Ztráta pro Orly. Kujawinski odletěl do Kanady, zranění mu ukončilo sezonu

Foto: Rostislav Pfeffer, hcorli.cz

Znojemští Orli přišli o jednoho z klíčových tahounů ofenzivy, v boji o play off se musejí obejít bez útočníka Ryana Kujawinského. Účastník EBEL to uvedl na svých webových stránkách.

„Ryan Kujawinski si v uplynulých dnech obnovil zranění třísel a po vzájemné dohodě s klubem odcestoval do Kanady, kde se podrobí lékařskému zákroku,“ informují Orli.

Kujawinski ve Znojmě? 18 bodů (9+9) v 17 zápasech!

Třiadvacetiletému útočníkovi, který si dřív zahrál s Nathanem MacKinnonem, Maxem Domim či dalšími současnými hvězdami NHL, tak letošní sezona předčasně skončila.

„Orlům budu držet palce v boji o play off.“

Pro tým je to velká ztráta. Třiadvacetiletý útočník, jenž přišel na jih Moravy v listopadu z ECHL, zapsal ve Znojmě 17 zápasů a 18 bodů za devět gólů a stejný počet asistencí.

Foto: Rostislav Pfeffer, hcorli.cz

Jeho body budou partě kolem trenéra Miroslava Fryčera chybět v boji o play off. Orli aktuálně na šestku ztrácejí šest bodů, přičemž ze základní části zbývá odehrát šest kol.

5:7, 5:8, 5:7. Orli doma? Jako uštknutí kobrou, nechápe kouč Fryčer »

„Orlům budu držet palce v boji o play off,“ vzkázal Kanaďan. Ten naposledy oblékl znojemský dres minulý pátek, kdy dvěma body přispěl k vítězství 6:4 na ledě Villachu.

Soupiska Orlů Znojmo

Brankáři:
Tomáš Halász, Martin Holík, Teemu Lassila.

Obránci:
Adam Jonáš, Michal Kruckovyč, Jan Lattner, Patrik Parkkonen, Adam Sedlák, Jakub Stehlík, Dominik Tejnor, Mikko Vainonen.

Útočníci:
David Bartoš, Jan Bulín, Nicolas Hlava, Marek Kalus, Anthony Luciani, Radim Matuš, Allan McPherson, Petr Mrázek, Erik Němec, Patrik Novák, Vladimír Oščádal, C.J. Stretch, Marek Špaček.

Trenéři: Miroslav Fryčer, Tomáš Jakeš a Jiří Beroun.

Závěrečný program Orlů v základní části

Sobota 19. ledna – 39. kolo:
19:15 Dornbirn – Orli Znojmo

Neděle 20. ledna – 40. kolo:
17:30 Innsbruck – Orli Znojmo

Pátek 25. ledna – 41. kolo:
19:15 Orli Znojmo – Graz

Neděle 27. ledna – 42. kolo:
17:30 Klagenfurt – Orli Znojmo

Pátek 1. února – 43. kolo:
19:15 Orli Znojmo – Salcburk

Neděle 3. února – 44. kolo:
17:30 Záhřeb – Orli Znojmo

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz