Vémola vs. Kincl? Z reprezentantů fanoušci: Velká událost, těšíme se!

Foto: Markéta Křížová

20. května 2023, 18:20

Adam Bagar

(RIGA, od našeho zpravodaje) Porazili Norsko 2:0 a zajistili si postup mezi osmičku nejlepších, teď čeští hokejisté vyhlížejí třaskavý večerní souboj mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem.

„Budeme samozřejmě koukat. Je to velká událost, na kterou se všichni těšíme. Sedneme si celý tým, zapneme to a budeme fandit,“ prozrazuje zadák Michal Kempný.

„Budeme samozřejmě koukat. Je to velká událost, na kterou se všichni těšíme. Sedneme si celý tým, zapneme to a budeme fandit.“

Slavnostní galavečer Oktagon 43 v pražské O2 areně vypukne v 18 hodin, na roky slibovanou odvetu mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou dojde okolo půlnoci.

„Nebudu nic predikovat, je to nevyzpytatelné. Budu fandit, ale neřeknu komu,“ říká Kempný tajemně k souboji mezi šampionem střední váhy a titulovým vyzyvatelem.

Největším expertem na MMA je u repre kondiční kouč Hamršmíd

Asi suverénně největším expertem na MMA je v české reprezentaci kondiční trenér Michal Hamršmíd, který dřív platil za nejlepšího českého zápasníka tohoto sportu.

„Už jsme se Háši ptali na hlavní zápas, má na to jiný pohled. Ale vidí do toho určitě víc než my. Máme od něj nějaké tipy, ale uvidíme, jak to dopadne,“ říká Kempný.

Ten patří ke znalcům MMA mezi hráči. „Nechci říkat, že se vyznám, znám se však s Ondrou Novotným a když jsme spolu, ptám se i na zákulisí. Takže nějaké info mám.“

Michal Kempný se těší třeba i na Alexe Lohorého, ale nejvíc dle očekávání na boj Vémoly a Kincla. „To bude hřeb večera, oběma klukům jde o hodně,“ hlásí natěšeně.

„Máme tady nějakou práci, kterou musíme dokončit, takže mi nevadí, že souboj neuvidím naživo. Budeme to sledovat na dálku a fandit.“

Možná v týmu přijdou i nějaké sázky. „Je to možné. Uvidíme, to se musíte zeptat ostatních kluků. Kažopádně se těšíme, bude to skvělý večer pro nás i celý Oktagon.“

A nemrzí Kempného, že u toho nebude naživo? „Máme tady nějakou práci, kterou musíme dokončit, takže mi to nevadí. Budeme to sledovat na dálku a fandit,“ uzavírá.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz