V zářijové sestavě Konrád či Gulaš. Hlasujte o HRÁČI měsíce!

Foto: Daniel Klement, hc-olomouc.cz

3. října 2022, 10:28

Josef Prášek Ondřej Hudec

Redakce hokej.cz zvolila do sestavy měsíce září hned tři Slováky, dále Tomáše Zohornu, Luboše Horkého a Milana Gulaše. Fanoušci mají nyní možnost, aby zvolili jednoho NEJLEPŠÍHO hráče. Anketu najdete níže. Hlasování skončí 4. října ve 21:00.

Hlasujte pro hráče měsíce září v TELH!

4258 hlasů

Sestava měsíce podle redakce Hokej.cz

BRANISLAV KONRÁD, (G, HC Olomouc)
Nejlepší úspěšnost zákroků (96,53 %), jedno čisté konto, čtyři výhry, jen pět inkasovaných branek... Branislav Konrád je významným prvkem olomoucké jízdy na začátku sezony. Ve srovnání s očekáváním inkasoval o 6,7 gólu méně. V porovnání s extraligovým průměrem chytil v září o sedm gólů navíc. V obou kategoriích je nejlepší v celé extralize.

JURAJ MIKUŠ (O, HC VÍTKOVICE RIDERA)
Přestup do Vítkovic mu sedl. Mikuš je v novém působišti obráncem číslo jedna, v září zaznamenal sedm asistencí (nejvíc ze všech beků), na ledě strávil průměrně 23 minut. Patří k elitním obráncům celé ligy.

MARTIN MARINČIN (O, HC Oceláři Třinec)
Překvapivé jméno na první pohled? Možná, ale Marinčin je zatím jeden z nejlepších defenzivních obránců, v limitování ofenzivy soupeřů je druhý nejlepší hráč TELH. Při hře pět na pět s ním na ledě nedostal Třinec v září ani gól! K tomu přidal čtyři asistence.

LUBOŠ HORKÝ (Ú, HC Kometa Brno)
Kometa našla střelce. Luboš Horký byl po šesti kolech nejlepším snajprem extraligy, když se mu povedlo sedmkrát skórovat (k tomu přidal jednu přihrávku). Letošní ročník by pro něj mohl být průlomový, nakročeno k tomu má zatím parádně.

TOMÁŠ ZOHORNA (Ú, HC Dynamo Pardubice)
Pardubice jsou celkově dominantním týmem oběma směry, nejvíc z toho vystupuje v útoku Tomáš Zohorna s Lukášem Radilem, kromě bodů mají oba elitní vliv na hru směrem dopředu. Do sestavy měsíce září jsme nakonec zařadili Zohornu, který měl po šesti zápasech osm bodů (6+2).

MILAN GULAŠ (Ú, HC Motor České Budějovice)
Hattrick proti Kometě, tři body proti Litvínovu a celkově v produktivitě bilance 6+3. Milan Gulaš je na startu sezony klasickou ofenzivní mašinou, kdy jde většina ofenzivy Českých Budějovic přes něj s Lukášem Pechem. V tvorbě vlastních šancí a kvalitě přihrávek patří do nejlepší pětky, respektive nejlepší desítky TELH.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz