Góly TELH: Bartošákovo zaváhání, první trefa Kerna a Redenbachův přehled

Foto: Jan Jedlička, hcpce.cz

9. prosince 2016, 21:32

Vojtěch Balon

Ani osmadvacáté kolo Tipsport extraligy se nebešlo bez několika krásných gólů, po nichž muselo srdce hokejového fanouška radostně zaplesat. Za zmínku ale stojí především kuriózní trefa chomutovského obránce Ondřeje Dlapy, který propálil vítkovického brankáře Patrika Bartošáka kuriózně ještě ze středního pásma. Také další góly ale stály za to, vše důležité včetně videí najdete v článku!

Dlapa propálil Bartošáka ze středního pásma (VIT - CHM 4:3p)

Nejkurióznější branku 28. extraligového kola obstaral chomutovský bek Ondřej Dlapa, který pár sekund po začátku třetí třetiny poslal Piráty do vedení nahozením ze středního pásma, které vítkovickému Patriku Bartošákovi propadlo až do sítě. Vítkovičtí nakonec udolali Chomutov po 4:3 po prodloužení, klidné spaní ale bývalý brankář farmy Los Angeles mít určitě nebude.

Zaťovič těžil z parádní přihrávky Vojtěcha Němce (KOM - HKM 4:3)

Kometa se v zápase proti hradeckému Mountfieldu ujala rychlého vedení zásluhou Martina Zaťoviče, který se ocitl zcela sám před Pavelkou po nádherné přihrávce Vojtěcha Němce poslepu. Brněnští nakonec s menšími problémy udrželi své vedení až do konce a Východočechy udolali 4:3.

Redenbach náramně našel zakončujícího Rolinka (PCE - SPA 1:5)

Pardubičtí sice proti Spartě sice na domácím ledě schytali debakl 1:5, jejich jediná branka ale stála za to. Tyler Redenbach prokázal obrovský přehled, když se zorientoval v rohu kluziště a našel před brankou úplně volného Tomáše Rolinka, který se nezmýlil.

Kernův první extraligový gól stál za to (PCE - SPA 1:5)

K vysoké výhře pražské Sparty na ledě Pardubic přispěl jedním gólem i vítěz letošního Memoriálu Ivana Hlinky Jan Kern. Člen úspěšné české osmnáctky už měl úlohu relativně snadnou, lví podíl na čtvrté trefě Kalousovy party měl asistující Lukáš Cingel, který se prokousal až na levý kruh, odkud poslepu našel do předbrankového prostoru si najíždějícího Kerna.

Skuhravý skóroval v oslabení a oslavu si náležitě užil (KVA - LIB 5:3)

Skvěle se museli bavit také diváci, kteří v pátek zavítali do karlovarské KV Arény na utkání tamní Energie proti Liberci. Západočeši překvapivě zvítězili 5:3 a důležitou trefou ve vlastním oslabení k tomu přispěl velezkušený Václav Skuhravý, který ranou z levého kruhu vymetl pavučinky ve svatyni Tygrů a následnou oslavu si užil, jak se sluší a patří.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz