Třinec sesadil Spartu! Hradci stačilo 11 střel, Kometa deklasovala Zlín

Foto: Ladislav Adámek, hcdynamo.cz

19. února 2021, 20:03

Ondřej Mach

Třinec se po odmlce vrátil na první místo, Sparta totiž doma nestačila na Olomouc. Karlovy Vary předvedly další obrat a slaví v derby, Litvínov zase i přes výraznou střeleckou převahu podlehl Hradci Králové. A co další výsledky?

Mora má cenný skalp lídra

Když hokejisté Olomouce přijeli do O2 areny naposledy, tak si zpátky na Hanou odvezli vysokou porážku 1:7. Kohouti tak měli o motivaci postaráno, navíc bodovali v předchozích třech utkáních. 

Pro vývoj duelu byla klíčová první třetina, v níž si hosté dvěma slepenými góly vytvořili rozhodující náskok. V rozmezí osmdesáti vteřin se prosadili Petr Kolouch a Tobiáš Handl.

Pražané naopak za šedesát minut neskórovali ani jednou: výborný Branislav Konrád pochytal všech 33 střel a zapsal druhou nulu v sezoně. Pojistku přidal do odkryté klece Michal Kunc.

Mora znovu navýšila náskok na třináctý Zlín a přerušila dlouhou sérii Sparty, která nebodovala poprvé od 3. ledna.

Josef Jandač (trenér Sparty Praha): „Celé utkání jsme valili do kopce, i když začátek nebyl úplně špatný. Pak jsme ale dostali dva rychlé góly a proti urputně hrající Olomouci jsme se nedokázali prosadit. Nejlepší byla asi druhá třetina, kdy jsme měli střeleckou převahu, ale bezchybný Konrád nám nic nedovolil. Ale my jsme mu to ani nijak neztížili, nebyli jsme ve správný čas na správném místě a nepomohli jsme si ani v přesilovkách. Nemyslím si, že by z naší strany došlo k podcenění. Kluci dřeli jako koně, ale takové nepovedené zápasy prostě někdy přijdou. Musíme ho hodit za hlavu.“

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Musím říct, že mám radost. Přijeli jsme vlakem a když jsme byli na olomouckém nádraží, tak nějaký člověk tam po nás řval, ať něco hrajeme, tak doufám, že jsme udělali radost i jemu. Podali jsme kvalitní výkon. Přežili jsme úvodní nápor Sparty a její přesilovky, což bylo zásadní pro vývoj utkání. Pak jsme dali dva góly a obrannou hrou nedovolili soupeři skórovat. Velké absolutorium zaslouží celé mužstvo v čele s brankářem Konrádem. Všech dvacet hráčů makalo, šlapalo a dřelo, navíc jsme byli i aktivní a chodili do brejků. Tři góly na Spartě jsou výborné.“

HC SPARTA PRAHA – HC OLOMOUC 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 8. Kolouch (Ostřížek, Kunc), 10. Handl (Strapáč, Ostřížek), 58. Kunc (Strapáč, Klimek)
Rozhodčí: Šír, Pilný – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 1:4.
Bez využití.
Střely na branku: 33:25.
Bez diváků.
HC Sparta Praha: Machovský – O. Němec, Němeček, Košťálek, Polášek, M. Jandus, Tomáš Dvořák – Kudrna, Tomášek, Rousek – Řepík, Horák, Sobotka – Forman, Pech, Říčka – Dvořáček, Sukeľ, Vitouch – Zikmund. Trenéři: Jandač a Hořava.
HC Olomouc: Konrád – A. Rutar, Ondrušek, Dujsík, Vyrůbalík, Valenta, Švrček – Bambula, J. Knotek, J. Káňa – Kunc, Nahodil, Klimek – Handl, Strapáč, Ostřížek – Olesz, Kolouch, Burian – Gřeš. Trenéři: Moták a Tomajko.

Ridera proti Bruslařům zůstává stoprocentní

Vítkovice letos na Bruslaře umí: po vítězstvích 4:2 a 3:1 naplno bodovaly i v pátek. Tým z města automobilů si boj o čtyřku zkomplikoval dalším nezdarem proti celku ze spodní poloviny tabulky...

Mladoboleslavští přitom vedli po zásahu Davida Bernada, ve druhém dějství ale misky vah na stranu hostů překlopili Dominik Lakatoš a Marek Kalus

Další gólové radosti už se ani jeden tým nedočkal, Ridera tak bere tři body a slaví počtvrté z posledních pěti střetnutí. Středočeši s Ostravany prohráli potřetí v sezoně, chuť si mohou spravit v neděli na ledě Olomouce.

Radim Rulík (trenér Mladé Boleslavi): „Vítkovice vytěžily z minima maximum. Moc velkých šancí neměly, jenom na začátku zápasu. Pak jsme dostali dva zbytečné góly. U prvního máme puk na hokejce a u druhého ani nevím, co se brankáři za brankou stalo. Oba góly byly darované. Pak už jsme se tam přes jejich zahuštěnou obranu nedostali. Vítkovice byly šťastnější.“

Miloš Holaň (trenér Vítkovic): „Jsem rád, že kluci pokračují v dobrých výkonech z minulých zápasů. Byli jsme dobře organizovaní, výborný výkon zezadu i od gólmana. Mohli jsme hrát na všechny pětky až do konce zápasu, což je v nahuštěném programu plus. Tři body jsou pro nás velice cenné.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:2 (1:0, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 11. Bernad (Fillman, Najman) – 25. Lakatoš (L. Krenželok, L. Kovář), 28. M. Kalus (Mallet, Flick)
Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Ganger, Klouček. 
Vyloučení: 3:2.
Bez využití.
Střely na branku: 39:34.
Bez diváků.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Ševc, Allen, Dlapa, Šidlík, Bernad, Fillman, Vacík – Kotala, A. Zbořil, Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Patera.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Mi. Svoboda – Galvinš, Gewiese, Pyrochta, L. Kovář, Koch, R. Černý, L. Doudera – L. Krenželok, Hruška, Lakatoš – Svačina, J. Mikyska, Irgl – Mallet, Flick, M. Kalus – Dej, Stach, Schleiss. Trenéři: Holaň, Philipp a Šimíček.

Hradecká lekce z produktivity

Východočechům to letos proti Vervě jde, na severu Čech chtěli ovládnout také čtvrtý vzájemný souboj. Výkony chemiků se ale v poslední době zlepšují, a to i přes krátkou sérii proher. 

V tomhle případě stačilo Mountfieldu na zisk tří bodů pouhých 11 střel. Litvínov působil aktivnějším dojmem, na startu druhé části však po dvou gólech Filipa Pavlíka prohrával 0:3.

Naději ve třetí dvacetiminutovce vykřesali obránci Aaron Irving a Jan Ščotka, na body už ale černožlutí nedosáhli. Hradec udržel krok se čtvrtým Libercem, Severočechům se naopak zase vzdálila desátá příčka.

Vladimír Országh (trenér Litvínova): "Máme smíšené pocity. Na jednu stranu nemáme žádné body, na druhou jsme neodehráli vůbec špatný zápas. Soupeř nás vytrestal –⁠ první gól jsme si dali vlastní, pak Hradec proměnil přesilovku. Za stavu 0:3 mužstvo šlapalo, šlo si za dobrým výsledkem. Dotahovali jsme, ale na body jsme nakonec nedosáhli. Měli jsme hodně střel, ale soupeř dobře pokrýval předbrankový prostor, k moc dorážkám jsme se nedostali. Je to pro nás škoda, protože za dnešní výkon jsme si minimálně bod zasloužili."

David Kočí (asistent trenéra Hradce Králové): "Byl to pro nás těžký zápas. První třetinu nám moc nešly nohy, soupeř měl mnohem lepší pohyb. My ale i přesto dokázali odskočit na 2:0, což nám psychicky obrovsky pomohlo. Pak jsme dali gól na 3:0 a chtěli si to pohlídat. Dostali jsme se ale do problémů prvním vyloučením, a tím jsme soupeře dostali na koně –⁠ snížil na 2:3. Naštěstí jsme výsledek dokázali ke konci uhlídat, když jsme perfektně ubránili poslední oslabení a hru soupeře v šesti."

HC VERVA LITVÍNOV – MOUNTFIELD HK 2:3 (0:2, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 39. Irving (P. Zdráhal, Zajíček), 47. Ščotka (V. Hübl, Balinskis) – 13. F. Pavlík, 15. F. Pavlík (V. Růžička), 21. Koukal (J. Sklenář, F. Pavlík)
Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Lederer, Rožánek.
Vyloučení: 2:3.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 44:11.
Bez diváků.
HC VERVA Litvínov: Zajíček – Balinskis, Cibulskis, Demel, Kudla, Irving, Ščotka – Pospíšil, V. Hübl, F. Lukeš – L. Stehlík, Gerhát, Látal – P. Zdráhal, M. Hanzl, Jarůšek – M. Havelka, Helt, Zygmunt – Slavík. Trenéři: Országh a V. Sýkora.
Mountfield HK: Š. Lukeš – Graňák, Nedomlel, F. Pavlík, Šalda, Gaspar, Čáp, Váchal – Perret, Koukal, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, M. Zachar – Lev, Cingel, Smoleňák – R. Pilař, Kevin Klíma, Kelly Klíma. Trenéři: V. Růžička st., Branda a Kočí.

Plzeň v derby promrhala slibný náskok

V probíhajícím ročníku už se jim to podařilo několikrát, v pátek to Karlovy Vary dokázaly zase. A velký obrat chutná o to líp, když přišel v západočeském derby!

Plzeň se ve 26. minutě ujala dvoubrankového vedení, od tohoto okamžiku už se ale prosazovali jen domácí. K otočce dvěma trefami přispěl také kapitán Václav Skuhravý

Energie zvládla i druhé domácí derby a navázala na výhry proti Spartě a Kometě. Indiáni si naopak zkomplikovali závod o čtyřku, na Liberec nyní ztrácí pět bodů.

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): "Do utkání jsme nevstoupili dobře, celou první třetinu jsme byli slabší v soubojích, Plzeň nás přetlačovala a přehrávala. Byla silnější, zarputilejší a zaslouženě šla do vedení. Na začátku druhé třetiny jsme v tom ještě chvíli pokračovali, nechali jsme je odskočit o dvě branky. Jsem rád, že jsme poté zvedli hlavu a otočili zápas. Paradoxně zbraněmi, kterými nás vždy přehrával soupeř, to jsou protiútoky a rychlé otáčení hry ve středním pásmu, z toho jsme dali tři branky. Poctivou defenzivní prací jsme poté ten výsledek kontrolovali a nepouštěli soupeře do žádných větších šancí a když, tak nás podržel gólman Novotný. Pochvala za dvě třetiny."

Ladislav Čihák (trenér Plzně): "Podařil se nám vstup do zápasu, první třetina byla v našem podání o trošku lepší. Druhá třetina, sedm – osm minut zkrat. Otočený zápas z našich jasných chyb, můžeme si za to sami. Snažili jsme se to dohnat, v přesilovkách jsme si nepomohli, bohužel jsme prohráli a jde to jen za námi. Podíváme se na to, rozebereme to, potrénujeme a půjdeme na další zápas."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC ŠKODA PLZEŇ 4:2 (0:1, 4:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 27. Vildumetz (Weinhold, Vondráček), 32. Skuhravý (D. Mikyska, F. Novotný), 34. Skuhravý (Vondráček), 39. Flek (Kohout, Černoch) – 12. Straka (Kvasnička, Kodýtek), 26. Malát (Kodýtek, Straka)
Rozhodčí: Hodek, Pražák – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 4:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 26:33.
Bez diváků.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – D. Mikyska, Šenkeřík, Weinhold, Plutnar, Zábranský, Pulpán, Kowalczyk – Flek, Černoch, Kohout – Hladonik, Kulich, T. Mikúš – Sapoušek, Skuhravý, Vondráček – Redlich, Vildumetz, Osmík. Trenéři: Pešout a Mariška.
HC Škoda Plzeň: Frodl (34. Pavlát) – Kvasnička, Čerešňák, Budík, L. Kaňák, Vráblík, Jiříček, Houdek – Straka, Suchý, Dočekal – Pour, M. Lang, Rob – Kracík, Malát, Přikryl – Kodýtek, P. Musil, Kantner. Trenéři: Čihák, Jiří Hanzlík a Špaček.

Motor šelmám z Podještědí vzdoroval marně

Liberec vyrazil na jih Čech s jasným cílem: získat tři body a upevnit si čtvrté místo v tabulce, které zaručuje přímý postup do čtvrtfinále play off. 

V Budvar aréně začaly padat branky až ve druhé třetině, kterou Tygři vyhráli 3:1. Ve třetí periodě hosté udeřili ještě dvakrát a dokráčeli k pohodlnému vítězství.

Třemi nahrávkami se na něm podílel obránce Mislav Rosandič. Modrobílí si udobřili fanoušky po středeční porážce proti Spartě, družina trenéra Václava Prospala se doma dál trápí.

Václav Prospal (trenér Českých Budějovic): "Taková porážka docela mrzí. Měli jsme utkání dobře rozehrané, ale od druhé třetiny jsme začali ztrácet kotouče. Soupeř šel do vedení, sice jsme se přesilovkovým gólem dokázali přitáhnout na 1:2, ale pak jsme dostali další branky. Vlastní produktivitou jsme to nedokázali nahradit."

Patrik Augusta (trenér Liberce): "Jsme rádi za tři body, ale nebylo to vůbec jednoduché utkání. Největší rozdíl byl v produktivitě. Soupeř měl spoustu šancí a přečíslení. Chvíli nám trvalo, než jsme obranu trochu zatáhli. Od druhé třetiny jsme se zlepšili směrem do defenzivy a z toho jsme měli šanci i v útočném pásmu. Dokázali jsme kontrolovat kotouč a byli jsme produktivní."

MADETA MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:5 (0:0, 1:3, 1:2)

Branky a nahrávky: 36. Toman (Plášil, Alderson), 57. Štencel (Slováček, Jonák) – 27. Knot (P. Jelínek), 29. P. Jelínek (J. Vlach, R. Pavlík), 38. A. Musil (Gríger, Rosandić), 42. J. Vlach (Rosandić, Gríger), 56. Šír (Rychlovský, Rosandić)
Rozhodčí: Svoboda, Šindel – Pešek, Malý.
Vyloučení: 7:6.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 32:30.
Bez diváků.
Madeta Motor České Budějovice: Čiliak – Vydarený, Plášil, Štencel, Slováček, Lytvynov, Kubíček – Jonák, D. Voženílek, Holec – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Toman, P. Novák – Ville, Gilbert, Alderson. Trenéři: Prospal a Totter.
Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek – Birner, Bulíř, Lenc – Najman, Gríger, A. Musil – J. Vlach, P. Jelínek, R. Pavlík – D. Špaček, Šír, Rychlovský – Průžek. Trenéři: P. Augusta a J. Kudrna.

Oceláři přejeli Dynamo a znovu vedou extraligu

Oba týmy šly do utkání ve skvělé formě: Dynamo bodovalo šestkrát za sebou, Třinec zase zvítězil v devíti z posledních deseti utkání.

Na pardubickém zimním stadionu to však byla jasná záležitost Ocelářů. Hosté čtyřikrát skórovali ve druhé třetině a slaví vysoko 6:2, po dvou brankách dali Martin Gernát Miloš Roman.

Slezanům sice kvůli pozitivnímu testu na koronavirus chyběl Michael Špaček, i bez něj se ale při zaváhání Sparty vrátili do čela ligy.

Richard Král (trenér Pardubic): „Bude to stručné hodnocení. Dnes se nám zápas absolutně nepovedl. Šance, které jsme si vytvořili v první třetině, jsme zase chtěli sehrát do prázdné branky. Třinec využil většinu svých šancí, pak už je to s takovým soupeřem těžké. První branka byla šťastná teč, za druhou stálo naše špatné rozehrání hráčů, při třetí jsme jim přihráli… Prostě dnes byl den blbec, to se stává a my to musíme hodit za hlavu. Za dva dny máme další zápas, tak se v tom nesmíme moc utápět.“

Václav Varaďa (trenér Třince): „Těší mě konečný výsledek, myslím, že jsme hráli velice dobře. Byli jsme produktivní, dali krásné góly. První z nich nám hodně pomohl, dodal nám sebevědomí do dalších minut. I když jsme inkasovali v naší přesilové hře, tak jsme ve druhé třetině kontrolovali průběh utkání a když už jsme domácím nabídli nějaké příležitosti, tak si s nimi Kuba Štěpánek poradil. Se třemi body tedy panuje na naší straně velká spokojenost.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:6 (0:1, 1:4, 1:1)

Branky a nahrávky: 33. Poulíček (Blümel), 60. R. Kousal (Paulovič, Mikuš) – 9. Miloš Roman (M. Adámek, Dravecký), 23. Miloš Roman (Gernát, O. Kovařčík), 25. Marcinko (Rodewald), 34. Stránský (Rodewald, M. Kovařčík), 37. Gernát (M. Stránský), 47. Gernát (P. Vrána)
Rozhodčí: Hejduk, Kika – Ondráček, Špůr.  
Vyloučení: 6:6.
Využití: 1:2.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 25:26.
Bez diváků.
HC Dynamo Pardubice: Barulin – Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář, Nakládal, Ďaloga, Hrádek, Bučko – R. Kousal, O. Roman, Camara – Paulovič, Poulíček, Blümel – A. Kosticyn, Pochobradský, Tybor – L. Horký, Zeman, Kusý. Trenéři: Král, Havíř, P. Sýkora a Rolinek.
HC Oceláři Třinec: Štěpánek – Gernát, M. Doudera, Freibergs, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána, Martin Růžička – Kurovský, Marcinko, Rodewald – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Roman, Hrňa – Dravecký. Trenéři: Varaďa a Zadina.

Zvedne se Kometa po domácí kanonádě?

S dosavadním průběhem sezony v Brně nemohou být spokojení, Moravané by se v tabulce jistě rádi pohybovali mnohem výš. 

V pátek to ale byla jiná Kometa, než si fanoušci v poslední době zvykli vídat. Modrobílí proti Beranům postupně přidávali, a nakonec nasázeli devět gólů!

Na čtyřech brankách se asistencí podílel Petr Holík, dvakrát skórovali Martin Zaťovič a Peter Mueller. Pomůže tahle výhra brněnským hokejistům k lepším výkonům?

Jan Zachrla (asistent trenéra Komety Brno): „Výsledek hovoří jednoznačně. Věděli jsme, že Zlín odehrál poslední zápas velmi dobře, ale na soupeře jsme se dobře připravili a byli produktivní. To byl klíč ke třem bodům. Rozhodl také začátek zápasu, do kterého jsme výborně vstoupili a pomohly také přesilovky. Jsme rádi, že jsme duel měli celou dobu pod kontrolou.“

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Byl to z naší strany ostudný výkon a zaslouženě jsme prohráli. Brno nás přebruslilo, chtěli jsme odehrát dobře první třetinu, ale po pěti minutách se to s námi vezlo. Bylo to nezodpovědné, zkrátka všechno špatně.“

HC KOMETA BRNO – PSG BERANI ZLÍN 9:3 (2:0, 2:1, 5:2)

Branky a nahrávky: 1. Mueller (P. Holík), 5. Plášek ml. (Holland, Kučeřík), 34. Zaťovič (P. Holík, Zámorský), 37. Zámorský (P. Holík), 44. Klepiš (Plášek ml., Holland), 47. V. Němec (Holland), 48. Vincour (Rákos, Gulaši), 50. Zaťovič (Mueller), 55. Mueller (Zaťovič, P. Holík) – 40. Vopelka (Honejsek, Fořt), 49. Kubiš (Řezníček, Fořt), 53. Fořt (Köhler)
Rozhodčí: Pešina, Obadal – Zíka, Šimánek.
Vyloučení: 3:6.
Využití: 3:1.
Střely na branku: 40:22.
Bez diváků.
HC Kometa Brno: Vejmelka – F. Král, Zámorský, Kučeřík, Holland, Gulaši, Svozil, Bartejs – Zaťovič, P. Holík, Mueller – Plášek ml., V. Němec, Klepiš – Valský, Rákos, Vincour – Bondra, Kusko, Schneider. Trenéři: Zábranský, Horáček, Pokorný a Zachrla.
PSG Berani Zlín: Huf – Řezníček, Gazda, M. Novotný, Ferenc, Žižka, Suhrada, Hamrlík – Kubiš, Fořt, Vopelka – Sebera, Honejsek, Šlahař – Köhler, Chludil, Dufek – J. Ondráček, Karafiát, Dobiáš. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 45

28

4 5 8 167:114 97
2. HC Sparta Praha

46

28 3 6 9 170:104

96

3. BK Mladá Boleslav 45 21 6 7 11 142:107 82
4. Bílí Tygři Liberec 44 21 7 4 12 131:97 81
5. Mountfield HK 45 23 4 3 15 127:106 80
6. HC Škoda Plzeň 45 20 5 6 14 141:118 76
7. HC Dynamo Pardubice 45 19 6 4 16 121:126 73
8. HC Energie Karlovy Vary 45 16

7

4 18 128:149 66
9. HC Kometa Brno 45 15 5 5 20 128:136 60
10. HC VÍTKOVICE RIDERA 45 15 4 6 20 105:124 59
11. HC VERVA Litvínov 45 11 8 5 21 108:131 54
12. HC Olomouc 45 13 4 5 23 93:131 52
13. PSG Berani Zlín 45 10 3 3 29 91:149 39
14. Madeta Motor České Budějovice 45 5 4 7 29 116:176 30

Další program Tipsport extraligy

Neděle 21. února – 47. kolo:
15:30 PSG Berani Zlín – Madeta Motor České Budějovice
16:00 Mountfield HK – HC Sparta Praha
16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec
16:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Kometa Brno
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Olomouc – BK Mladá Boleslav (ČT sport)

Úterý 23. února – dohrávky:
16:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – BK Mladá Boleslav (7. kolo)
17:00 HC Olomouc – HC VERVA Litvínov (19. kolo)
17:20 Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice (6. kolo, ČT sport)
17:30 PSG Berani Zlín – HC Oceláři Třinec (5. kolo)
18:00 HC Kometa Brno – HC Energie Karlovy Vary (6. kolo)
18:00 Bílí Tygři Liberec – Madeta Motor České Budějovice (7. kolo)

Středa 24. února – dohrávka 10. kola:
16:30 HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz