Slovenský smutek. Po zesnulém Sádeckém spáchal manažer sebevraždu

Foto: Twitter HC Slovan Bratislava

5. listopadu 2021, 11:47

Josef Prášek

V tomto týdnu přišla tragická zpráva, že slovenský útočník Boris Sádecký zemřel ve věku čtyřiadvaceti let. Bratislava Capitals ale zasáhla další událost: generální ředitel klubu Dušan Pašek mladší taktéž zemřel.

Podle slovenských médií Nový Čas a TV JOJ měl spáchat sebevraždu. Pašek tak dva dny po smrti Sádeckého zesnul, bylo mu pouhých 36 let.

„Je to obrovská ztráta pro slovenský sport a pro všechny, kdo Dušana znali. Měl před sebou celý život a velké plány na pomoc slovenskému hokeji. Byl to můj nejlepší přítel a jeho smrt mě hluboce zasáhla. Chtěl bych vyjádřit soustrast jeho nejbližší rodině," vzkázal Ivo Ďurkovič, prezident hokejového klubu Bratislava Capitals.

„Byl to můj nejlepší přítel a jeho smrt mě hluboce zasáhla."

Klub ještě vzkázal, že o dalším vývoji bude informovat v následujících dnech.

Pašek je bývalým skvělým hokejistou: během své aktivní kariéry třikrát vyhrál slovenskou ligu, hrál za Košice, Skalici, Piešťany, Banskou Bystrici či za Slovan Bratislava, dokonce zde vyrůstal a začínal s hokejem.

S veľkým zármutkom vám oznamujeme, že vo veku 36 rokov zomrel generálny riaditeľ klubu Bratislava Capitals Dušan Pašek....

Zveřejnil(a) iClinic Bratislava Capitals dne Pátek 5. listopadu 2021

Kariéru sice ukončil v roce 2016, ale o dvě sezony později si ještě krátce vyzkoušel angažmá v Česku, a to v dresu druholigového Hodonína. Stihl ale jen tři duely (3+1).

Poté u hokeje zůstal. V klubu iClinic Bratislava Capitals zastával pozici generálního ředitele a viceprezidenta.

Čest jeho památce.

Tragická zpráva ???

Zveřejnil(a) Hokej dne Středa 3. listopadu 2021

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz