VIDEO: Zlín a Chomutov zabojovaly o šestku, Liberec překonal rekord

Foto: Jiří Zaňát, hokej.zlin.cz

26. února 2016, 19:57

Martin Voltr

Ze základní části Tipsport extraligy zbývají sehrát poslední tři kola a zdá se, že drama to bude až do konce! Chomutov a Zlín totiž v pátek slavily vítězství a stále se nevzdávají přímého postupu do čtvrtfinále, jedenácté Vítkovice ztrácejí jen tři body na předkolo play off. Vedoucí Liberec zvládl těsnou bitvu v Olomouci a připsal si rekordní 38. výhru, druhá Sparta ovládla v Třinci nájezdy. Na domácí půdě naopak uspěly Mladá Boleslav a v záchranářské bitvě Pardubice.

Zlín trestal, Hradec venku popáté v řadě bez bodu

Jak být venku půl zápasu lepším týmem, a přesto nakonec jasně prohrát? To už hradečtí hokejisté moc dobře znají, teď z ledu soupeře odjeli bez bodu popáté v řadě. Tentokrát padli na neoblíbeném stadionu Luďka Čajky. Zlín po využité přesilovce rychle přišel o své vedení, gólově mu ale skvěle vyšla druhá třetina, v níž si vypracoval náskok 4:1. Ševci udělili Mountfieldu lekci z produktivity, ten tak bude mít ještě hodně velkou práci s uhráním první čtyřky. Naopak Zlín může dál pošilhávat po přímém postupu do čtvrtfinále.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): „Celkově bylo utkání vyrovnané. V jeho průběhu pak rozhodla naše efektivita, kdy jsme z minima vytěžili maximum. Pak taky větší koncentrace. Bylo poznat, že my ty body pořád potřebujeme a Hradec je v tabulce výš. Myslím si, že naši hráči si trošičku víc uvědomovali důležitost těch bodů. Byl to pěkný hokej i pro diváky a jsme strašně rádi, že jsme vyhráli."

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): „Myslím si, že jsme do zápasu vstoupili dobře. I první třetina byla z naší strany dobrá. V té druhé jsme si vytvořili dostatek střeleckých příležitostí, ale naše mužstvo bohužel málo střílí. V pozici, kdy už máme střílet na bránu, pořád někoho hledáme. To jsou věci, které Zlín dělá perfektně. Hráči to dodržují, hrají to jednoduše, a přesně tak nám to ukázali. To si myslím, že rozhodlo. Chyby, co jsme udělali, dokázal Zlín potrestat. Prohrávat pak ve Zlíně 1:4 je hodně těžké, domácí hrají výborně a organizovaně v obraně. Po té druhé třetině to je zasloužené vítězství Zlína."

PSG ZLÍN – MOUNTFIELD HK 4:1 (1:1, 3:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. Holík (Říčka), 28. Vlach (Štumpf, Veselý), 35. Maruna (Ondráček, Cibák), 38. Urbanec (Cibák, Maruna) – 8. Bednář (Šimánek, Vydarený).
Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 5:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 25:28.
Diváci: 4563.
Nejlepší hráči: Petr Holík – Rastislav Dej.
PSG Zlín: Kašík – Řezníček, Kotvan, Matějíček, Urbanec, Horák, Stuchlík – Bukarts, P. Holík, Říčka – Štumpf, Vlach, Veselý – Ondráček, Cibák, Maruna – Čachotský, Šťastný, Čech. Trenéři: Vlach a Jurík.
Mountfield HK: Kacetl (41. Svoboda) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Frühauf, Pavlas, Dietz, Hronek, Čáp – Bednář, Mertl, Šimánek – Honejsek, Ihnačák, Červený – Courchaine, Miškář, Dej – Köhler, Vantuch, Kopta. Trenéři: Kýhos, Martinec a Tvrdík.

Piráti také chtějí čtvrtfinále, přehráli Kometu

Na střídačku Chomutova se v pátek vrátil Vladimír Růžička, a byl to návrat vítězný. Co Piráti nezvládli v první polovině utkání, to si plně vynahradili v té druhé, kdy vstřelili Brňanům rovnou pět branek. Kometa ztratila náskok po Tonově gólu, ve třetí třetině sice ještě vyrovnala na 2:2, ale domácí tým pak do tří a půl minuty vměstnal tři přesné trefy a pohlídal si jednoznačné vítězství 5:2. V jeho prospěch jasně hovořil i střelecký poměr 40:19. Dvakrát mířil do černého David Kämpf, lídr extraligového bodování Roman Červenka rozšířil své konto o jeden gól.

Vladimír Růžička (trenér Chomutova): „V první třetině bylo Brno malinko lepší než my, sice jsme ze začátku šance měli, ale Brno šlo do vedení. Od druhé třetiny jsme začali Brno přehrávat a srovnali. Měli jsme poměrně velký tlak. Ve třetí třetině jsme to měli pod kontrolou s tím, že jsme dostali nešťastný gól. Bylo důležité, že jsme se dostali ke vstřelení branek. Pro nás přinesly cenné vítězství za tři body."

Martin Pešout (asistent trenéra Komety Brno): „V jednom utkání jsme sehráli vlastně dva zápasy. V první půlce jsme hráli docela dobře, vedli jsme, ale druhá polovina se nám vůbec nepovedla, hlavně od stavu 2:2. Napadaly nám tam laciné góly a domácí pak zaslouženě vyhráli."

PIRÁTI CHOMUTOV – HC KOMETA BRNO 5:2 (0:1, 1:0, 4:1)

Branky a nahrávky: 32. Skinner, 42. Kämpf (Květoň), 49. Červenka (Tomica, Račuk), 52. Harant (Račuk), 53. Kämpf (Mrázek) – 12. Ton (Hruška), 45. Ostřížek (Ton, Hruška).
Rozhodčí: Šindler, Hrubý – Jelínek, Ondráček.
Vyloučení: 1:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 40:19.
Diváci: 4911.
Nejlepší hráči: David Kämpf – Jan Hanzlík.
Piráti Chomutov: Kristan – Rutta, Skinner, Valach, Mrázek, Šidlík, Pereťagin, Harant – D. Kaše, Červenka, Tomica – Květoň, Kämpf, Hřebejk – Ölvecký, Dušek, Sklenář – Chlouba, Račuk, Chrpa. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kuboš, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Trška, Malec, Kozák – Dočekal, Čermák, R. Zohorna – Špirko, Němec, Káňa – Ton, Hruška, Ostřížek – Vondráček, H. Zohorna, Burian – Dvořák. Trenéři: Zábranský, Pešout a Pokorný.

Sparta ovládla nájezdy, Třinci dál teče do bot

Pod velkým tlakem svého moravskoslezského rivala se nachází Třinec, který zahájil těžký domácí dvojboj proti pražské Spartě. A nevyvíjelo se to pro něj vůbec dobře. Po trefách Černocha a Piskáčka prohrával v 17. minutě už 0:2, ovšem hned po 38 sekundách snížil Adamský, jenž načal osmou stovku extraligových startů. Plíhal po přestávce vystřelil Ocelářům vyrovnání a další gól ze hry už nepadl, rozhodly tak až samostatné nájezdy. V nich jako první uspěl Irgl, ale Kudrna a Hamilton v poslední chvíli vývoj otočili a Sparta vyhrála čtrnáctý z posledních patnácti zápasů.

René Mucha (trenér Třince): „Na začátku byla na hráčích vidět nervozita, vstup nebyl optimální. Prohrávali jsme o dvě branky, hráči pak ale ukázali velkou morální sílu a dokázali srovnat. Ve třetí třetině jsme možná více byli na puku, pokaždé jsme ale chodili do plných. Soupeř efektivně bránil střední pásmo, těžko jsme se prosazovali. V prodloužení to mohlo padnout na obě strany, v dovednostní soutěži byl lepší soupeř a já mu gratuluji k vítězství."

Josef Jandač (trenér Sparty Praha): „Do utkání jsme měli dobrý vstup, vedli jsme 2:0. Třinec pak začal mít více ze hry a zaslouženě vyrovnal. V poslední třetině jsme byli pod větším tlakem. Měli jsme nějaké ojedinělé šance, Třinec ale měl optický tlak. V prodloužení mohly rozhodnout oba týmy, ale nepadlo to tam. V penaltách jsme byli lepší my. Stejně jako v Plzni jsme si nacvičili hru v oslabení, jsme rádi, že se to zvedlo."

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC SPARTA PRAHA 2:3 po nájezdech (1:2, 1:0, 0:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 17. Adamský (Dravecký, Plíhal), 27. Plíhal (Svačina, Dravecký) – 13. Černoch (Čajkovský, Hamilton), 17. Piskáček (Přibyl, Forman), rozh. náj. Hamilton.
Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 3:6, navíc Klimek (Sparta) 10 minut.
Bez využití.
Střely na branku: 35:24.
Diváci: 4986.
Nejlepší hráči: Tomáš Plíhal – Danny Taylor.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – M. Doudera, Galvas, Jank, Stehlík, Slovák, Hrabal, Nosek – Irgl, Kopecký, Tybor – Dravecký, Plíhal, Svačina – Rufer, Polanský, Adamský – Matuš, Kovařčík, Jašek. Trenéři: Dopita a Mucha.
HC Sparta Praha: Taylor – Piskáček, Polášek, Čajkovský, Švrček, Hrbas, Mikuš, Eminger, Kalina – Forman, Dragoun, Přibyl – Hamilton, Klimek, Kudrna – Netík, Pech, Kumstát – Černoch, Hozák, Procházka. Trenéři: Jandač a Moták.

Boleslav otočila zápas s Plzní a je pátá

Aniž by věděli o vývoji ostatních duelů, Bruslaři dobře věděli, že proti Plzni potřebují vyhrát. První třetina ale vyšla lépe indiánům, kteří vedli zásluhou Jeřábkovy trefy v oslabení. Brzy po přestávce však Boleslav skóre otočila a ještě povedenější byla z její strany poslední část, ve které třemi brankami potvrdila vítězství 5:1. Vystřídala tak Olomouc na pátém místě tabulky, na čtvrtý Hradec navíc ztrácí jediný bod. V plzeňském dresu prožil extraligovou premiéru teprve šestnáctiletý reprezentant David Kvasnička.

Marian Jelínek (trenér Mladé Boleslavi): „Začali jsme jak po kokainovém večírku, to bylo opravdu tragické. Z vlastní chyby takhle nabídneme soupeři gól... Po první třetině jsme stáhli sestavu na tři pětky, naštěstí to pomohlo. Jen jsme se obávali toho, že jsme na tři formace hráli už v Hradci. Zápasů je hodně, jsme rádi, že jsme utkání fyzicky vydrželi. Dali jsme góly, což soupeři bere sílu, nám ji to naopak dodávalo. Až do konce jsme pak vydrželi ve velmi dobrém pohybu. Tři body pro nás mají cenu zlata. Plzeň má nyní naše konkurenty, věřím, že porazí Zlín i Chomutov. Od teď jí fandím."

Michal Straka (trenér Plzně): „Myslím, že jsme nezačali špatně, v první třetině to bylo z naší strany docela slušné. Veděli jsme, že po nás Boleslav půjde. Včas jsme posouvali puky, nedostali jsme se pod tlak, navíc se nám podařilo dát gól v oslabení. Ale pak jsme zápas ztratili, hlavně během tří minut druhé třetiny. Začali jsme ztrácet puky, byli jsme lehkovážní. Boleslav chodila do přesílení, otočila zápas a zaslouženě vyhrála. V závěru jsme to zkoušeli stáhnout na tři pětky, ale třetí gól domácích rozhodl."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC ŠKODA PLZEŇ 5:1 (0:1, 2:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 22. Musil (Hyka), 23. Klimenta (Klepiš, Holub), 44. Pacovský (Jarůšek, Výborný), 51. Lenc (Klepiš, Rýgl), 57. Hyka (Bárta) – 6. Jeřábek (Kratěna).
Rozhodčí: Fraňo, Polák – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 4:4.
Bez využití.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 31:27.
Diváci: 3853.
Nejlepší hráči: Radan Lenc – Ondřej Kratěna.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Voráček, Stříteský, Holub, Robar, Rýgl, Kučný – Pacovský, Výborný, Jarůšek – Lenc, Klepiš, Klimenta – Pabiška, Musil, Hyka – Bárta, Hruška, Ďurač. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC Škoda Plzeň: Polívka – Kudroč, Jeřábek, Kadlec, Kvasnička, Kubka, Sklenička – Indrák, Kracík, Kubalík – Kratěna, Bližňák, Johnson – Hrňa, Preisinger, Svoboda – Hollweg, Lev, Poletín. Trenéři: Straka, Čihák a Špaček.

Vítkovice ve Varech přiživily šanci na desítku

Až nečekaně vysoký výsledek přineslo utkání dvou soupeřů, kteří se mohou potkat v play out. Ale také nemusí. Vítkovice totiž suverénním způsobem ovládly bitvu v Karlových Varech, přestože už v šesté minutě prohrávaly. Moravané vyrovnali z oslabení a pak jim skvěle vyšla druhá třetina, v níž nasázely Energii čtyři góly. Na devátý Třinec i desátou Kometu tak ztrácejí pouhé tři body.

Karel Mlejnek (trenér Karlových Varů): „V první třetině jsme nějaké příležitosti měli, ale inkasovaná branka v naší přesilovce dala ráz i druhé třetině. Náš výkon byl ostudný, ostudný, nemám k tomu více, co bych řekl."

Ladislav Svozil (trenér Vítkovic): „Samozřejmě jsme chtěli bodovat, což se nám podařilo. Utkání jsme ale nezačali vůbec dobře, prohrávali jsme 0:1 a domácí jsme během prvních dvanácti minut pustili do tří přečíslení. Naštěstí jsme v oslabení vyrovnali a od druhé třetiny, kdy jsme proměnili přesilovku, jsme už byli jasně lepším celkem. Chtěl bych za to mužstvu poděkovat, protože utkání pro nás nebylo z psychického hlediska jednoduché."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC VÍTKOVICE STEEL 1:5 (1:1, 0:4, 0:0)

Branky a nahrávky: 6. Rachůnek (Bičánek, Svoboda) – 12. Szturc (Kovář), 21. Kolouch (Kucsera, Vandas), 24. Čerešňák (Olesz, Hlinka), 33. Zdráhal (Štencel, Sloboda), 34. Kucsera (Vandas, Kolouch).
Rozhodčí: Hejduk, Lacina – Bláha, Frodl.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 0:2.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 23:28.
Diváci: 2077.
Nejlepší hráči: Tomáš Rachůnek – Lukáš Kucsera.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Dvořák, Bičánek, Benák, Gulaši, Redlihs, M. Rohan, J. Tomeček – Bartek, Haščák, Vachovec – Svoboda, Kůs, Rachůnek – Huna, Kverka, Gorčík – V. Tomeček, Osmík, Koblasa. Trenéři: Mlejnek, Antonik a Kněžický.
HC VÍTKOVICE STEEL: Bartošák – Čerešňák, Kovář, Štencel, Pastor, Sloboda, Klok – Olesz, Hlinka, Kafka – Vandas, Koloch, Kucsera – Zdráhal, Balán, Hovorka – Szturc, Burger, Němec. Trenéři: Svozil a Petr.

Tygři přetlačili Moru a slaví 38. vítězství

Vzhledem ke dvoubodovému vítězství Sparty bylo jisté, že Liberec si Prezidentský pohár ještě pojistit nemůže. A Olomouc opět prokázala, jak si na vedoucí tým tabulky věří. Za celých 60 minut se jí však nepodařilo to nejdůležitější – dát gól! Marek Schwarz opět zazářil 27 zákroky, klíčovou branku vstřelil těsně před druhou sirénou ve vlastním oslabení Jaroslav Vlach. Definitivní razítko přidal až v olomoucké hře bez brankáře Radivojevič. Liberec tak vyhrál 38. zápas v základní části, což se mu podařilo jako prvnímu týmu v historii české i československé soutěže!

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): „Byl to kvalitní zápas s dobrým výkonem. Mužstvo bojovalo, měli jsme několik šancí. Po naší chybě jsme dostali gól, ale to nás tak nemrzí. Mrzí nás ty nevstřelené góly. S tím zápasíme celou sezonu. Martin Vyrůbalík udělal správnou věc, ani chvíli nad tím nepřemýšlel, to musíme ocenit (přiznal se, že spoluhráč spadl o jeho hokejku, čímž zrušil trest soupeře – pozn. red.). V boji o šestku jsme si to zkomplikovali, ale zase si nemůžeme myslet, že budeme porážet každého. Ale zbylé tři zápasy chceme vyhrát.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Odehráli jsme těžké utkání s velmi kvalitním domácím týmem. Dokázali jsme ho odehrát velice aktivně a obětavě. To, co soupeř vymyslel v naší třetině, pochytal Schwarz. Že jsme překonali rekord, to je skvělá reklama pro náš klub. Vyrůbalíkovo přiznání je gesto, které hýbe českým hokejem. Klobouk dolů před ním.“

HC OLOMOUC – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 40. Vlach (Vitásek, Plodek), 59. Radivojevič (Vampola).
Rozhodčí: Šír, Čech – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 4:7.
Bez využití.
V oslabení: 0:2.
Střely na branku: 27:31.
Diváci: 5141.
Nejlepší hráči: Branislav Konrád – Marek Schwarz.
HC Olomouc: Konrád – Skrbek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek – Buc, Herman, Laš – Eberle, Řípa, Holec – Skladaný, Húževka, Mikúš – Pekr, Rác, Vodný. Trenéři: Venera a Tomajko.
Bílí Tygři Liberec: Schwarz – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk, Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Plodek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach. Trenéři: Pešák a Čermák.

Pardubice v záchranářské bitvě přehrály Litvínov

V Pardubicích nešlo o postupová místa, ale střet tabulkových sousedů nabízel velkou otázku: Odskočí domácí Litvínovu, nebo je soupeř dorovná na barážové příčce? Nakonec platila první varianta, Dynamo vyhrálo poprvé od reprezentační přestávky – a dlužno říct, že zaslouženě. Soupeře přestřílelo jednoznačně 34:11, ovšem těsný gólový rozdíl určil brejk Petra Sýkory z 27. minuty. Předposlední Verva teď ztrácí na Pardubice šest bodů.

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): „Jsme ve stejné situaci jako Litvínov. Jsem strašně rád kvůli hráčům, že jejich práce má konečně nějaký výsledek a body zůstaly doma. Ověřili jsme si, že ne všechno, co děláme, je špatně. Jen by to chtělo, abychom v zápasech dokázali odskočit o více než gól. Pak se to táhne čtyřicet minut a při vedení o jedinou branku se stresujeme při každé střele. Měli jsme nějaké akce, po kterých jsme mohli navýšit vedení, ale zápasy asi opravdu budou takhle těsné.“

Jiří Šlégr (asistent trenéra Litvínova): „Zápas jsme začali zbytečně opatrně a v první třetině jsme měli jen tři střely na bránu, což není ideální. V kabině jsme si řekli, že musíme víc střílet, ale druhou část jsme chtěli začít úplně jinak, ne pustit soupeřova útočníka do brejku. Podařilo se nám vyrovnat, ale vzápětí Pardubice po nešťastné situaci, kdy obránci přeskočil kotouč přes hokejku, znovu skórovaly. Situace nebyla dobrá, neboť jsme museli dotahovat. Zkusili jsme i hru bez brankáře, ale bohužel to nevyšlo. Pro nás už začalo play out a v něm budou mít všechna utkání podobný charakter. Nebude padat hodně gólů, týmy budou stejně jako dnes hrát opatrně.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC VERVA LITVÍNOV 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 13. Marcinko (Redenbach, Gregorc), 27. Sýkora – 24. Hübl (Kubát, Lukeš).
Rozhodčí: Hodek, Pešina – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 4:9, navíc Kubát (Litvínov) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 34:11.
Diváci: 7338.
Nejlepší hráči: Petr Sýkora – Michael Petrásek.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Štajnoch, Čáslava, Ščotka, Gregorc, Bokroš, Šeda – Sýkora, Nahodil, Marcinko – Moňa, Redenbach, Orsava – Rapáč, Tomášek, Poulíček – Voženílek, Kaut, Beran. Trenéři: Draisaitl, Potajčuk a Král.
HC Litvínov: Petrásek – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo – Martynek, Hübl, Trávníček – Hořava, Reichel, Lukeš – Duda, Šimeček, Piroš – Jurčík, Válek, Gerhát – Jánský. Trenéři: Rulík a Šlégr.

Tabulka Tipsport extraligy po 49. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 49 30 8 3 8 161:101 109
2. HC Sparta Praha 49 27 7 6 9 185:126 101
3. HC Škoda Plzeň 49 22 6 5 16 156:132 83
4. Mountfield HK 49 22 4 7 16 133:132 81
5. BK Mladá Boleslav 49 20 6 8 15 144:131 80
6. HC Olomouc 49 20 5 9 15 110:110 79
7. Piráti Chomutov 49 21 3 7 18 125:136 76
8. PSG Zlín 49 19 6 6 18 115:114 75
9. HC Oceláři Třinec 49 16 6 5 22 119:121 65
10. HC Kometa Brno 49 19 2 4 24 122:139 65
11. HC VÍTKOVICE STEEL 49 16 6 2 25 133:140 62
12. HC Dynamo Pardubice 49 16 2 4 27 108:142 56
13. HC VERVA Litvínov 49 9 9 5 26 104:132 50
14. HC Energie Karlovy Vary 49 13 3 2 31 108:167 47

Další program Tipsport extraligy

Neděle 28. února – 50. kolo:

15:00 HC Oceláři Třinec – HC Škoda Plzeň
15:00 HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice
15:30 HC VERVA Litvínov – HC Energie Karlovy Vary
15:30 HC Kometa Brno – BK Mladá Boleslav
15:30 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Olomouc
17:00 Mountfield HK – Piráti Chomutov
17:20 Bílí Tygři Liberec – PSG Zlín (ČT sport)

Úterý 1. března – 51. kolo:

17:20 HC Olomouc – HC VERVA Litvínov
17:20 HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK
17:20 HC VÍTKOVICE STEEL – Bílí Tygři Liberec
17:20 HC Dynamo Pardubice – HC Kometa Brno
17:20 PSG Zlín – HC Škoda Plzeň
17:20 Piráti Chomutov – HC Sparta Praha
17:20 BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz