Technika vyhlíží vyřazené hráče z první ligy, v přípravě má 33 jmen

Technika Hockey Brno | Foto: Instagram Technika Hockey Brno

13. srpna 2023, 16:43

Adam Bagar

Do přípravy brněnské Techniky, která se po šesti letech vrací na druholigovou mapu, se zapojilo hned 33 hokejistů. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Už dřív zveřejněná čtrnáctka hráčů je o jedno jméno chudší, do rodného Brna se nakonec nevrátí Lukáš Blaha. Bek s extraligovými zkušenostmi kývl na nabídku ze zahraničí, bude hrát druhou nejvyšší italskou soutěž za Feltre.

Zato do útoku se Technice rýsuje obrovská posila, do přípravy se zapojil i Kamil Brabenec. 47letý hráč s 575 extraligovými starty se už poněkolikáté vrací na hokejovou scénu, naposledy v sezoně 2021/22 válel za béčko Komety.

„Pokud "to tělo dá," jak sám říká, tak bude součástí kádru na novou sezonu. Jeho ohromné zkušenosti i hokejový um by jistě byly našemu mladému kádru velkou oporou,“ zní z klubu, který má aktuálně v kádru přes třicet hokejistů.

Trenérská dvojice Rech – Hýsek má k dispozici i juniory Techniky a Komety, hráče z okolí, borce, kteří se rozhodli jít do Brna studovat, a další hokejisty z loňské postupové družiny, kteří nadále usilují o smlouvu na novou sezonu.

„K týmu se ješte ke konci srpna připojí několik hráčů vyřazených z kádrů mužstev Chance ligy. Finální sestavu dvaceti až dvaadvaceti hráčů a dvou až tří golmanů pak chceme mít hotovou nejpozději 15. září,“ informuje Technika.

Aktuální kádr Techniky Hockey Brno

Hráči pod smlouvou:

Brankáři:
Dan Šembera, Jakub Nešpůrek.

Obránci:
Martin Dufek, Pavel Kubica, Jiří Kališ, Jaroslav Řehák.

Útočníci:
Lukáš Kaukič, Karel Benýšek, Pavel Tomaník, Tomáš Račický, Tomáš Čoupek, Erik Pospíšil, Martin Snášel.

Hráči v přípravě a na zkoušce:

Obránci:
David Sedláček, Tomáš Úlehla, Tomáš Sedláček, Karel Holík, Ondřej Blaško, Michael Fornál, Martin Lašák, David Šplíchal, Rostislav Šnajnar.

Útočníci:
Kamil Brabenec, Jiří Svatuška, David Karpíšek, Karel Medek, Nesim Harmin, Štěpán Linka, Sebastian Bartes, Rudolf Klíma, Alex Sever, Martin Adam, Jiří Růžek.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz