Pardubice? Kdepak! Zlín si svého lídra pojistil pro další sezony

Foto: David Peška, hokej.zlin.cz

23. ledna 2021, 16:29

Adam Bagar

Ve Zlíně už usilovně pracují na budování hráčského kádru pro nadcházející sezony. Víceletou smlouvu s tamním vedením podepsal útočník Antonín Honejsek. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Během sezony se hlasitě spekulovalo o jeho odchodu do Pardubic, ale Antonín Honejsek se nakonec nikam nechystá. Zůstává ve Zlíně, kde měl původně kontrakt i na další ročník. Teď se obě strany dohodly na nové víceleté smlouvě, jejíž délku klub nezveřejnil.

„Jsem velmi rád, že jsme se domluvili na novém kontraktu a můžu se nadále podílet na vzestupu zlínského hokeje v co možná nejkratší době. Je to skvělá zpráva nejen pro mě, ale hlavně pro fanoušky,“ těšilo lídra zlínské ofenzivy bezprostředně po podpisu.

29letý útočník sehrál v letošním ročníku extraligy za Berany 30 duelů, ve kterých nasbíral 22 kanadských bodů za šest branek a 16 nahrávek, což z něj dělá nejproduktivnějšího hráče Zlína. „Už jsem ve věku, kdy přijímám pozici lídra týmu,“ pokyvuje Honejsek.

„Zažil jsem tady skvělé hokejisty a spoluhráče jako jsou Petr Čajánek, Petr Leška či Martin Hamrlík. Nyní je řada na naší generaci převzít vůdčí roli. Chci se zapsat do historie klubu dalšími týmovými úspěchy. Věřím, že uděláme znovu velký výsledek,“ doplňuje.

Odchovanec prostějovského hokeje působí ve Zlíně už osmým rokem, extraligu si zahrál i v Brně a Hradci Králové. Celkem za deset sezon zapsal 482 startů, 262 bodů (114+148) či kompletní sadu medailí – zlato a stříbro vybojoval ve Zlíně a bronz na Kometě. 

Aktuální soupiska PSG Berani Zlín

Brankáři:
Libor Kašík, Daniel Huf, Michal Kořének. 

Obránci:
Tomáš Žižka, David Nosek, Dalibor Řezníček, Jakub Ferenc, Daniel Gazda, Martin Novotný, Matyáš Hamrlík, Jan Dluhoš, Jiří Suhrada. 

Útočníci:
Antonín Honejsek, Bedřich Köhler, Tomáš Fořt, Pavel Kubiš, Zdeněk Okál, Jan Dufek, Jakub Šlahař, Jiří Ondráček, Jakub Herman, Štěpán Fryšara, Pavel Sedláček, Jiří Karafiát, Jan Václavek, Vojtěch Dobiáš, Matěj Sebera, Jiří Goiš, Roman Pšurný, Jakub Svoboda, Darek Hejcman, Lukáš Vopelka.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz