Týmem prosince je Vsetín, zvolte hráče a trenéra měsíce!

4. ledna 2023, 10:59

Josef Prášek

S menším zpožděním zveřejňujeme sestavu měsíce Chance ligy a zároveň tři nejlepší trenéry za měsíc prosinec. Kdo se stane nejlepším hráčem a koučem za dané období? Hlasovat můžete do čtvrtka 5. ledna do 20:00.

Tým měsíce – VHK ROBE VSETÍN

Devět zápasů, osm výher! Valaši se rozjeli a nikdo jiný nebyl tak dominantní, v daném období si vyšlápli třeba na Jihlavu, Porubu, Zlín nebo Přerov.

Tabulka za prosinec

1. VHK ROBE Vsetín, 23 b
2. LHK Jestřábi Prostějov, 18
2. SK Horácká Slavia Třebíč, 18
4. HC RT Torax Poruba 2011, 17
5. HC Baník Sokolov, 13
6. HC Dukla Jihlava, 12
6. HC Stadion Litoměřice, 12
6. HC Slavia Praha, 12
9. HC ZUBR Přerov, 11
10. SC Marimex Kolín, 10
11. Draci Pars Šumperk, 8
11. HC Dynamo Pardubice B, 8
13. HC Frýdek-Místek, 7
13. PSG Berani Zlín, 7

Hráč měsíce?

Kdo byl nejlepším hráčem prosince v Chance lize?

1233 hlasů

Sestava měsíce podle Hokej.cz

MICHAL POSTAVA (B, HC Zubr Přerov)
Zubři dostali v prosinci 16 branek a velký podíl na dobré defenzivě měl i Michal Postava, který vychytal čisté konto proti Slavii. Skvělé výkony předváděl i proti Kolínu, Sokolovu nebo Porubě.

JAN POHL (O, HC Baník Sokolov)
Dvě branky a sedm asistencí! Sokolovský obránce zažil v prosinci i tři dvoubodové zápasy. Jeho skvělých výkonů si všimla i Sparta, která ho vytáhla na duel proti Plzni.

ONDŘEJ SMETANA (O, VHK ROBE Vsetín)
To je uragán! Od září do prosince měl Smetana jen pět bodů, ale v prosinci? To jich získal hned 13 (5+8). V tabulce +/- měl kladné číslo devět.

MARTIN DOČEKAL (Ú, SK Horácká Slavia Třebíč)
Třebíčský odchovanec ukazuje, že by v klidu mohl hrát v Tipsport extralize. Dočekala na ledě nepřehlédnete, vždy patří k nejlepším hráčům týmu. V prosinci měl na kontě 12 bodů (5+7), zažil i pětibodový duel proti Šumperku.

LUBOŠ ROB (Ú, VHK ROBE Vsetín)
Správný lídr: Rob bodoval ve všech devíti zápasech prosince (7+8) a i díky němu válcuje Vsetín jednoho soupeře za druhým.

JAROMÍR KVERKA (Ú, HC Baník Sokolov)
Na ledě má skvělý přehled a sbírá jeden bod za druhým. Kverka třikrát pálil přesně, k tomu ale přidal parádních 12 asistencí! I proto kraluje v nahrávkách v rámci celé ligy.

Trenér měsíce?

O vítězi rozhodnou přímo čtenáři Hokej.cz, a to ze tří trenérů nominovaných redakcí: za měsíc prosinec jsme vybrali Jiřího Weintritta (Vsetín), Aleše Tottera (Prostějov) a Kamila Pokorného (Třebíč).

Hlasujte o trenérovi Chance ligy za měsíc prosinec

1118 hlasů

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz