Skvělý vstup do Memoriálu Zbyňka Kusého, Dynamo smetlo Mountfield

Foto: Twitter HC Dynamo Pardubice

13. srpna 2019, 21:34

Adam Bagar

Hokejisté Pardubic vstoupili do domácího Memoriálu Zbyňka Kusého asi tím nejlepším možným způsobem, když před 4 249 fanoušky přehráli rivala z Hradce Králové vysoko 7:2.

Dynamo na nedávném Mountfield Cupu dalo přednost širšímu kádru, pravidelně nastupovalo v kombinovaném výběru s juniory, což se projevilo i na výsledcích, kdy skončilo poslední při hrozivém skóre 2:15. Do domácí akce už ale nasadilo také letní posily.

Mezi tyčemi se představil Jakub Štěpánek, v obraně Jan Kolář, v útoku Robert Kousal a další. Hradec měl v nohách už partii s Chabarovskem, který díky famózní první třetině přejel jasně 7:0. Tentokrát naopak zažil start hrůzy a jeho roli převzaly Pardubice.

Už po 155 sekundách otevřel skóre Patrik Poulíček, pak se během šestnácti sekund prosadili Corey Locke s Martinem Látalem a domácí dvacetiminutovku snů zakončil Radoslav Tybor. Navrátilec z Vítkovic byl při chuti, v derby jako jediný skóroval dvakrát.

Dynamo vrátilo rivalovi nedávnou porážku i s úroky, jeho gólostroj se zastavil až na čísle sedm. Na úvod uspěl i Vladivostok, Rusové duel se Znojmem rovněž rozhodli už v prvním dějství, kdy vstřelili tři góly. O jediný zásah Orlů se postaral útočník Radim Matuš.

Dnešní výsledky Memoriálu Zbyňka Kusého

HC DYNAMO PARDUBICE – MOUNTFIELD HK 7:2 (4:0, 0:1, 3:1)

Branky a nahrávky: 3. Poulíček (Mikuš, Látal), 11. Locke (Rolinek), 12. Látal (Mikuš, Poulíček), 20. Tybor, 48. Tybor (Kousal), 51. Mandát (Kousal, Eklund), 60. Hovorka (Rolinek) – 24. Chalupa (Rákos), 58. Miškář (Kubík, Cibulskis).
HC Dynamo Pardubice: Štěpánek – Zdráhal, Eklund, Holland, Kolář, Nedbal, Mikuš – Kusý, Kousal, Tybor – Hovorka, Locke, Rolinek – Mandát, Poulíček, Látal – Kuťák. 
Mountfield HK: Mazanec – Čáp, F. Pavlík, Šalda, Havránek, Gaspar, Cibulskis, Váchal – Perret, Kubík, Pilař – Chalupa, Rákos, Vopelka – Miškář, Bičevskis, Berger – J. Dvořák, Matějček, Zabloudil.

ADMIRAL VLADIVOSTOK – ORLI ZNOJMO 4:1 (3:1, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 7. Bakoš (Lalonde), 11. Voronin (Mereškin, Djakov), 18. Ugolnikov (Kozlovskij), 54. Ljungh (Bakoš, Vicharev) – 20. Matuš (Mikliš).
Admiral Vladivostok: Olkinuora – Almquist, Kozlovskij, Lalonde, Ugolnikov, Djakov, Bobrjašov, Ibatullin, Ostrovskij – Konnov, Ljungh, Glazačev, Vicharev, Lonakov, Strelcov, Voronin, Petrov, Lisin, Bakoš.
Orli Znojmo: Groh – Kruckovyč, Sedlák, Bořuta, Stehlík, Sova, Mikliš, Jonáš, Krejčiřík – Luciani, McRae, Matuš – Svoboda, Bowles, Gago – Mrázek, Bartoš, Oščádal – Češík, Novák, Kosnar.

Další program Memoriálu Zbyňka Kusého

Středa 14. srpna: 
15:00 HC Košice – Admiral Vladivostok
19:00 HC Dynamo Pardubice – Amur Chabarovsk

Čtvrtek 15. srpna:
19:00 Orli Znojmo – HC Košice

Pátek 16. srpna:
15:00 Amur Chabarovsk – neznámý soupeř
18:00 Mountfield HK – neznámý soupeř (v Hradci Králové)
19:00 HC Dynamo Pardubice – neznámý soupeř

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz