Hašek, Řezníček a další. Extraligu poprvé v historii zahajuje 0. kolo!

10. září 2015, 13:30

hokej.cz

Poprvé v historii české hokejové extraligy se dnes odehraje její 0. kolo. A nabídne rovnou tři zápasy. Fanoušky čeká pořádná podívaná, na led totiž vyjede mužstvo HC Stará Kovárna se členy kapely Tři sestry posíleno o bývalé hvězdy české extraligy Františka Kaberleho, Libora Procházku, Petra Tenkráta a další. Soupeřem mu bude mužstvo Olymp v čele s Dominikem Haškem, Martinem Dejdarem či Alešem Valentou a tým Radegastu, oficiálního piva Tipsport extraligy.

Do Edenu dorazí v kompletním složení kapela Tři sestry. Někteří její členové zasáhnou i do zápasů v dresu HC Stará Kovárna. Dění na ledě bude bedlivě sledovat frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek. Právě on totiž vybere bojovníka dne. Hráč, který prokáže nejvíce odvahy, odolnosti a obětování pro tým, získá za odměnu 100 piv Radegast.

V týmu Olympu uvidí fanoušci hokejové legendy. Kromě Dominika Haška i Pavla Richtera, Davida Volka, Josefa Řezníčka a další. „Jsem rád, že má extraliga další originální zážitek pro fanoušky. Třeba jsme založili novou tradici nultých kol. Každopádně zvu všechny fanoušky, bude to stát za to,“ řekl ředitel extraligy Josef Řezníček.

Brány zimního stadionu v Edenu se otevřou už dnes v 17 hodin. První zápas začne o hodinu později. V rámci programu bude připravena autogramiáda hvězd, rozhovory s hráči i soutěže o pivo Radegast. 0. kolo se odehraje na zimním stadionu v pražském Edenu, buly prvního zápasu vhodí rozhodčí v 18 hodin. Vstupenka za 30 korun zahrnuje jedno čepované pivo Radegast zdarma.

Program 0. kola extraligy

Olymp – HC Stará Kovárna
Radegast – HC Stará Kovárna
Olymp – Radegast

Hlavní hvězdy turnaje

Tým HC Stará Kovárna: Členové kapely Tři sestry, František Kaberle, Petr Tenkrát, Libor Procházka, Jiří Kuchler, Milan Vobořil.

Olymp: Dominik Hašek, David Volek, Aleš Valenta, Martin Dejdar, Pavel Richter, Miloš Knor, Josef Řezníček, Marek Černošek, Jiří Hölzel.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz