EA SPORTS NHL™ 17 hlásí světovou premiéru, hlavní tváří Tarasenko

30. června 2016, 8:00

Komerční sdělení

Společnost Electronic Arts Inc. uveřejnila ve světové premiéře oficiální video ze hry EA SPORTS™ NHL™ 17 s názvem „Utvořte svůj vlastní odkaz“. Stalo se tak v Las Vegas při každoročním galavečeru NHL Awards™. Spolu s ním představila i tvář letošního ročníku virtuálního hokeje, kterou se stal na základě hlasování fanoušků útočník St. Louis Blues Vladimir Tarasenko. O celkovém vítězi rozhodla anketa, do níž fanoušci zaslali přes šest milionů hlasů přes Twitter a web NHL.com. V ní upřednostnili právě Tarasenka, jenž opanoval bodování St. Louis Blues® v letošních vyřazovacích bojích.

„Je to pro mě neuvěřitelná čest, reprezentovat mé spoluhráče a všechny fanoušky Blues po celém světě na letošním obalu hry,“ řekl Vladimir Tarasenko. „Být zvolen fanoušky v takovém hlasování je pro jakéhokoli hráče velká pocta. Jsem šťastný, že se zapojím do tohoto ročníku takovým způsobem.“

Divize EA SPORTS také oznámila, že všichni hráči na konzolích Xbox One a PlayStation 4 se mohou začít registrovat do veřejného betatestu* NHL 17, který začne 28. července. K vyzkoušení budou tři herní režimy. Ti, kdo se stanou insidery EA SPORTS NHL™ 17, získají nejen přednostní přístup do bety, ale také k novinkám, videím a dalšímu obsahu před vydáním hry 15. září 2016.

„Loni jsme přikročili k našemu vůbec prvnímu betatestu a díky připomínkám od fanoušků jsme hru vyladili před vydáním na maximum,“ řekl Sean Ramjagsingh, hlavní producent NHL 17. „V případě NHL 17 chceme dát prostor ještě většímu počtu hráčů. Už teď se nemůžeme dočkat, až se jim dostane hra do rukou.“

Beta obsáhne tři režimy: On-line versus, EA SPORTS Hockey League a Hockey Ultimate Team™; navíc v ní bude zpřístupněna Tvůrčí zóna. Registrace do betatestu je možná od dnešního dne do 8. července 8:59 SELČ. Samotná beta proběhne od 29. července 9:00 SELČ do 5. srpna 8:59 SELČ. Šanci zahrát si NHL 17 jako první budou mít pouze fanoušci, kteří se registrují na stránce www.easports.com/nhl/beta.

Registrujte se do veřejné bety a zahrajte si NHL 17 v předstihu už 28. července

Tento měsíc divize EA SPORTS oznámila novinky v NHL 17, které se týkaly vylepšeného herního zážitku ve fanoušky oblíbených režimech, bezkonkurenční kontroly hráčů, rozšíření nabídky úprav v EA SPORTS Hockey League nebo zcela nových synergií a dynamických sad v Hockey Ultimate Teamu. Kompletní informace o těchto vylepšeních, stejně jako podrobnosti ohledně nových herních režimů a ostatních prvků NHL 17 najdete na stránce www.easports.com/cz/nhl/features.

Hlavním motivem NHL 17 je možnost utvářet vlastní hokejový odkaz podle hráčova herního stylu, a to jak v roli brankáře či hráče v poli, tak i manažera klubu. Prožijte svůj hokejový sen v nových režimech Draft šampionů, Organizace nebo Světový pohár. Podmaňte si led díky komplexnímu ovládání autenticky reagujících brankářů, zcela novému pojetí soubojů před brankou v útočné i obranné třetině a vylepšenému systému kolizní fyziky. Utkejte se s ostatními v EA SPORTS Hockey League, která nabízí dosud nejširší nabídku vlastních úprav, a předveďte divákům v hledišti celou řadu úchvatných gólových oslav.

NHL 17 vyjde v Česku a na Slovensku 15. září 2016 ve verzích pro Xbox One a PlayStation 4 s kompletní českou textovou lokalizací. Hráči, kteří si předobjednají hru již dnes, získají řadu bonusů jako měsíční zkušební předplatné programu EA Access (pouze pro digitální předobjednávky na Xboxu One)**±, vybavení do EA SPORTS Hockey League nebo exkluzivní gólovou oslavu z NHL™ 94.*** Kompletní informace najdete na stránce www.easports.com/cz/nhl/koupit/CZ, kde si můžete hru také předobjednat.

Předplatitelé programu EA Access* na konzoli Xbox One si mohou vyzkoušet kompletní NHL 17 ještě před jejím vydáním během zkušebního přístupu. Sledujte další informace ohledně harmonogramu přednostního přístupu a dostupnosti.

Titul NHL 17 vyvíjí studio EA Canada se sídlem ve Vancouveru. Hra prozatím nezískala věkové hodnocení PEGI. Více informací najdete na stránkách www.pegi.info. NHL 17 vyjde ve verzích pro Xbox One a PlayStation®4 s českou textovou lokalizací a českou Extraligou. Staňte se fanouškem EA SPORTS NHL™ na Facebooku a Twitteru.

*ÚČAST V BETATESTU VYŽADUJE NEUSTÁLÉ PŘIPOJENÍ K INTERNETU, ÚČET EA A SOUHLAS S (I) LICENČNÍM UJEDNÁNÍM PRO KONCOVÉHO UŽIVATELE NHL 17, (II) PODMÍNKAMI SLUŽEB A (III) ZÁSADAMI NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI A SOUBORY COOKIE. PŘÍSTUP K ON-LINE PRVKŮM BETAVERZE JE PODMÍNĚN ZLATÝM ČLENSTVÍM XBOX LIVE / ÚČTEM PlayStation PLUS. POSTUP VE HŘE, HERNÍ ÚSPĚCHY, POSTAVY, ÚDAJE O POSTAVÁCH NEBO JINÉ HODNOTY ČI UKAZATELE DOSAŽENÉ V RÁMCI BETAVERZE SE NEPŘENESOU DO PLNÉ VERZE NHL 17. BETAVERZE NEPŘEDSTAVUJE FINÁLNÍ PRODUKT A JAKO TAKOVÁ MŮŽE OBSAHOVAT CHYBY ČI NEDOSTATKY. JE POSKYTOVÁNA „TAK, JAK JE“ BEZ JAKÝCHKOLI VYJÁDŘENÝCH NEBO PŘEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK.

** KÓD K PŘÍSTUPU DO PROGRAMU EA ACCESS S PLATNOSTÍ DO 27. ZÁŘÍ 2016 BUDE DORUČEN NA VÁŠ ÚČET XBOX LIVE DO 10 DNŮ PO PROVEDENÍ PŘEDOBJEDNÁVKY.

*** Platí určité podmínky a omezení. Podrobnosti na https://www.easports.com/nhl/game-and-offer-disclaimers.

±PLATÍ URČITÉ PODMÍNKY, OMEZENÍ A VÝJIMKY. PODROBNOSTI NA EA.COM/EAACCESS

NHL® 17 je oficiálně licencovaným produktem NHL a NHLPA.

NHLPA a logo NHLPA jsou obchodními známkami National Hockey League Players’ Association. © NHLPA. Všechna práva vyhrazena.

NHL a štít NHL (NHL Shield) jsou registrovanými obchodními známkami a název a logo NHL Awards obchodními známkami National Hockey League. Znaky NHL a týmů NHL jsou majetkem NHL a jejích týmů.

© NHL 2016. Všechna práva vyhrazena.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz