<

Třída a bída: Také v Chance lize září Krejčí

Foto: Karel Švec, hc-slavia.cz

David Krejčí si podmanil Tipsport extraligu. I o patro níž je příjmení Krejčí často skloňované: a to díky slávistickému obránci Danielovi.

Třída

I Chance liga má svého Krejčího
Že by právě letošní sezona byla tou, během níž Daniel Krejčí zase začne naplňovat svůj potenciál? Někdejší velký talent českého hokeje i vinou svého špatného přístupu hraje jen první ligu, letos by v ní však mohl patřit k nejlepším obráncům. Po pěti zápasech má už šest bodů (2+4) a na branku vystřelil hned 25x, nejvíc ze všech prvoligistů.

Málek se skvěle zhostil pozice jedničky
Věkem je stále junior, právě Jakub Málek má ale být tím mužem, kdo dovede Vsetín do extraligy. Svého parťáka Davida Gábu zatím do branky nepustil – prospekt New Jersey se po čtyřech zápasech může chlubit 93,75% úspěšností zákroků a průměrem inkasovaných branek 1,96.

Klimíček jako defenzivní jistota
Navrátilec do českých soutěží Jiří Klimíček ukazuje, že by se mohl zařadit ke špičce mezi defenzivními beky. Dosud totiž nebyl při hře 5 na 5 ani u jednoho inkasovaného gólu, s ním na ledě přitom Jestřábi v rovnovážném stavu skórovali hned šestkrát.

Foto: Michal Polák, hc-havirov.cz

Bída

Kadaň selhává na buly
Trhači čekají na první body, kámen úrazu je už při samotném vhazování. Kadaňští centři totiž vyhrají jen 35,96 % buly. Druhý nejhorší tým v této činnosti, tedy Frýdek-Místek, je přitom o sedm procent lepší.

Víc se čeká od Valenty
Tomáš Valenta měl být jednoznačným lídrem svého týmu, v Havířově má ovšem pomalý rozjezd. Dosud nezískal ani bod a při hře 5 na 5 byl u šesti inkasovaných a jen u tří vstřelených branek. Nehraje špatně, má ale na daleko víc. 

Krenželokovi to také zatím nejde
Daniel Krenželok přišel do Frýdku-Místku jako velká posila, zatím je to ale z jeho strany opravdu bída. Nejenže nezískal ani bod, kromě toho se mu nedaří ani při bránění: po pěti zápasech je ve statistice +/- už na -9.

Foto: Markéta Křížová, hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz