Zažij atmosféru hokejového mistrovství světa na vlastní kůži!

21. května 2019, 13:03

Redakce eSports.cz

Značka ŠKODA se tradičně angažuje v řadě sportů. Lední hokej je přitom vedle cyklistiky a motoristického sportu nejdůležitějším pilířem sponzoringové strategie automobilky. Základní kámen tohoto partnerství položila česká firma již před 26 lety. Od roku 1993 je ŠKODA AUTO při každoročně pořádaném Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji v centru pozornosti jako hlavní sponzor. ŠKODA AUTO je nesmazatelně zapsána v dějinách českého ledního hokeje, a to již více než čtvrtstoletí. Díky nejdelšímu kontinuálnímu sponzoringu MS v historii sportu se automobilka zapsala do Guinnessovy knihy rekordů.

Vedle IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji ŠKODA podporuje různé národní svazy a národní ligy. Dokazuje to nejen 27letým nepřetržitým hlavním partnerstvím v rámci Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji, ale i 19letým spojenectvím s nejvyšší domácí hokejovou soutěží. Český hokej letos oslaví 111 let, značka ŠKODA již 124 let své existence. Její angažmá na ledové ploše značnou měrou přispělo k výraznému posílení image a známosti značky ŠKODA po celém světě.

Od roku 2012 značka aktivně podporuje dorost. ŠKODA Junior Ice Hockey Cup dává mladým talentům příležitost ukázat své umění. ŠKODA AUTO je bezpochyby zosobněním tradice českého průmyslu a symbolem úspěchu právě i ve sportovním prostředí. Společnost si navíc uvědomuje vysokou míru společenské odpovědnosti. Právě proto český lední hokej coby národní sport dlouhodobě podporuje. Fandi našemu mužstvu s námi! Přidej se do Messenger chatbota, zahraj si o lístky na hokejové mistrovství světa a zažij atmosféru a pocit vítezství na vlastní kůži!

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz