Trénuj a hraj zápasy s hobby hokejisty v moderním prostředí! Přihlášení přes známou aplikaci

3. února 2023, 8:00

hokej.cz redakce

Věnujete se hobby hokeji, ale v poslední době jste neměli kde trénovat nebo hrát zápasy? To se teď mění. Multifunkční Kapka resort ve Lhotě u Vsetína nabízí prostor na ledové ploše včetně tréninků, zápasů nebo třeba soustředění pro všechny hráče. A to v moderním prostředí nově otevřeného multifunkčního centra s komplexními službami. K přihlášení přitom stačí pár kliků na facebookové skupině, která nese název Kapka hobby hokej.

Kapka resort je nově otevřené sportovní a regenerační centrum ve Lhotě u Vsetína, které pod jednou střechou nabízí komplexní služby od wellness či masáží přes perfektně vybavenou posilovnu až po ubytování či stavování v restauraci. Jádrem unikátního resortu je ledová plocha podle severoamerického vzoru včetně moderních šaten a sociálních zařízení. Na své si tak přijdou samozřejmě i hobby hokejisté. Jaké služby mohou v Kapce využít?

Hobby trénink je v Kapce na programu každé pondělí. Jedná se o klasický hokejový trénink pod vedením trenéra s profesionální B licencí. Zlepšíte se mimo jiné v powerskatingu, střelbě nebo kombinaci. Rovněž si projdete nácvikem jednotlivých herních situací, které následně můžete uplatnit v Kapka hobby hockeyi.

Kapka hobby hockey se hraje vždy ve středu. Jedná se o hokejový zápas 10 na 10 bez nutnosti být součástí týmu. Stačí se jednorázově zaregistrovat na telefonním čísle +420 601 540 571 a poté se přihlásit na jednotlivé termíny přes facebookovou skupinu. Na místě se hráči náhodně rozdělí do dvou týmů a pak už jen hrají. A to rovných 90 minut! Pro členy skupiny je možnost dalších přátelských utkání vypisovaných dle programu pod hlavičkou Kapka týmu.

Hobby soustředění představuje možnosti víkendových kempů pro hobby hráče, kde kromě dvou tréninků na ledě absolvujete suchý trénink v posilovně a užijete si dalších služeb Kapka resortu jako je restaurace, wellness, masáže či ubytování. Soustředění je možné vytvořit na míru, případně je možné využít externích hokejových kempů, které v Kapce probíhají, a poznat tak nové lidi a spoluhráče.

Další možností pro amaterské hobby týmy je účast na Kapka hobby cupu. Jedná se o jednodenní turnaj amatérských týmu, kteří mezi sebou zápolí o Kapka cup a další hodnotné ceny. Nejbližší příležitostí zúčastnit se tohoto klání je 19. 2. 2023.

Kapka resort myslí i na zájemce, kteří by rádi s hokejem či bruslením rádi začali, ale na hobby trénink si (ještě) nevěří. V programu totiž nabízí i školu bruslení pro dospělé, kde se vše naučíte o úplných základů, navíc s možností půjčení bruslí a helmy.

Veškeré informace k jednotlivým službám Vám rádi poskytneme na telefonním čísle +420 601 540 571, emailu michal.nedbalek@kapkaresort.cz či na webových stránkách www.kapkaresort.cz nebo na FB stránkách https://www.facebook.com/groups/859764935307195.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz