lize: tato sezona je pro ni ve druhé nejvyšší soutěži už dvaadvacátou v řadě. „Dnešní den je pro nás významný a já věřím, že je to začátek spolupráce, která nám dovolí posunout se v hokeji trošku výše – a to jak v zabezpečení mládeže, tak dospělých," cituje Čapka web hstrebic.cz.

Částka, jakou Jihokorejci do klubu přinesou, zveřejněna nebyla. „Je pro nás čest spojit se s jedním z nejslavnějších a hlavně nejtradičnějších sportovních týmů v regionu. Věřím, že i naše podpora pomůže třebíčskému hokeji navázat na jeho devadesátiletou historii a přispěje k mnoha sportovním úspěchům v této i v nadcházejících sezonách,“ věří Jae-hoon Chung, prezident KHNP.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz