Novinky ze 2. ligy: Vrchlabí vítá další posilu a Slaninův comeback

Foto: Facebook HC Draci Bílina

Vrchlabí přivedlo na zkoušku produktivního útočníka Ondřeje Sýkoru (na fotce), loňského tahouna Bíliny. Posiluje i Kobra – po roční pauze se do týmu vrací forvard Michal Slanina.

Nové tváře ve Vrchlabí

Stadion stejně jako loni vyhlásil útok na postup do Chance ligy. Pomoci mu k tomu mají třeba Jakub Soukup, Martin Vágner, Jiří Vašíček, Petr Sýkora, Jaroslav Bednář nebo Jan Hlaváč.

Nejnovější akvizicí je už zmíněný Ondřej Sýkora. Čtyřiadvacetiletý útočník začal minulou sezonu v Děčíně (5 utkání, 3+1) a dokončil ji v Bílině (30 zápasů, 8+20). V minulosti hrál také za Most a Litoměřice.

Do pondělního přípraváku proti Sachalinu zasáhnou i dva mladíci z Hradce Králové: exchomutovský obránce Jakub Váchal a útočník Petr Poppel (na fotce dole). Ač je jim osmnáct let, oba už za sebou mají debut v Tipsport extralize. „Chceme je vidět v seniorském zápase," stojí na vrchlabském webu.

Foto: Juniorský hokej

Slanina je zpět

Poté, co musel ze zdravotních důvodů loňskou sezonu úplně vynechat, je 28letý útočník Michal Slanina zpátky na soupisce pražské Kobry. 

Že je při chuti, dokázal hned v prvním přípravném utkání: proti Kolínu se blýskl gólem a asistencí. „Je to už rok a půl, kdy jsem hrál naposledy. Náročné to bylo hodně. Pro tělo to byl trochu šok, takže teď moc nefunguje, ale ono se to časem zlepší," povídal po utkání.

Dosud nejpovedenější sezonou byla pro Slaninu ta s datováním 2014/2015. Tehdy byl druhým nejproduktivnějším hráčem Kobry: ve 32 zápasech základní části získal hned 36 bodů (18+18).

JAK VYPADÁ AKTUÁLNÍ KÁDR HC KOBRA PRAHA?

Brankáři: Václav Mouček, Matyáš Ondrík, Lukáš Sochůrek.

Obránci: Karel Drahorád, Aleš Knesl, Tomáš Mrkvička, Martin Semrád, Dominik Šteiner.

Útočníci: Kamil Bříška, Filip Hlinka, Matyáš Hrubý, Richard Mucha, Dominik Novák, Daniel Petrov, Tomáš Plíhal, Michal Slanina, Jan Smejkal, Richard Šeba, Lukáš Tondr, Dominik Vaněk.

Foto: hckobra.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz