PODCAST: Gól chci dát v každé power play, směje se Málek a myslí na zahraničí

Chance liga je nejvyrovnanější za dlouhé roky, každý tým bojuje o holé přežití a šestý a čtrnáctý tým dělí v tabulce pouhých pět bodů. Duda za Vsetín hrát nemůže, Havířov už jistě padá a Litoměřice nejspíš vyhrají základní část. Tyto a další témata z uplynulého týdne shrnuje nová epizoda podcastu 1. Liga, taky liga, jejímž hostem byl tentokrát mladý vsetínský brankář Jakub Málek.

V nejmladších kategoriích ho nezvali ani reprezentační akce, teď je Jakub Málek na roztrhání. Na Vsetíně je možná nečekaně jasnou jedničkou, je statisticky nejúspěšnějším brankářem Chance ligy, v Havířově dal jako první gólman v historii soutěže gól, při absenci Nicka Malíka se zúčastnil MS dvacítek a dokonce si zachytal proti nabušené Kanadě. A navíc si ho na pozici č. 100 na draftu zamluvili Ďáblové z New Jersey.

Česká brankářská naděje zažila hodně trubulentní a nebývale úspěšnou sezónu a o všech zmíněných tématech se Málek rozpovídal v aktuální epizodě. Jak to bylo s podnapilým ruským týmem na MS v Kanadě? Je kanadská dvacítka opravdu tak odskočená od zbytku světa? A co říká na pořádání MS v náhradním termínu v létě?

Taky jsme samozřejmě probrali jeho výstavní trefu z Havířova přes celé hřiště, po které mu nonstop drnčel telefon. Co se musí sejít, aby brankář v zápase skóroval? A dávají si na něj hráči soupeře při power play pozor? A kolik gólů dá přes celé hřiště na tréninku?

Taky jsme se věnovali tréninkovým metodám gólmanského kouče Romana Peschouta, rozebrali jsme Málkovy vyhlídky pro další sezónu a odhalili některé jeho rituály. Je těžké chytit perfektně provedený Michigan? A jak se dá připravit na nájezdy mistra v oboru Tomáše Čachotského? To vše a mnohem víc v nové epizodě.

Podcast 1. Liga, taky liga můžete poslouchat na kanále hokejcz na streamovacích službách Spotify, Apple Podcasts či Google Podcasts nebo na YouTube. Sledujte také instagramový účet @prvniliga.takyliga.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz