Rimmel dál v roli manažera. Po konci v Havířově jde do Vítkovic

Foto: Dalibor Durčák, hc-havirov.cz

7. května 2020, 14:28

Adam Bagar

Patrik Rimmel se po konci v prvoligovém Havířově stěhuje do extraligových Vítkovic, kde bude vykonávat funkci manažera klubu. Ostravané o tom informovali na svých webových stránkách.

„Patrik je člověk, který má mou důvěru. Známe se od dětských let, dlouho jsme spolu hráli hokej. Pokud jde o sportovní stránku věci, je maximálně zkušený. Další jeho významnou kvalifikací pro práci v našem klubu je dlouholeté vedení prvoligového Havířova. Ví, o čem je řízení klubu, ví, jak oslovovat a jednat se sponzory,“ hlásí vítkovický šéf Aleš Pavlík.

„Proto jsem rád, že mou nabídku přijal a převezme manažerskou pozici v klubu se sportovně-administrativními kompetencemi, a to jak směrem dovnitř klubu, tak v této těžké době i ven ve spolupráci s Petrem Handlem při získávání nových a udržení stávajících partnerů,“ dodává Pavlík k příchodu Rimmela, jenž bude spolupracovat i s Romanem Šimíčkem.

„Patrik je člověk, který má mou důvěru. Známe se od dětských let, dlouho jsme spolu hráli hokej. Pokud jde o sportovní stránku věci, je maximálně zkušený. Další jeho významnou kvalifikací pro práci v našem klubu je dlouholeté vedení prvoligového Havířova. Ví, o čem je řízení klubu, ví, jak oslovovat a jednat se sponzory.“

„Jsem rád, že budu pracovat s dlouholetým kamarádem. Kromě toho, že jsme společně hráli a známe se tak opravdu hodně dlouho, je to Vítkovičák, který bude pro klub odvádět maximum možného, tak jako my ostatní. Navíc dokázal pozvednout Havířov. Vím o jeho kvalitách a jsem přesvědčený, že spolupráce bude fungovat,“ pokyvuje sportovní ředitel klubu.

47letý Rimmel je ostravským rodákem a odchovancem vítkovického hokeje. Barvy klubu hájil v extralize poprvé už v sezoně 1990/91, naposledy pak vítkovický dres oblékl při jediném utkání v ročníku 2006/07. Teď se po letech vrací jako manažer klubu, ve funkci střídá 67letého Jana Faltera, jenž po osmadvaceti letech služeb vítkovickému hokeji odchází do penze.

Falter se nesmazatelně zapsal do historie vítkovického hokeje

„Honza Falter byl a je stálicí vítkovického klubu. Za těch bezmála třicet let odvedl pro Vítkovice výbornou práci, a to jak v časech dobrých, tak také krizových. Osobně i za klub mu chci velice poděkovat za loajalitu, pracovní nasazení i výdrž, se kterými u nás působil a nesmazatelně se tím zapsal do historie vítkovického hokeje,“ vysekává mu poklonu Pavlík.

„Pevně také věřím, že neodchází do důchodu úplně a že přijme nabídku pokračovat v dozorčí radě akciové společnosti HC VÍTKOVICE RIDERA,“ dodává k odchodu zkušeného dlouholetého hokejového bafuňáře a sekretáře klubu, jenž měl dosud administrativně-sportovní stránku na starosti. Teď tyto kompetence, včetně manažerské sféry, přebírá Rimmel.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz