<

Motor už s ním nepočítá, uspěje Dančišin na zkoušce v Jihlavě?

13. srpna 2019, 11:41

Adam Bagar

Jednadvacetiletý útočník Milan Dančišin by mohl pokračovat v Chance lize, přichází na krátkou zkoušku do Jihlavy. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Motor před pár dny oznámil, že nepočítá s šestkou hráčů. Nevešli se obránci Vojtěch Doktor, Ondřej Kachyňa a útočníci Martin Heřman, Jan Havel, Jan Tlačil a právě Milan Dančišin.

Na jih Čech se přesunul před sezonou 2017/18 z Mladé Boleslavi, ale první starty v Chance lize zapsal až v uplynulém ročníku, ve kterém i s baráží zaznamenal 64 startů a 11 bodů (3+8).

Zkušenosti v seniorském hokeji sbíral také ve třetí nejvyšší soutěži, hrál za David Servis České Budějovice a Tábor. Nyní po mladíkovi sáhla Dukla, která jej pozvala na krátkou zkoušku.

Dančišin nejspíš naskočí už proti Prostějovu

Dančišin zřejmě zasáhne už do dnešního duelu s Prostějovem, po porážkách s Pavlodarem a Olomoucí bude Jihlava na svém stadionu od 18 hodin bojovat o první vítězství v přípravě.

Soupiska HC Dukla Jihlava

Gólmani:
Jan Brož, Niklas Lundström, Ondřej Chaloupek.

Obránci:
Jakub Černohorský, Milan Dančišin, Jan Holý, Daniel Kolář, Lukáš Mareš, René Piegl, Jan Pohl, Václav Půža, Patrik Rašín, Matěj Vála.

Útočníci:
Lukáš Anděl, Tomáš Čachotský, David Čermák, Milan Davídek, Jiří Fronk, Tomáš Harkabus, Tomáš Chlubna, Tomáš Jiránek, Miroslav Juda, Peter Lichanec, Matěj Pekr, Michal Poletín, Josef Skořepa, Jakub Veselý, Adam Zeman.

Foto: Markéta Křížová, hcdukla.cz

Změny v HC Dukla Jihlava

Příchody
Daniel Kolář (O, Prostějov)
Jakub Veselý (Ú, San Diego, WSHL)
René Piegl (O, Žilina, SVK)
Peter Lichanec (Ú, Topolčany, SVK2)
Jiří Fronk (Ú, Fiemme, ITA2)
Milan Davídek (Ú, Přerov)
Michal Poletín (Vítkovice)
Milan Dančišin (České Budějovice)

Odchody
Vlastimil Dostálek (Ú, Vsetín)
David Honzík (G, Litvínov)
Jakub Suchánek (O, České Budějovice)
David Kajínek (O, Trenčín, SVK)
Miha Štebih (O, Lyon, FRA)
Martin Matějíček (O, ?)
Michal Hlinka (Ú, Poruba)
Juraj Bezúch (Ú, Košice, SVK)
Lukáš Klíma (Ú, Kadaň)
Dominik Hrníčko (Ú, Prostějov)
Martin Osmík (Ú, Sokolov)
Nicolas Werbik (Ú, Vítkovice)
Petr Štindl (O, ?)
David Váňa (O, Mountfield)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz