Derby vládne Mountfield, Verva obrala Kometu. Slaví i Sparta a Liberec

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

Stačilo pět týdnů a Tipsport extraliga uzavírá první čtvrtinu základní části. Sedmička duelů 13. kola nabídla spoustu zajímavostí, branek i dramatických situací. Očekávané východočeské derby znovu ovládli hokejisté Mountfieldu, kteří nasázeli Dynamu šest branek. Sparta zdolala Chomutov, Liberec doma vyhrál nad Vítkovicemi. Jihlava nedala ani gól v Olomouci. Překvapením kola je výhra posledního Litvínova nad Kometou. Mladá Boleslav doma padla s Třincem, Plzeň loupila ve Zlíně po nájezdech.

Dramatická bitva pro domácí, rozhodl Smejkal

Hokejisté Chomutova na svém ledě klopýtají, ovšem venku byli dosud výborní, Spartě ovšem O2 aréna svědčí. Vzájemný duel naplnil předpoklady, hrál se dramatický a vyrovnaný hokej. Soupeři se prosadili z prvních kloudných střel, na trefu Vondrky rychle odpověděl Uher. Kapitán Pirátů po přestávce přidal druhý zásah, Sparta odpověděla ve 32. minutě, když se prosadil Nor Reichenberg. Ve třetím dějství měli převahu svěřenci trenérů Kalouse a Nedvěda, parádní bekhendovou střelou ji ve vítěznou akci korunoval Jiří Smejkal. Sparta vydřela třetí domácí výhru za sebou, naopak Piráti si připsali čtvrtou porážku v řadě.

Jaroslav Nedvěd (trenér Sparty): "Vítězství se nám nerodí úplně jednoduše,  o to je ale cennější. Myslím, že si diváci přišli na své, šance byly na obou stranách. Nakonec se to štěstím a důrazem před brankou přiklonilo k nám. Jsme rádi, že jsme udělali sérii, která by nám mohla přinést klid na hokejky. Byl to zlepšený výkon, hlavně v defenzivě.  Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Výborný výkon podal brankář David Honzík. Všem hráčům děkuji za zodpovědný výkon."

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "Myslím si, že jsme od začátku viděli výborné utkání. Bylo vidět, že obě mužstva chtějí vyhrát a tomu byla samozřejmě podřízena i hra. Chtěli jsme Spartu zatlačit, vytvořit si šance, hrát ze zodpovědné obrany, vystrkovat drápky a pokusit se o brejkové situace, což jsme vyplnili. Bohužel je škoda, že jsme nedali třetí branku, protože věřím, že pak bychom minimálně bod odvezli. Končíme první čtvrtinu s 21 body a nemáme hráčům co vytknout. Podali výborný výkon."

HC SPARTA PRAHA – PIRÁTI CHOMUTOV 3:2 (1:1, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 6. Uher (Vrána), 32. Reichenberg (Kudrna), 53. Smejkal (Vrána, Říčka) – 5. Vondrka (Mrázek), 24. Vondrka (Huml, Tomica).
Rozhodčí: Hradil, Kika – Brejcha, Jelínek.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 0:0
Střely na branku: 24:26.
Diváci: 6582.
Nejlepší hráči: Petr Vrána – Michal Vondrka.:
HC Sparta Praha: Honzík – Pavelka, Dvořák, Kalina, Mikuš, Zámorský, Piskáček – Smejkal, Pech, Saponari – Forman, Hlinka, Klimek – Uher, Vrána, Říčka – Kudrna, Reichenberg, Kumstát. Trenéři: Kalous a J. Nedvěd.
Piráti Chomutov: J. Laco – Flemming, Mrázek, Valach, Rašner, Slovák, Dlapa, Grman – Vondrka, Huml, Tomica – V. Tomeček, Růžička ml., Sklenář – Skokan, Chlouba, Poletín – Koblasa, Lauko, Chrpa. Trenéři: Růžička st., Martínek a J. Šťastný.

Bílí Tygři slaví, Vítkovice srazil gól Bulíře

V pěti předchozích zápasech vybojovali jediné vítězství, hokejisté Liberce potřebovali v duelu s Vítkovicemi nutně uspět. Nakonec se jim to povedlo, ale pořádně se nadřeli. Hosté přijeli posíleni vysokým skalpem Litvínova,. pod Ještědem se však hrál urputný zápas, jemuž kralovali gólmani Will s Dolejšem. Jako první otevřel skóre z přesilovky domácí Bakoš, až 57 vteřin po startu třetího dějství srovnal Lev. Když se zdálo, že by mohlo dojít na prodloužení, přesně zamířil Bulíř a potvrdil tříbodovou radost pro Bílé Tygry. Vítkovice si připsaly čtvrtou porážku venku za sebou.

Filip Pešán (trenér Liberce): "Je jasné, že o výsledku rozhodly především přesilové hry. Využili jsme o jednu přesilovku více, což byl nakonec jediný rozdíl. Jinak byl zápas nesmírně vyrovnaný nejen výsledkem, ale také systémem a hrou. Jsem rád, že jsme tentokrát ten rozdílový gól dali my."

Jakub Petr (trenér Vítkovic): "Myslím si, že to bylo velmi vyrovnané utkání plné tvrdých soubojů. Vstup do něj nám docela vyšel, Liberec se však dostal do hry přesilovkami. Ve druhé třetině nám mohli Tygři odskočit, hráli parádně, ale přestáli jsme to. Trpělivostí jsme se dočkali šance k vyrovnání, kterou jsme využili, ale naopak jsme neproměnili příležitost k vedení v přesilové hře a domácí nás potrestali. Zápas rozhodly přesilovky. Byli jsme blízko alespoň k bodu, ale Liberec měl více šancí a vyhrál asi zaslouženě."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 17. Bakoš (Ševc, L. Krenželok), 58. Bulíř (Ševc) – 41. Lev (O. Roman)
Rozhodčí: Bulanov (Rusko), Sýkora – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 6:8.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 20:15.
Diváci: 4987.
Nejlepší hráči: Martin Bakoš – Daniel Dolejš.
Bílí Tygři Liberec: Will – Havlín, Ševc, Jánošík, Šmíd, Kolmann, Derner, Pyrochta – Bulíř, P. Jelínek, Krenželok – Bakoš, Redenbach, Jašek – J. Stránský, Lakatoš, Ordoš – Jeník, Špaček, J. Vlach. Trenéři: Pešán a Mlejnek.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Dolejš – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk –  Tybor, Roman, D. Květoň – Dej, Lev, Olesz – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Š. Stránský, Kurovský – Hudeček. Trenéři: Petr a Trnka.

Dukla mlčela, Mora doma konečně zabrala

Mimo svůj stadion si počínají slušně, jenže doma to v podání hráčů Olomouce zatím byla velká bída. Venerova armáda před vlastními fanoušky zdolala jen Liberec, do zápasu proti Jihlavě navíc nastupovala po vysoké prohře v Brně. Ovšem Hanáci zvedli hlavy a s houževnatým soupeřem si poradili. Dukla střelecky mlčela, ani jednou nedokázala překonat výborného Konráda, Naopak Škarka ve druhé třetině převezli Burian s Eberlem. Domácí už náskok nepustili a doma konečně slaví vítězství. Jihlava nenavázala na zápasy v Plzni či Chomutově,, podobně jako v pátek s Hradcem Králové neskórovala a tudíž nebodovala.

Zdeněk Moták (asistent trenéra Olomouce): "Dosáhli jsme na velmi důležité vítězství, body to jsou nesmírně ubojované. Chtěli jsme hrát aktivně a vstoupit do utkání bez bázně, což se nám de facto vydařilo. Klíčovější však byla přece jen druhá třetina, v níž jsme se dostali do gólového trháku. Závěr už jsme si tak celkem v klidu pohlídali. Velmi cenná je i vychytaná Konrádova nula, celé psychice týmu to určitě výrazně přidá."

Petr Vlk (trenér Jihlavy): "Utkání se nám nepovedlo. První třetina sice nebyla vyloženě špatná, jenže jsme se nechali často zbytečně a hloupě vylučovat. Ve druhé třetině jsme se navíc toho nedokázali vyvarovat, což soupeři nesmírně pomohlo. Druhá obdržená branka už hrála prakticky do karet Olomouci, po tomto zásahu se totiž uklidnili, což naše šance na zdramatizovaní posunulo na úplné minimum. Nebyli jsme k tomu ještě dostatečně odvážní, domácí tak celkem zaslouženě vyhráli."

HC OLOMOUC – HC DUKLA JIHLAVA 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 33. Burian (Vyrůbalík, Ondrušek), 37. Eberle (J. Knotek), 49. J. Knotek (Eberle, Vyrůbalík)
Rozhodčí: Kubičík, Pešina – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 32:18.
Diváci: 4134.
Nejlepší hráči: Jan Knotek – Jakub Škarek
HC Olomouc: Konrád – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Ondrušek, J. Galvas, L. Galvas, Staněk – Eberle, J. Knotek, Laš – Skladaný, Sundher, Burian – Ostřížek, B. Mráz, Strapáč – Holec, Herman, R. Vlach. Trenéři: Venera, Moták a Tomajko.
HC Dukla Jihlava: Škarek – de la Rose, Suchánek, Šidlík, J. Zdráhal, Bryhnisveen, Ulrych, Váňa – T. Kubalík, Skořepa, Jiránek – Čachotský, Seman, Rys – Žálčík, M. Hlinka, Anděl – Macík, Hubáček, Diviš. Trenéři: Vlk a Zeman.

Derby vládne Mountfield, Rybár znovu neprůstřelný

Bilance východočeského derby historicky vyznívá mnohem lépe pro hokejisty Hradce Králové, ani první letošní bitva rivalů na tom nic nezměnila. Svěřenci trenérů Sýkory, Hynka a Martince brali jasné domácí vítězství. Hodně jim pomohla vedoucí trefa Gregorce z přesilovky, po přestávce se dvakrát přidal střelec Bednář, skórovali i Köhler, Vopelka a Jarůšek. Pardubičtí se snažili, jenomže tentokrát neměli nárok. V brance Mountfieldu si už třetí zápas s čistým kontem připsal Patrik Rybár. Mountfield nabral páru a slaví páté vítězství v řadě, v derby se radoval už pošesté v za sebou! Dynamo po čtyřech utkáních s bodovým ziskem vyšlo tentokrát naprázdno.

Václav Sýkora (trenér Hradce Králové): "Do zápasu jsme vstoupili možná trochu opatrněji, než jsme chtěli. Podařilo se nám ale dát první gól, což nás nastartovalo. Rozhodující byl začátek druhé třetiny, kdy jsme v krátkém sledu zvýšili na 3:0, po čtvrtém gólu jsme se definitivně uklidnili a věřili, že zápas dovedeme do vítězného konce. Někdy se říká, že derby nemá favorita, že se nedá usuzovat z postavení týmů. Jsme ale moc rádi hlavně kvůli divákům, že jsme ten zápas zvládli.“

Miloš Holaň (trenér Pardubic): "Zápas ve vynikající atmosféře, ale s trpkým koncem pro nás. Musím sportovně uznat, že Hradec byl dneska jednoznačně lepší. Ze začátku jsme hráli dobře, asi to byla otázka prvního gólu, kde jsme udělali faul nefaul v naší třetině a z přesilovky inkasovali. Ve druhé třetině rozhodly naše individuální chyby o tom, že Hradec zvýšil vedení. Upozorňovali jsme hráče na předbrankový prostor, odkud padají góly, upozorňovali jsme i na konkrétní hráče, přesto jsme Milanovi vůbec nepomohli. Navíc jsme byli i plonkoví v přesilových hrách, kde jsme možná mohli soupeři nějaký ten gól zasadit, ale ani to nevyšlo.“

MOUNTFIELD HK – HC DYNAMO PARDUBICE 6:0 (1:0, 3:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 18. Gregorc (Koukal, Jaroslav Bednář), 22. Jaroslav Bednář (Cingel, F. Pavlík), 25. Köhler (Šimánek, F. Pavlík), 30. Jaroslav Bednář (Cingel), 46. Vopelka (Červený), 57. Jarůšek (Dragoun, Šimánek)
Rozhodčí: Lacina, Šír – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 26:13.
Diváci: 6890 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Jaroslav Bednář – David Tomášek.
Mountfield HK: Rybár – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Vydarený – Köhler, Dragoun, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Cingel – Vopelka, Koukal, Červený – Jarůšek, Zigo, Látal. Trenéři: V. Sýkora, Hynek a T. Martinec.
HC Dynamo Pardubice: Klouček – Trončinský, Wishart, Cardwell, Čáslava, Mojžíš, Ščotka – J. Sýkora, Marosz, Perret – Vondráček Tomášek, Treille – Quenneville, Bojko, Rolinek – Beran, Poulíček, Starý. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.

Zlín stihl bod, nájezdy ale patřily Plzni

V minulých zápasech si vedli znamenitě, hokejisté Zlína vyhráli šest ze sedmi posledních utkání. Dlouho to ovšem vypadalo, že proti Plzni tentokrát odejdou z duelu zklamaní. Škoda si totiž vybudovala třígólový náskok – jednu z tref zařídil Dominik Kubalík, který skóroval v osmém klání za sebou, dvakrát přesně mířil Mertl. Jenomže Berani jsou bojovníci. Nejprve premiérovou extraligovou brankou snížil Fryšara, v čase 59:29 a hře bez gólmana pak vyrovnal David Šťastný. Zápas musel do prodloužení, nakonec rozhodovaly nájezdy. Ten klíčový předvedl hostující Mertl, takže Škoda má přece jen vítězství. Je to už osmá plzeňská výhra z posledních devíti utkání.

Martin Hamrlík (trenér Zlína): "Nevstoupili jsme do utkání dobře, vůbec jsme nehráli, co jsme si řekli. Málo jsme stříleli a Plzeň byla agresivnější, my se zase nedostávali k dorážkám. Potom se všechno zlepšilo, ale neproměnili jsme tutovky. A když soupeř přejel do útoku, dal gól. O to cennější je pro nás bod, jelikož za stavu 1:4 to nebylo lehké. Ukázali jsme, že všechno se dá dotáhnout. Zmáčkli jsme to na maximum a i bod za toho stavu proti silné Plzni je pro nás malé vítězství.“

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "V úvodu nám to šlo, dobře jsme forčekovali. Ve druhé třetině nás ale začal Zlín přehrávat, a je paradoxem, že jsme ji vyhráli 3:1. Třetí třetinu jsme však nadále byli horší a soupeř dokázal srovnat. Sportovně musím uznat, že zaslouženě. V prodloužení je třeba vyzdvihnout práci Hollwega a ostatních, zblokovali mnoho střel a pomohli nám dostat zápas do nájezdů, kde už jsme bod navíc sebrali.“

AUKRO BERANI ZLÍN – HC ŠKODA PLZEŇ 4:5 po nájezdech (1:1, 1:3, 2:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 20. O. Veselý (Okál), 40. O. Veselý (Matějíček), 55. Fryšara (Kubiš), 60. Šťastný (Roberts Bukarts) – 11. Mertl (Gulaš), 28. Hollweg (Preisinger, Schleiss), 35. D. Kubalík (Preisinger), 36. Mertl (D. Sklenička), rozhodující nájezd. Mertl
Rozhodčí: Hodek, Souček – Ondráček, Špůr.
Vyloučení: 3:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku:
Diváci: 3843.
Nejlepší hráči: Ondřej Veselý – Tomáš Mertl.
Aukro Berani Zlín: Kašík – Matějíček, Řezníček, Ferenc, Freibergs, Petran, Valenta, Žižka – Ondráček, Sedláček, Kubiš – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Okál, Popelka, Veselý – Rihards Bukarts, Fryšara, Gago. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.
HC Škoda Plzeň: M. Svoboda – Jones, Moravčík, Kadlec, Sklenička, Čerešňák, Pulpán – Gulaš, Mertl, Schleiss – Kindl, Stach, D. Kubalík – Indrák, Kracík, P. Straka – Hoillweg, Preisinger, Kodýtek. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Čihák a Jiří Hanzlík.

Bruslaři spali, pak Oceláře marně stíhali

Středočeši to proti Ocelářům v minulé sezoně uměli, ze vzájemných utkání posbírali 10 bodů a nastříleli 16 branek. Jenomže první vzájemný duel letošní sezony dopadl opačně. Hostům hodně pomohl rychlý vedoucí gól, už po 72 vteřinách hry se prosadil Adamský. Bruslaři se pokoušeli odpovědět, jenomže ve 33. minutě je při vlastním oslabení nachytal Cienciala. A když dobře hrající Oceláři skórovali díky Irglovi záhy znovu, přiblížili se vítězství. Domácí sympaticky nic nevzdali, Klepiš s Knotem snížili, nicméně na vyrovnání už nedošlo. Tým trenérů Varadi a Zadiny rychle zapomněl na předchozí zaváhání v Pardubicích, nyní má před sebou čtyři zápasy doma. Naopak Mladá Boleslav je jako na houpačce. Po dvou vítězstvích přišla dvě víkendová utkání bez získaného bodu.

Patrik Augusta (trenér Mladé Boleslavi): "Špatně jsme vstoupili do utkání a obdrželi rychlý gól. Soupeř byl na koni, měl lepší pohyb a předčil nás ve většině herních činností. V první třetině jsme se tedy k ničemu nedostali. V té druhé jsme náš výkon trochu zvedli a hru vyrovnali. Poté se hrálo víc fyzicky na obou stranách. Když jsme začali hru pomalu převracet na naši stranu, tak jsme po hrubé chybě inkasovali druhý a třetí gól. To nás srazilo do kolen. V té chvíli, troufám si tvrdit, už nebylo moc lidí, kteří by nám věřili, že ještě se zápasem dokážeme něco udělat. To se nám ve třetí třetině povedlo, ale je špatné, že z toho nemáme ani bod."

Václav Varaďa (trenér Třince): "Jsme samozřejmě velmi rádi za tři body. Bylo to cenné vítězství, které se nerodilo vůbec snadno. Do poloviny zápasu jsme byli schopni dávat branky a hrát jednoduchý hokej, který nás v této sezóně zdobí. Na konci druhé třetiny nám pak pomohla poctivě ubráněná oslabení. Od 10. minuty druhé třetiny se Boleslav nastartovala, ale hráči odvedli dobrý výkon, zejména právě v oslabeních. Ve třetí třetině Mladé Boleslavi pomohl brzký gól. Domácím potom narostla křídla a po zbytek utkání byli lepší. Oceňuji, že jsme to ustáli ukázali charakter a blokovali střely. Šimon Hrubec podal výborný výkon, čímž nám zajistil velice cenné tři body."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:3 (0:1, 0:2, 2:0)

Branky a nahrávky: 43. Klepiš (Valský), 50. Knot (Hanzlík) – 2. Adamský (Polanský, Jank), 33. Cienciala (Rákos), 36. Irgl (O. Kovařčík)
Rozhodčí: Bejček, Hejduk – Hynek, Klouček.
Vyloučení: 6:4.
Bez využití.
Střely na branku: 34:29.
Diváci: 3423.
Nejlepší hráči: Ronald Knot – Martin Adamský.
BK Mladá Boleslav: Maxwell (41. J. Růžička) – Knot, Hanzlík, Kotvan, Říha, Hrdinka, Němeček – P. Musil, Holík, Lenc – Pacovský, T. Knotek, Valský – Klepiš, Žejdl, Orsava – M. Procházka, Urban, Pabiška. Trenéři: Augusta, Ujčík a Žabka.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Krajíček, M. Doudera, Jank, Linhart, Adámek, D. Musil – Martin Růžička, Marcinko, Rákos – Svačina, Polanský, Adamský – Irgl, Cienciala, Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík. Trenéři: Varaďa a Zadina.

Verva si vyšlápla na Kometu, nájezdy určil Hanzl

Papírové předpoklady zněly jasně, jenže zase jednou neplatily. Favoritem bitvy mezi Litvínovem a Kometou byli jednoznačně hosté, vedoucí tým tabulky přijel na sever Čech se sedmi výhrami v zádech. Naproti tomu domácí devětkrát padli a marně hledali cestu z krize. Souboj s obhájcem titulu ovšem svěřencům trenérů Rulíka a Stránského sedl. V brance všechno jistil bezchybný Petrásek, hodně vhod přišel první gól Lukeše, který korunoval aktivitu černo-žlutých. Krušnohorci pokračovali v poctivém hokeji, když vedli o tři branky, zdálo se, že mají vyhráno. Neměli. Kometa dokázala srovnat, postarali se o to Vincour s Čermákem. Ovšem nejhorší tým průběžného pořadí přesto nakonec slaví, výhru za dva body zajistil v nájezdech Válek.

Radim Rulík (trenér Litvínova): "Sehráli jsme daleko lepší zápas než ten poslední domácí, předvedli jsme krásné akce v přesilovkách, které jsme proměnili. Mužstvo si od začátku šlo pro to, aby bodovalo, byli jsme aktivnější. Jsem strašně rád, že jsme dali tři branky a strašně mě naopak mrzí, že jsme nezvládli závěr. Dalo se tomu předejít, věděli jsme o tom, že Brno má nebezpečné brejky, to jsme si nepohlídali. Je to silný tým a mají top hráče u nás, v situaci šest na čtyři nás potrestali. Byli jsme pak rádi, že jsme neinkasovali v oslabení, A že jsme v nájezdech získali druhý bod."

Petr Haken (asistent trenéra Komety): "Spoustu zbytečných vyloučení jsme měli hlavně v první třetině, často jsme hráli ve čtyřech, což nás stálo hodně sil. Jsme rádi, že mužstvo ukázalo sílu, a v tom krátkém čase, který nám zbýval do konce utkání, jsme ještě byli schopni vyrovnat. Za to týmu dík. Bod navíc si, upřímně řečeno, dnes Litvínov asi zasloužil."

HC VERVA LITVÍNOV – HC KOMETA BRNO 4:3 po nájezdech (1:0, 0:0, 2:3 – 0:0)

Branky a nahrávky: 11. F. Lukeš (Kubát, Sörvik), 48. Sörvik (F. Lukeš, M. Hanzl), 52. Nejezchleb (M. Hanzl, F. Lukeš), rozh. náj. Válek – 54. Bartejs (Haščák, Malec), 58. Vincour (J. Krejčík), 60. L. Čermák (Zaťovič, M. Erat)
Rozhodčí: Hribík, Petružálek – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 6:8.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 34:28.
Diváci: 4045.
Nejlepší hráči: František Lukeš – Hynek Zohorna.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Sörvik, Kubát, Gula, L. Doudera, Baránek, Z. Sklenička, Dietz – Nejezchleb, M. Hanzl, Lukeš – Matoušek, Gerhát, J. Černý – Jurčík, Válek, Trávníček – Hořava, Jícha, J. Doležal. Trenéři: Rulík a D. Stránský.
HC Kometa Brno: Čiliak – Štencel, Barinka, Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec, Mlčák – M. Erat, Hruška, Zaťovič – Vincour, Čermák, T. Svoboda – Haščák, V. Němec, Dočekal – Nahodil, H. Zohorna, Mallet. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Haken a Horáček

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Kometa Brno 13 8 2 2 1 53:30 30
2. HC Škoda Plzeň 13 7 3 2 1 59:29 29
3 HC Oceláři Třinec 13 7 1 2 3 40:31 25
4. Mountfield HK 13 7 1 1 4 30:23 24
5. HC Sparta Praha 14 7 1 0 6 38:38 23
6. Piráti Chomutov 13 5 2 2 4 34:32 21
7. Aukro Berani Zlín 13 4 3 1 5 33:31 19
8. HC VÍTKOVICE RIDERA 14 4 2 2 6 36:35 18
8. BK Mladá Boleslav 13 5 0 3 5 30:29 18
10. HC Olomouc 13 3 3 2 6 30:43 17
11. Bílí Tygři Liberec 12 5 0 0 7 22:38 15
12. HC Dynamo Pardubice 13 4 1 1 8 30:49 15
13. HC Dukla Jihlava 12 3 1 2 6 29:36 13
14. HC VERVA Litvínov 13 2 1 1 9 20:39 9

Další program Tipsport extraligy

Úterý 17. října – 14. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno
17:20 HC Olomouc – Piráti Chomutov (ČT sport)
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Dukla Jihlava
17:30 Aukro Berani Zlín – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
18:00 Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec

Čtvrtek 19. října – předehrávka 15. kola:
17:30 HC Dukla Jihlava – HC Sparta Praha

Pátek 20. října – 15. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Škoda Plzeň
17:20 HC VERVA Litvínov – Bílí Tygři Liberec (ČT sport)
17:30 Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav
18:00 HC Kometa Brno – Mountfield HK
18:00 HC Dynamo Pardubice – Aukro Berani Zlín

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz