Unikátní pomoc klubu z Popradu. Fanoušci mohou virtuálně vyprodat stadion

Foto: podtatranske-noviny.sk

14. března 2020, 8:30

Václav Jáchim

Epidemie koronaviru paralyzovala většinu evropských soutěží, jejich konec bude mít velký finanční dopad na kluby. Ve slovenském Popradě přišli se zajímavou variantou, jak svému týmu mohou v těžkých chvílích pomoci i fanoušci.

Slovenská Tipsport extraliga byla s ohledem na současnou situaci ukončena a tamní kluby budou řešit důsledky předčasného zrušení sezony. Vedení hokejového Popradu v této souvislosti na svém webu informuje, že díky inciativě fanoušků vznikla akce, jak pomoci v těžkých časech.

Příznivci Popradu mají možnost virtuálně vyprodat domácí stadion. Ten byl v minulosti do posledního místa zaplněný pětkrát a fanoušky nyní motivuje výzva k tomu, aby se tak stalo opět. Navíc v době, kdy soutěž nepokračuje a vinou epidemie koronaviru se hokej hrát nesmí.

„Je tak možné učinit zakoupením virtuální vstupenky v minimální hodnotě 7,50 eur na transparentní účet HK Poprad. Tato částka odpovídá hodnotě vstupenky na naše utkání v nadstavbové části Tipsport extraligy," informují zástupci klubu na svých stránkách.

Klub zveřejnil transparentní číslo účtu. Fanoušky, kteří se chtějí zapojit, vyzval, aby kromě jména a příjmení uvedli při platbě také skutečnost, že jde o sponzorský dar. Zároveň je požádal, ať následně pošlou vedení klubu e-mail, aby byla platba správně přiřazena.

„Na základě uvedeného vystavíme pro každého fanouška jedinečnou vstupenku s přiřazením jedinečného čísla podle pořadí plateb. Vstupenky budou zasílány elektronicky a v průběhu dubna pak budou fyzicky vydávány na sekretariátu HK Poprad," uvádí prohlášení.

Klub z Popradu chce výtěžek z akce "Vyprodejme zimní stadion" použít k náhradě finanční újmy, která vznikla zrušením programu play off a okamžitým ukončení sezony ve slovenské Tipsport extralize.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz