Chcete vidět velké bitvy s Ruskem? Po víkendu startuje prodej vstupenek!

V prosinci se český národní tým parádně předvedl na turnaji Channel One Cup, kde vydřel skalpy Švédů i domácích Rusů, teď se blíží další dva duely Euro Hockey Tour - tentokrát na severu Moravy. První bitvu se sbornou uvidí ve čtvrtek 11. února třinecká WERK aréna (začátek v 18:30 hodin), další zápas se uskuteční o dva dny později od 13:30 hodin ve vítkovické Ostravar aréně.

Kdo chce být u toho, měl by si pospíšit. Už po víkendu totiž startuje předprodej vstupenek, zápasy budou premiérou české reprezentace na domácí půdě. Když se oba protivníci v únorovém termínu utkali před rokem, byly souboje v Karlových Varech a Praze oslavou hokeje i skvělým zážitkem na vyprodaných tribunách.

České národní mužstvo se nyní po delší době představí na severu Moravy, což bude událost nejen pro tamní region. "Delší dobu jsme si přáli sehrát utkání národního týmu na Severní Moravě, bohužel to z různých důvodů nevycházelo. Nyní se všichni těšíme, že hráči zde svými výkony naváží na povedený závěr turnaj Channel One Cup, který zakončili právě výhrou nad Rusy," konstatuje Jana Obermajerová, ředitelka společnosti BPA, jež je výhradním marketingovým partnerem českého hokeje.

Předprodej vstupenek odstartuje v pondělí 18. ledna nejdříve přednostně na www.hokejka.cz pro zapsané členy. Od středy 20. ledna pak v celé prodejní síti Ticketportal. Ceny vstupenek se pohybují od 200 Kč do 320 Kč dle kategorie. Pro členy komunity HOKEJKA je opět kromě přednostního nákupu vstupenek nachystán cashback 20 Kč z každé zakoupené vstupenky. Navíc pro plnoleté členy HOKEJKA Plzeňský prazdroj věnuje poukaz na pivo Radegast v hale v rámci akce 1+1 zdarma pro prvních 150 členů. 

Organizátoři opět využijí sektory běžně obsazené domácím fanklubem pro aktivní podporu týmu, tato místa byla přednostně nabídnuta vybraným hokejovým fanklubům v regionu za zvýhodněných podmínek. Časy utkání byly stanoveny po dohodě s Českou televizí, místa konání po vzájemné dohodě s realizačním týmem a provozovateli hal. Program k duelům připravuje Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s. O dalších aktivitách jako autogramiáda vybraných členů týmu budou pořadatelé ještě informovat.

Česká reprezentace se v domácím prostředí naposledy představila před Vánocemi, pražský duel s Finskem sledovala zaplněná O2 aréna, atmosféra připomínala báječné jarní mistrovství světa. "Věřím, že i na oba únorové zápasy budou plné ochozy a fanoušci poženou hráče k dalším výhrám. Tomuto našemu přání odpovídají rozumné ceny. Navíc kdo kdo si vstupenky pořídí jakožto člen komunity Hokejka, získá z každé vstupenky 20 Kč zpět a další výhody jako zvláštní vstup na utkání či pro zletilé pivo v režimu 1 + 1 zdarma,“ doplňuje Jana Obermajerová.

Ceny vstupenek:

Utkání v Třinci (čtvrtek 11. února od 18:30 hodin):

K sezení sektory A a E: 320 korun
K sezení sektory B, D, F, H, C a G: 270 korun
K stání: 200 korun
Držitelé průkazu ZTP-P (vozíčkář + doprovod zdarma): 200 korun

Utkání ve Vítkovicích (sobota 13. února od 13:30 hodin):

Sektory A2, A3, A4, B2, B3, B4, B6, B7, B8, D1. D2, D3 a D4: 320 korun
Sektory A1, A5, B1, B5, R1, R2, R3, R4: 270 korun
Sektory C1 a C2: 200 korun
Dětská do 140 cm (příkup možný pouze do 2. a 3. kategorie): 120 korun
Držitelé průkazu ZTP-P (vozíčkáři + doprovod zdarma): 200 korun 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz