Třinec před Spengler Cupem vyhrál, Vítkovicím se povedly oslavy, Kvapil nebodoval

Foto: Petr Kotala, hc-vitkovice.cz

21. prosince 2018, 19:28

David Jahoda

Třinečtí Oceláři před odjezdem na Spenglerův pohár uzavřeli rok 2018 výhrou proti Olomouci. Vítkovicím se pak proti Spartě povedly oslavy 90. výročí. Liberec uštědřil Pardubicím dvanáctou porážku v řadě, Kvapil k tomu ale tentokrát bodově nepřispěl a jeho série skončila. Dařilo se taky Kometě, Litvínovu, Mladé Boleslavi a Hradci Králové.

Oceláři před Spengler Cupem porazili Olomouc

Třikrát za sebou Kohouti na ledě Třince vyhráli, dobrou bilanci se jim ale prodloužit nepovedlo. Na úvodní gól Svačiny sice zkraje druhé části odpověděl Škůrek, když pak ale Oceláři brankami Ondřeje Kovařčíka a Adámka odskočili do vedení 3:1, Hanáci už ztrátu nedohnali. Třinečtí nakonec vyhráli 4:2 a zvítězili počtrnácté z posledních patnácti duelů. Před Spengler Cupem se jim tak podařilo úspěšně uzavřít rok 2018. Za Moru v extralize debutovali obránci Hlaváč a Dajčar.

Marek Zadina (trenér Třince):  "Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, před reprezentační přestávkou měl dlouhou sérii výher. Olomouc ve středu odpočívala, naopak nám vzal duel ve Zlíně dost sil. Musím klukům poděkovat, jak zápas zvládli, jak to odmakali. Bylo vidět, že dnes chceme uspět. Hra v útočném pásmu je taková, jakou se chceme prezentovat, měli jsme výborný pohyb. Zápas hodnotím pozitivně. Těší nás, že obě utkání jsme v tomto týdnu zvládli a nyní si před Spengler Cupem můžeme užít Vánoce."

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): "Bylo znát, že domácí jsou ve velké pohodě, dnes podali velice dobrý výkon. My jsme naopak byli po reprezentační přestávce nerozehráni. Chyběly nám přesné nahrávky, důraz v zakončení a z toho rezultuje konečný výsledek. Domácí vyhráli zaslouženě."  

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC OLOMOUC 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 7. Svačina (Krajíček, Polanský), 27. O. Kovařčík (Martin Růžička, Krajíček), 36. Adámek (Martin Růžička, Marcinko), 47. Dravecký (Chmielewski) – 24. Škůrek (Mráz, J. Knotek), 59. Mráz (Skladaný, Laš).
Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Gebauer, Lučan.
Vyloučení: 4:4, navíc Marcinko (Třinec) a Handl (Olomouc) 10 minut.
Využití: 1:1.
Střely na branky: 38:38.
Nejlepší hráči: Lukáš Krajíček – Jan Knotek.
Diváci: 5 044.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Gernát, Krajíček, Galvinš, Kundrátek, D. Musil, Roth, Adámek – Hrňa, Marcinko, Martin Růžička – Adamský, Polanský, Svačina – Roberts Bukarts, Mikulík, O. Kovařčík – Chmielewski, Novotný, Dravecký. Trenéři: Zadina a Raszka.
HC Olomouc: Konrád – Hlaváč, Ondrušek, Švrček, Staněk, Škůrek, Jaroměřský, Dajčar – Burian, Strapáč, V. Tomeček – Ostřížek, J. Knotek, Handl – Holec, Nahodil, Jergl – Laš, Skladaný, Mráz. Trenéři: Moták a Tomajko.

Vyvedené oslavy! Vítkovice porazily Spartu

Vítkovicím se oslavy 90. výročí vyvedly. Zpočátku sice byly smutné, protože si všichni v Ostravar Aréně minutou ticha připomněli památku zesnulých v karvinských dolech, pak už ale byla v Ostravě radost. Vítkovice, které do výročního duelu se Spartou nastoupily v povedených retro dresech, zvítězily 4:2. Pražané museli v utkání neustále dotahovat. Venku prohráli teprve popáté v sezoně, není ale až tak divu, že další porážku zapsali zrovna proti týmu Jakuba Petra. Ten totiž na Spartu našel recept podesáté z posledních jedenácti zápasů.

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Byl to vyrovnaný zápas, ale k hokeji moc říkat nebudu. Oslavy 90 let zabraly spoustu příprav a vítězství je pro nás takovou třešničkou na dortu. Smekám před týmem a všemi hráči, jak se k tomu postavili. Když jsme viděli legendy a pak je měli na střídačce v zádech, tak jsme si všichni moc přáli uspět. Ani ne proto, že nám to pomůže v tabulce, ale je to vítězství pro Frantu. Víme, jaký měl vztah k našemu rivalovi, ale to ke sportu patří. Jsem rád, že jsme to pro něj udělali. Chtěl bych poděkovat i fanouškům, v bouřlivé atmosféře jsme se cítili jako doma.“

Jaroslav Nedvěd (asistent trenéra Sparty): „Kdybych byl v hledišti, tak řeknu, že jsem viděl výborný hokej, nadstandardní na extraligovou úroveň. Soupeř byl důraznější v zakončení a v předbrankovém prostoru. Bylo to vyrovnané utkání, velký rozdíl mezi týmy nebyl, ale Vítkovice s šancemi naložily lépe. Myslím, že to byl vzhledem k oslavám důstojný zápas.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC SPARTA PRAHA 4:2 (0:0, 2:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 24. Dej (Černý, Olesz), 29. Mrázek (Dej, Olesz), 43. Schleiss, 56. Š. Stránský (Schleiss) – 39. Blain (Pšenička, Piskáček), 53. P. Vrána (Pavelka).
Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 4:5, navíc Výtisk (Vítkovice) 5 minut + do konce utkání.
Bez využití.
Střely na branky: 32:38.
Nejlepší hráči: Rastislav Dej – Jeremie Blain.
Diváci: 8 939.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Výtisk, D. Krenželok, Šidlík, Gregorc, Mrázek, Baranka, Černý – Olesz, Lev, Dej – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Pytlík, Szturc – Schleiss, Š. Stránský, P. Zdráhal. Trenéři: Petr a Trnka.
HC Sparta Praha: Machovský – de la Rose, T. Pavelka, Piskáček, Blain, Tomáš Dvořák, Košťálek, Delisle – Smejkal, Klimek, Beran – Buchtele, P. Vrána, Kudrna – Kumstát, Pech, Pšenička – Jarůšek, Sill, Forman. Trenéři: Krupp a J. Nedvěd.

Bruslaři zlomili půst proti Energii

V úvodních dvou zápasech sezony nedala Mladá Boleslav karlovarské Energii ani jednu branku, ve třetím vzájemném střetnutí to ale bylo o něčem jiném. Bruslaři se střeleckou smůlou proti Západočechům zametli po devíti minutách díky gólu Pacovského. V 27. minutě na něj navázal Pláněk a hosté vedli o dvě trefy. Energie snížila čtyři vteřiny před druhou sirénou, jenže kýženého vyrovnání se v poslední dvacetiminutovce nedočkali. Bruslaři naopak dali Knotkem gól jistoty.

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): "Pro nás vstup do utkání nebyl jednoduchý a hlavně nebyl ideální. Chtěli jsme přečkat první třetinu bez gólu, což se nám nepodařilo a dali jsme hostům několik brejkových situací, ze kterých nás potrestali. Myslím si, že ve druhé třetině jsme naši hru zlepšili, vytvořili jsme si několik šancí, které jsme ale bohužel neproměnili. Měli jsme tam opravdu vyložené šance, které se nám v minulých utkáních dařilo proměňovat, ale dneska se nám to nepovedlo, paradoxně jsme potom z nešťastné střely dostali druhý gól. Sice jsme se ještě gólem v závěru druhé třetiny vrátili do zápasu, ale ve třetí třetině jsme se už tlačili do urputné a zorganizované obrany soupeře a nedokázali jsme se proti ní prosadit. Neproměněné šance, naše špatná kombinační hra, kdy se nám nedařilo hrát na puku, možná i po té pauze... Puky odskakovaly a přeskakovaly, nedokázali jsme se dostat k té naší hře. Hosté byli produktivnější a velmi dobře zorganizovaní do obrany a zaslouženě vyhráli."

Pavel Patera (asistent trenéra Mladé Boleslavi): "Do zápasu jsme vstoupili dobře, nechtěli jsme, aby nás Vary, které měly první utkání po přestávce, nějak hodně přetlačily. Myslím si, že jsme se z naší třetiny dostávali slušně, tím jsme otupili tlak soupeře a samozřejmě nám pomohl první gól. Ve druhé třetině byla hra prvních deset, dvanáct minut taky slušná, po druhém gólu ale jako bychom přestali hrát. Vždycky, když si začne soupeř věřit, my začneme hrát něco úplně jiného a Vary nás za to potrestaly. Ve třetí třetině jsme přečkali tlak domácích a vše rozhodl třetí náš třetí gól."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – BK MLADÁ BOLESLAV 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 40. O. Beránek (Skuhravý, Kohout) – 9. Pacovský (Žejdl, Šťastný), 27. Pláněk (Vondrka, Kotvan), 58. T. Knotek (Kotvan, Vondrka).
Rozhodčí: Jeřábek, Svoboda – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 4:5, navíc Sičák (Karlovy Vary) 10 minut.
Využití: 0:1.
Střely na branky: 24:31.
Nejlepší hráči: Martin Pláněk – Václav Skuhravý.
Diváci: 3338.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, M. Rohan, Sičák, Kozák, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – Stloukal, Skuhravý, Gorčík – Lapšanský, Balán, Kohout. Trenéři: Pešout a Mariška.
BK Mladá Boleslav: Krošelj (41. Kantor) – Kotvan, Pláněk, Bernad, Němeček, Dlapa, Eminger, Hrdinka – Vondrka, T. Knotek, Skalický – Pacovský, P. Musil, Látal – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Flynn, Najman, P. Kousal. Trenéři: M. Hořava, Rulík a Patera.

Přelévaná pro Vervu, Zlín mimo desítku

Litvínov neměl před posledním utkáním před Vánocemi kdovíjakou formu, prohrál šestkrát za posledních osm zápasů. Přestřelku se Zlínem, který naopak zvítězil třikrát za sebou, ale dokázala Verva zvládnout. Po úvodním gólu Fořta Chemici otočili díky Lukešovi a Hüblovi, pak ale v čase 19:58 svým druhým gólem za Berany srovnal Lakatoš. Za stavu 3:3, jenž platil po gólech Válka a Fořta, uzmul výhru pro domácí obránce Ščotka. Litvínov se díky konečné výhře 5:3 posunul na deváté místo, Zlín naopak vypadl z desítky.

Radim Skuhrovec (asistent Litvínova): "My jsme věděli, že nás čeká strašně těžký soupeř, se kterým máme nelichotivou bilanci a potřebovali jsme zlepšený výkon oproti poslednímu utkání v Boleslavi. Nám se podařilo jít do vedení 2:1 a soupeř pár vteřin před koncem druhé třetiny srovnal stav utkání. Myslím si, že rozhodující v tomhle utkání bylo to, že se nám podařilo přežít oslabení pět na tři a pak se nám podařilo vstřelit branku. Jsme samozřejmě strašně šťastní za to, že se nám dneska podařilo vítězství za tři body, protože jsme ho strašně potřebovali a musím říct, že ať se to třeba některým divákům nelíbilo, tak ten výkon z naší strany byl efektivní. Přežili jsme i tlak soupeře a jsme šťastní, že bereme tři body."

Robert Svoboda (trenér Zlína): "Pro nás je to hrozně mrzuté. Nám se podařil podobný výkon jako doma s Třincem, ještě deset minut před koncem bereme bod a nakonec nemáme nic. Trápíme se v produktivitě, ve druhé třetině jsme měli několik vyložených šancí. Neproměníme bohužel ani přesilovku pět na tři, takže je to pro nás zklamání, že jsme tady nic neuhráli, vzhledem k tomu průběhu utkání."

HC VERVA LITVÍNOV – PSG BERANI ZLÍN 5:3 (2:2, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 15. F. Lukeš (TS), 17. V. Hübl (Válek, L. Doudera), 39. Válek (Baránek, V. Hübl), 53. Ščotka (Kašpar, Petružálek), 56. Válek (F. Lukeš) – 10. Fořt (J. Ondráček), 20. Lakatoš (Okál, Herman), 49. Fořt (Kubiš).
Rozhodčí: Pešina, Kika – Kis, Rampír.
Vyloučení: 7:6.
Využití: 2:1.
Střely na branky: 24:25.
Nejlepší hráči: Lukáš Válek – Tomáš Fořt.
Diváci: 5 176.
HC VERVA Litvínov: Janus – Ščotka, Porseland, Baránek, L. Doudera, Suchánek, Romančík – Kašpar, J. Mikúš, Petružálek – F. Lukeš, V. Hübl, Válek – Trávníček, Gerhát, Myšák – Jurčík, M. Hanzl, D. Tůma. Trenéři: Razým a Skuhrovec.
PSG Berani Zlín: J. Sedláček – Freibergs, Nosek, Žižka, Řezníček, Valenta, Gazda, Zbořil – Kubiš, Fořt, J. Ondráček – Herman, Lakatoš, Okál – Popelka, P. Sedláček, Fryšara – Poletín, Honejsek, E. Kulda. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.

Kometa se otřepala, doma přehrála Plzeň

Plzeňští hokejisté ve středu roznesli na kopytech Liberec, proti Brnu se jim ale čtvrtou výhru v řadě zapsat nepovedlo. Kometa se na svém ledě oklepala z porážky na ledě Chomutova a Škodu zdolala v poměru 3:2. Vítězná branka z času 28:53 patřila Martinu Dočekalovi. Zároveň se jednalo o poslední duel, v němž před koncem roku 2018 mohli Brňané využít služeb Tomáše Plekance, který se vrací za syny do Kanady.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): "Měli jsme výborný vstup do utkání, po oddechovém čase soupeře se hra srovnala a Plzeň snížila. Pak to byl vyrovnaný zápas. Oba týmy hrály výborně v oslabení, přičemž naše kluky musím pochválit za hru v defenzivě. Několik oslabení jsme ubránili a mohli naopak zvýšit po brejcích. Zápas jsme dovedli nakonec do vítězství. Karel Vejmelka nás několikrát podržel a jsem rád, že jsme předvánoční duel zvládli. Chtěl bych poděkovat skvělým divákům a popřát jim pěkné svátky."

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): Utkání skončilo tradičním výsledkem 3:2 pro Kometu. Jen s malou změnou, že jsme tentokrát prohráli špatným vstupem do utkání a nikoliv v závěru. Nemůžeme pustit soupeře hned v úvodu do takového náskoku a pak jej složitě dotahovat. Byť jsme snížili a od té doby hráli vyrovnaný hokej, víc už jsme nezvládli.

HC KOMETA BRNO – HC ŠKODA PLZEŇ 3:2 (2:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Mueller (Zaťovič), 9. R. Zohorna (M. Erat), 29. Dočekal – 11. Jones (Stach, Kratěna), 33. D. Kindl (V. Němec, J. Kindl).
Rozhodčí: Hodek, Šír – Ondráček, Špůr. 
Vyloučení: 6:9, navíc Mallet (Brno) 10 minut + do konce utkání, Preisinger (Plzeň) 10 minut a Kantner (Plzeň) do konce utkání.
Bez využití.
Střely na branky: 37:25.
Nejlepší hráči: Peter Mueller – Dominik Frodl.
Diváci: 7 700.
HC Kometa Brno: Vejmelka – O. Němec, Štencel, Schaus, Gulaši, Bartejs, Malec – Mueller, P. Holík, Zaťovič – M. Erat, Plekanec, R. Zohorna – Vondráček, L. Čermák, Dočekal – Köhler, Hruška, Mallet. Trenéři: Zábranský, Horáček, Pokorný a Oslizlo.
HC Škoda Plzeň: Frodl – Jones, J. Kindl, L. Kaňák, Allen, Vráblík, Pulpán – Gulaš, Jan Kovář, Indrák – Kratěna, Kracík, Stach – D. Kindl, Preisinger, V. Němec – Eberle, Kodýtek, Straka – Kantner. Trenéři: Čihák, Hanzlík a Špaček.

Dynamo znovu padlo, Kvapilova šňůra skončila

Ladislav Lubina stále čeká na první výhru na lavičce Dynama. Pardubice sice v posledních třech zápasech proti Liberci vždy braly tři body, tentokrát to ale bylo jinak. Bílí Tygři potvrdili roli jasného favorita, vyhráli 3:1 a uštědřili Východočechům už dvanáctou porážku za sebou. Ničemu nebyl platný ani gól nejnovější posily Marka Hovorky. Důležitým faktem zápasu je, že skončila dlouhá bodová série Marka Kvapila, která se tak zastavila na 23 zápasech.

Ladislav Lubina (trenér Pardubic): "Jsem rád, že jsme tady podali takový výkon. Bylo to podstatně lepší než posledně doma s Vítkovicemi. Myslím si, že o lepší výsledek nás připravily naše neproměněné šance a naše nedisciplinovanost."

Filip Pešán (trenér Liberce): "Odehráli jsme extrémně těžký zápas. Věděli jsme, že soupeř přijede dobře nachystaný. Tyhle zápasy okolo Vánoc nejsou vůbec jednoduché. Vím, že jsme dnes nehráli moc pěkný hokej, ale našli jsme cestu k vítězství. To je pro nás strašně důležité."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC DYNAMO PARDUBICE 3:1 (1:0, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 9. M. Zachar (Stříteský), 24. P. Jelínek (Doherty, Filippi), 25. Filippi (Redenbach) – 27. Hovorka (Bubela, Trončinský).
Rozhodčí: Bejček, Pražák – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 9:10.
Využití: 1:1.
Střely na branky: 30:26.
Nejlepší hráči: Roman Will – Marek Hovorka.
Diváci: 6 291.
Bílí Tygři Liberec: Will – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc – L. Hudáček, Redenbach, Birner – Lenc, Filippi, M. Kvapil – Valský, P. Jelínek, L. Krenželok – Ordoš, J. Vlach, M. Zachar. Trenéři: Pešán a P. Augusta.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Holland, Mikuš, Trončinský, Děrvuk, Cardwell, Hrabal – Hovorka, Bubela, Rolinek – L. Horký, Marosz, Kusý – P. Sýkora, Dušek, Skokan – Mandát, Poulíček, Perret. Trenéři: Lubina, Čáslava a Král.

Vánoční nadílka. Mountfield dal Pirátům pětku

Poslední předvánoční duel se Královéhradeckým snad ani lépe povést nemohl. Ve stylových vánočních dresech roznesli předposlední chomutovské Piráty v poměru 5:0. Vítězný gól zápasu zaznamenal už v páté minutě Dragoun, třemi body se na debaklu Růžičkovi posádky podíleli Koukal se Smoleňákem. Brankář Mountfieldu Pavelka si po 20 zákrocích připsal druhé čisté konto v sezoně.

Tomáš Martinec (trenér Hradce Králové): "My jsme se zápasu po tak dlouhé přestávce trochu obávali. Člověk nikdy neví, jak do něj mužstvo vstoupí a začátek utkání tomu odpovídal. Chomutov začal výborně, měli dvě stoprocentní šance, cinkla tyčka a podržel nás Jarda Pavelka. Vzápětí jsme dali gól, který nás uklidnil. S výsledkem jsme samozřejmě spokojení, ale průběh rozhodně nebyl tak jednoznačný. Bylo to vyrovnané, ale my byli efektivní. Dávali jsme krásné góly a naopak Chomutov své šance neproměňoval. Jsme spokojení a šťastní. Chci moc poděkovat fanouškům, kteří nás skvěle podporovali a nepřekvapili svým výborným choreem."

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "Pokud chcete bodovat s takovýmhle soupeřem, musíte předvést abnormální výkon. Bohužel, my jej nepodali, dělali jsme špatná rozhodnutí a soupeři nabídli našimi chybami šance, které využil. Domácí výborně bruslili a byli agresivní, což nám dělalo velké problémy. I když jsme pár šancí měli, tak musím sportovně uznat, že na výborný Hradec jsme neměli."

MOUNTFIELD HK – PIRÁTI CHOMUTOV 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 5. Dragoun (Rosandić, F. Pavlík), 22. Vincour (Cibulskis, R. Pavlík), 28. Koukal (Smoleňák), 44. M. Chalupa (Smoleňák, Koukal), 48. Vincour (Smoleňák, Koukal).
Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Pešek, Malý.
Vyloučení: 1:5.
Využití: 1:0.
Střely na branky: 36:20.
Nejlepší hráči: Petr Koukal – Petr Koblasa.
Diváci: 5 165.
Mountfield HK: J. Pavelka – Zámorský, Linhart, Graňák, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, M. Chalupa – Vincour, Dragoun, R. Pavlík – Miškář, Bičevskis, Rákos – Vopelka, Cingel, Bezúch. . Trenéři: T. Martinec a P. Svoboda.
Piráti Chomutov: Peters – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Štich, Trefný – T. Svoboda, V. Růžička, Koblasa – J. Stránský, Klima, Sklenář – Duda, Vantuch, Tomica – J. Havel, Klhůfek, Marjamäki. Trenéři: V. Růžička, Šťastný a Martínek.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 29 18 2 2 7 89:57 60
2. Bílí Tygři Liberec 28 15 2 3 8 96:76 52
3. Mountfield HK 29 13 5 3 8 83:68 52
4. HC VÍTKOVICE RIDERA 29 14 1 3 11 70:71 47
5. HC Olomouc 27 13 2 3 9 66:68 46
6. HC Kometa Brno 28 12 3 3 10 78:78 45
7. HC Škoda Plzeň 26 10 4 4 8 74:58 42
8. HC Sparta Praha 27 10 5 1 11 77:74 41
9. HC VERVA Litvínov 28 12 2 1 13 70:70 41
10. BK Mladá Boleslav 29 13 0 1 15 67:72 40
11. PSG Berani Zlín 28 11 2 2 13 75:77 39
12 HC Energie Karlovy Vary 27 11 1 1 14 76:77 36
13. Piráti Chomutov 27 6 1 3 17 62:90 23
14. HC Dynamo Pardubice 28 5 2 2 19 57:104 21

Další program Tipsport extraligy

Středa 26. prosince – 29. kolo:
15:30 Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec
15:30 PSG Berani Zlín – Mountfield HK
16:00 BK Mladá Boleslav – HC VÍTKOVICE RIDERA
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Olomouc – HC Kometa Brno (ČT sport)

Pátek 28. prosince – 30. kolo:
17:30 HC Energie Karlovy Vary – PSG Berani Zlín
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Škoda Plzeň
17:30 HC VERVA Litvínov – Piráti Chomutov
18:00 HC Kometa Brno – BK Mladá Boleslav
18:30 HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice (O2 TV Sport)

Sobota 29. prosince – dohrávka 30. kola:
15:00 Mountfield HK – HC Olomouc (O2 TV Sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz