Momenty 2. ligy: tříbodový Prospal, Attila v Šumperku nebo trápení Vrchlabí

Foto: Facebook Draci Šumperk

27. února 2020, 19:12

Ondřej Mach

Uplynulé druholigové kolo bylo na zajímavé momenty bohaté. Václav Prospal znovu nastoupil za David servis, zápasník Attila Végh navštívil šumperské Draky a Kolín si zajistil první příčku ve skupině Střed.

Prospal se po návratu poprvé trefil
Po více než dvou měsících se na led vrátil Václav Prospal a výhru David servisu proti Příbrami řídil hned třemi body. Trenér budějovického Motoru ve druhé třetině zvyšoval už na 4:0 a k prvnímu gólu přidal ještě dvě asistence.

Foto: Marek Baloun

Végh opět navštívil Draky
Zápasník MMA Attila „Pumukli“ Végh splnil svůj slib a po delší době zavítal na utkání Šumperka. Slovenský fighter před zápasem navštívil kabinu, vhodil slavnostní buly a pak si užil výhru domácího týmu proti Kopřivnici.

 

Forma před play off? Vrchlabí znovu padlo
Jeden z velkých favoritů na postup do Chance ligy má před blížící se vyřazovací částí o čem přemýšlet. Stadion ve středu prohrál na ledě Trutnova, přičemž to byla už třetí porážka z posledních čtyř duelů. Jak se mužstvu bude dařit v play off?

Foto: Facebook HC Vrchlabí

Nezbeda a Nevyhoštěný = 15 bodů
Pěkně divoké utkání viděli diváci v Jablonci, v souboji Vlků s Bílinou padlo celkem šestnáct branek. Dohromady patnáct bodů zaznamenali útočníci Michal Nevyhoštěný (2+6) a Tomáš Nezbeda (2+5).

Foto: Facebook HC VLCI Jablonec nad Nisou

Mostecká děkovačka
Lvi se na play off naladili třetí výhrou v řadě, Dvůr Králové přemohli 4:3. Po zápase si tak děkovačku náležitě užili brankář Lukáš Hosnedl a útočník František Mála.

 

Kolín má jistotu semifinále
Kozlové na domácím ledě proti Klatovům převedli parádní obrat a kromě postupu do semifinále vyřazovací části slaví i první místo ve skupině Střed. Vítěznou branku vstřelil kolínský tahoun David Šafránek.

Foto: kozel83.rajce.idnes.cz

První nula pro Čápa
Základní část třetí nejvyšší soutěže už je sice téměř u konce, žďárský gólman Jan Čáp se však prvního čistého konta přeci jen dočkal. Plameny doma porazily Žihadla vysoko 7:0.

Foto: Petr Nedvěd, hokejzr.cz

Tři hattricky
Další kolo 2. ligy nabídlo tři třígólové střelce. Hattrick nasázel jablonecký kapitán Michal Pavlů, Písku zase po třech gólech nadělili táborští střelci Ondřej Šulek a David Blažek.

Foto: Miroslav Zdražil, hcdecin.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz